Civil Society NGO Directory


-baza de date ONG-

Cautare avansata

INREGISTREAZA-TE IN
CATALOGUL SOCIETATII CIVILE

ACTUALITATE

Articole pe pagina
pagina 1 din 695
 1  2  3  4  5  6 

Masterclass-ul Superscrieri î?i poveste?te despre design thinking la Romanian Design Week
Echipa Fundației Friends for Friendst te invită cu drag la următorul Masterclass Superscrieri, pe care îl organizează astăzi, joi 25 mai, în cadrul Romanian Design Week, festival organizat de prietenii de la The Institute.
Guerilla Verde duce evenimentul european Green Week în Slatina
Guerilla Verde, prima caravană de film cu mesaj ecologic din România, îşi continuă călătoria prin ţară şi ajunge la Slatina, în data de 31 mai 2017. Programul caravanei conţine programe educaţionale în şcoli, proiecţii cinematografice, conferinţe, sesiuni de dezbateri şi concursuri, care vor avea loc la Atelierul Intercultural Victoria.
Împacheteaz? cauzele în care crezi ?i înscrie-te la ONGFest Bucure?ti!
Vă invităm să împachetați cauzele în care credeți și să vă alăturați nouă în Civic Break-ul de la București, între 17 – 18 iunie! Înscrierile au loc în perioada 22 – 31 mai 2017 prin completarea formularului de înscriere disponibil pe site.
Topul Ashoka al Inovatorilor Sociali, cine sunt oamenii care aduc schimbare
Ashoka a realizat topul inovatorilor sociali din România: peste 30 dintre cele mai cunoscute nume ale antreprenoriatului social. Vlad Voiculescu (MagiCamp), Elena Calistru (Funky Citizens), Tică Darie (Made in Roșia Montană), Oana Preda (CeRe) și Cristian Lupșa (Decât o Revistă) se regăsesc în Topul inovatorilor sociali și al susținătorilor lor.
Cum te-au ajutat resursele ob?inute prin 2% s? schimbi în bine comunitatea?
Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile și Asociația pentru Relații Comunitare au fost desemnate de grupul de organizații prezente la întâlnire să participe în grupurile de lucru și să coordoneze în continuare procesul de consultare cu organizațiile neguvernamentale din România. Spuneti-ne ce impact are prevederea 2% pentru voi!


Articole pe pagina
pagina 1 din 695
 1  2  3  4  5  6 

Masterclass-ul Superscrieri îți povestește despre design thinking la Romanian Design Week Guerilla Verde duce evenimentul european Green Week în Slatina Împachetează cauzele în care crezi și înscrie-te la ONGFest București! Topul Ashoka al Inovatorilor Sociali, cine sunt oamenii care aduc schimbare Cum te-au ajutat resursele obținute prin 2% să schimbi în bine comunitatea? Gala Societății Civile 2017 se sărbătorește pe 12 iunie, save the date Dezbatere și informații despre tinerii fără adăpost din România Statistic, care sunt șansele să ai studii superioare în România Discuție despre probleme ale familiei moderne în cadrul #BucharestPRIDE2017 Ashoka, în România