Civil Society NGO Directory


-baza de date ONG-

Cautare avansata

INREGISTREAZA-TE IN
CATALOGUL SOCIETATII CIVILE

ACTUALITATE

Articole pe pagina
pagina 1 din 685
 1  2  3  4  5  6 

Cum arata violenta in cuplurile de adolescenti? FFF cauta jurnalisti care sa ne povesteasca
Proiectul „In a Relationship” s-a concentrat tocmai pe aceste aspecte, iar el continuă cu ajutorul AVON la Bursa Superscrierilor al Fundației Friends for Friends, care dedică trei burse a câte 2 000 de euro jurnaliștilor și autorilor care doresc să investigheze cauzele și formele acestei violențe care afectează primele relații ale adolescenților.
Pe 25 martie, ne alaturam Marsului pentru Europa
Pe 25 martie 2017 se împlinesc 60 de ani de la semnarea Tratatului de la Roma, prin care lua naştere Comunitatea Economică Europeană. Timp de şase decenii, integrarea europeană a făcut progrese uriaşe. Sambata vor fi organizate zeci marşuri pentru Europa pe întreg continentul, în oraşe precum Roma, Paris, Dusseldorf, Londra, Varşovia și București și Timișoara.
In 27 mai, Sibiul te pune la miscare
Maratonului Internațional Sibiu este cel mai mare eveniment sportiv filantropic din țară, pe care Fundația Comunitară Sibiu îl organizează în data de 27 mai 2017 la Sibiu. ONG-uri și grupuri de inițiativă propun proiecte, iar alergătorii care doresc să se înscrie pot alege un proiect pe care îl susțin prin taxa de participare.
ONG-uri sesizeaza si cer Senatului sa respecte propriile reguli in privinta reprezentantilor societatii civile in CSM
La propunerea Centrului de Resurse Juridice, o mare parte din societatea civilă a sesizat Senatul României în legătură cu ilegalitatea în care se află în acest moment, referitor la nerespectarea procedurilor și lipsa celor 2 reprezentanți ai societății civile în cadrul Consiliului Superior al Magistraturii. În legătură cu acest proces, ultimele noutăți au venit pe 7 martie, când niciunul dintre cei 9 candidați nu au reușit să întrunească votul majorității senatorilor prezenți.
Puterea cartierului sau cum vocea unita cartierului Floreasca a facut diferenta
Un grup de bucureșteni din Cartierul Floreasca a reușit anularea definitivă în instanță a autorizației de construire pentru un bloc clădit pe spațiul verde, strada Ghiță Pădureanu numărul 4, la doar câțiva metri de clădirile de lângă.


Articole pe pagina
pagina 1 din 685
 1  2  3  4  5  6 

Cum arata violenta in cuplurile de adolescenti? FFF cauta jurnalisti care sa ne povesteasca Pe 25 martie, ne alaturam Marsului pentru Europa In 27 mai, Sibiul te pune la miscare ONG-uri sesizeaza si cer Senatului sa respecte propriile reguli in privinta reprezentantilor societatii civile in CSM Puterea cartierului sau cum vocea unita cartierului Floreasca a facut diferenta Mars de protest al unor cetateni satui de promisiuni desarte, Bucuresti De la cetateni, putere. Fondul pentru democratie De Ziua Internationala a Fericirii, UN si stumfii se unesc pentru tinte inalte Studentii au promovat Romania in Paris la Salonul Mondial de Turism Swimathon Bucuresti strange fonduri pentru a 5-a oara, prin inot