Civil Society NGO Directory


-baza de date ONG-

Cautare avansata

INREGISTREAZA-TE IN
CATALOGUL SOCIETATII CIVILE

Altele

Articole pe pagina
pagina 1 din 166
 1  2  3  4  5  6 

Studentii au promovat Romania in Paris la Salonul Mondial de Turism
România a participat zilele acestea la cea de-a 42-a ediţie a Salonului Mondial de Turism de la Paris (16-19 martie 2017), eveniment găzduit într-unul dintre pavilioanele Parcului Expoziţional de la Paris, având privilegiul de a se înscrie în categoria destinations tendances, după ce numărul turiştilor francezi care au vizitat ţara noastră a crescut cu peste 50% în ultimul an.
Curtea Veche Publishing anunță apariția albumului "#rezist. Proteste împotriva OUG 13/2017", realizat cu sprijinul oferit de numeroși fotografi, de importanți jurnaliști, analiști și oameni de cultură. În aproape 200 de pagini și 150 de fotografii, cartea documentează protestele care au avut loc atât în România, la București, Sibiu, Iași sau la Cluj, cât și în diaspora.
Trezeste-te! Afla ce se intampla cu banii tai din taxe si impozite
Pornind de la workshop-uri interne cu colegi pasionați de domeniul economic, au construit platforma undesuntbaniitai.ro. Aceasta este un website care răspunde celor mai frecvente întrebări referitoare la taxe. Scopul este să informeze asupra structurii sistemului de taxe și impozite din România. În prezent, aplicația acoperă doar cazul salariaților full time, însă în următoarele versiuni, deci cât de curând, echipa vrea să se adreseze și altor categorii de contribuabili.
Trei afaceri sociale din Romania, sustinute cu finantare si consultanta pe business
Pe 24 februarie au fost premiate afacerile sociale câștigătoare din cadrul programului „The Power of Social Enterprise – Bringing Dignified Jobs and Income to At Risk Communities”, lansat de Fundația NESsT România în parteneriat cu UniCredit. Acestea au primit investiții sub formă de finanțări nerambursabile și premii în valoare totală de 35.000 euro și mai mult decât atât, au intrat în portofoliul NESsT, urmând astfel să beneficieze de un program de mentorat și consultanță în afaceri pentru dezvoltarea business-urilor.
Aplica la un grant de calatorie pentru a strabate Europa
Dacă ești tânăr (între 17 și 27 de ani) și interesat să vizitezi Europa, să cunoști oameni noi și să înțelegi culturi diferite, atunci aplică la grantul de călătorii al Fundației Schwarzkopf până pe 19 martie. Grantul oferit esdte în valoare de 550 €.
2 Comentarii Data: 17-03-2017
Citeste intregul articol


Articole pe pagina
pagina 1 din 166
 1  2  3  4  5  6 

Studentii au promovat Romania in Paris la Salonul Mondial de Turism Protestele 2017 au fost colectionate, analizate si indosariate de catre Curtea Veche Nu stii ce se intampla cu banii tai din taxe si impozite? Trezeste-te cu undesuntbaniitai.ro Trei afaceri sociale din Romania, sustinute cu finantare si consultanta pe business Aplica la un grant de calatorie pentru a strabate Europa Donald Trump interzice finantarea pentru ONG-urile care sustin avorturile Ce detinuti ar putea fi gratiati? APADOR-CH: Inchisorile se vor umple inapoi in cel mult un an Internship in Statele Unite ale Americii - apel la candidatura pentru toamna 2017 EFdeN - Team Bucharest 2018, proiectul castigator la competitia de proiecte lansata de Image Factory Patru ONG-uri romanesti cer stoparea finantarii pentru Republica Moldova daca trece legea amnistiei fiscale