Civil Society NGO Directory


-baza de date ONG-

Cautare avansata

INREGISTREAZA-TE IN
CATALOGUL SOCIETATII CIVILE

ACTUALITATE

Articole pe pagina
pagina 1 din 681
 1  2  3  4  5  6 

Contribuie la Harta Educației, la Open Data Hackathon pe 4-5 martie 2017
Pe 4 martie sărbătorim Open Data Day. Aceasta reprezintă încă o ocazie de a demonstra beneficiile datelor deschise și de a încuraja reutilizarea acestora în administrație, societate civilă și jurnalism. Păstrând tradiția anilor trecuți, OGP România organizează un hackathon cu date deschise, pe 4-5 martie, la Academia de Studii Economice.
10 grupuri de initiativa s-au mobilizat pentru rezolvarea problemelor urbane
Fundația Comunitară București alături de IKEA România au lansat prima ediție a Fondului IKEA pentru Mediul Urban, cu valoarea totală de 75.000 euro, în primul an. Ideile au fost trimise până pe 31 ianuarie 2017. Dintre proiectele propuse, 10 aparțin gruprilor de inițiativă formate din persoane interesate să schimbe felul în care simplii cetățeni se raportează la mediul urban care îi înconjoară.
SOS educatia romaneasca
SOS educatia romaneasca
Data: 22-02-2017
Centrul de Resurse Juridice, a solicitat Ministerului Educației Naționale, în baza Legii 52/2003 privind transparența decizională în administrația publică, Art. 7, alin. (9), organizarea unor dezbateri publice privind propunerile de programe. La fel a solicitat și Coaliția pentru Egalitate de Gen.
Aplica la un grant de calatorie pentru a strabate Europa
Dacă ești tânăr (între 17 și 27 de ani) și interesat să vizitezi Europa, să cunoști oameni noi și să înțelegi culturi diferite, atunci aplică la grantul de călătorii al Fundației Schwarzkopf până pe 19 martie. Grantul oferit esdte în valoare de 550 €.
1 Comentarii Data: 22-02-2017
Citeste intregul articol
Kick Off Social Impact Award 2017 te provoaca sa construiesti viitorul
Social Impact Award 2017 este o competiție de idei şi un program educaţional in inovare socială prezent în 20 de ţări şi dedicat tinerilor care vor să construiască soluții inovatoare la problemele sociale curente. În cadrul SIA 2017 participanții pot caștiga unul dintre cele 3 premii de 1.500 euro sau premiul de popularitate în valoare de 500 euro. Pe lângă premiile în bani, proiectele finaliste vor avea posibilitatea de a participa la workshop-uri naționale și internaţionale în perioada mai – octombrie 2017, în București și Belgrad.


Articole pe pagina
pagina 1 din 681
 1  2  3  4  5  6 

Contribuie la Harta Educatiei, la Open Data Hackathon pe 4-5 martie 2017 10 grupuri de initiativa s-au mobilizat pentru rezolvarea problemelor urbane SOS educatia romaneasca Aplica la un grant de calatorie pentru a strabate Europa Kick Off Social Impact Award 2017 te provoaca sa construiesti viitorul Economia circulara, ce nu stii si trebuie sa aflii FCG te invita sa donezi din experienta ta unui ONG Agora Jeunes Citoyens 2017, call pentru participanti (dedicat francofonilor) Discutii la Miercurea Ciuc despre serviciile sociale pentru persoanele cu dizabilitati Elena Calistru: Exista incercari de intimidare a protestatarilor