Civil Society NGO Directory


-baza de date ONG-

Cautare avansata

INREGISTREAZA-TE IN
CATALOGUL SOCIETATII CIVILE

Altele

Articole pe pagina
pagina 1 din 168
 1  2  3  4  5  6 

Alegerile din Fran?a se încheie ca un exemplu pentru Europa
Candidatul independent de centru Emmanuel Macron a obținut peste 66% din voturile valabile la alegerile prezidențiale desfășurate duminică în Franța, a comunicat ministerul de interne francez luni, la primele ore, după numărarea voturilor a 99,9% din cei 47 de milioane de alegători înregistrați.
1 Comentarii Data: 16-05-2017
Citeste intregul articol
La GMF se cauta stagiari, cum pot studentii sa profite?
Biroul din București al German Marshall Fund of the United States caută doi interni pentru o perioadă de 6 luni de zile, din 15 mai până pe 15 decembrie 2017. Această perioadă de stagiu are un program part-time și nu este remunerată.
Ateliere Fara Frontiere donează 500 de calculatoare prin programul Educlick 1/2017
Ateliere Fără Frontiere lansează în perioada 3 - 30 aprilie 2017 un nou apel la propuneri de proiecte, pentru dotare cu 500 de calculatoare recondiționate, dedicat instituțiilor de învățământ și ONG-urilor din comunități defavorizate, la nivel național. Sunt vizate propuneri de proiecte de educație și incluziune care au nevoie de dotare cu calculatoare.
1 Comentarii Data: 10-04-2017
Citeste intregul articol
Peste 3 milioane de persoane implicate in proiectele Fondului ONG
Joi, 30 martie, a avut loc la Bucureşti conferinţa Împărtăşim. Învăţăm. Sărbătorim ce marchează încheierea programului Fondul ONG în România, parte a granturilor Spaţiului Economic European 2009 - 2014. Cu o alocare financiară de peste 36 milioane de Euro, prin program au fost finanţate 390 de proiecte la nivel naţional. În total, mai bine de 3 milioane de persoane au fost implicate în activităţile proiectelor.
Colectam idei TINERE
Colectam idei TINERE
Data: 6-03-2017
În sprijinul demersului european pentru organizațiile de/pentru tineret, invităm organizațiile din România să contribuie la realizarea acestui studiu prin completarea chestionarului disponibil


Articole pe pagina
pagina 1 din 168
 1  2  3  4  5  6 

Alegerile din Franța se încheie ca un exemplu pentru Europa La GMF se cauta stagiari, cum pot studentii sa profite? Ateliere Fara Frontiere doneaza 500 de calculatoare prin programul Educlick 1/2017 Peste 3 milioane de persoane implicate in proiectele Fondului ONG Colectam idei TINERE Protestele 2017 au fost colectionate, analizate si indosariate de catre Curtea Veche Nu stii ce se intampla cu banii tai din taxe si impozite? Trezeste-te cu undesuntbaniitai.ro Trei afaceri sociale din Romania, sustinute cu finantare si consultanta pe business Aplica la un grant de calatorie pentru a strabate Europa Donald Trump interzice finantarea pentru ONG-urile care sustin avorturile