Civil Society NGO Directory


-baza de date ONG-

Cautare avansata

INREGISTREAZA-TE IN
CATALOGUL SOCIETATII CIVILE

Altele

Articole pe pagina
pagina 1 din 166
 1  2  3  4  5  6 

La GMF se cauta stagiari, cum pot studentii sa profite?
Biroul din București al German Marshall Fund of the United States caută doi interni pentru o perioadă de 6 luni de zile, din 15 mai până pe 15 decembrie 2017. Această perioadă de stagiu are un program part-time și nu este remunerată.
Ateliere Fara Frontiere donează 500 de calculatoare prin programul Educlick 1/2017
Ateliere Fără Frontiere lansează în perioada 3 - 30 aprilie 2017 un nou apel la propuneri de proiecte, pentru dotare cu 500 de calculatoare recondiționate, dedicat instituțiilor de învățământ și ONG-urilor din comunități defavorizate, la nivel național. Sunt vizate propuneri de proiecte de educație și incluziune care au nevoie de dotare cu calculatoare.
1 Comentarii Data: 10-04-2017
Citeste intregul articol
Curtea Veche Publishing anunță apariția albumului "#rezist. Proteste împotriva OUG 13/2017", realizat cu sprijinul oferit de numeroși fotografi, de importanți jurnaliști, analiști și oameni de cultură. În aproape 200 de pagini și 150 de fotografii, cartea documentează protestele care au avut loc atât în România, la București, Sibiu, Iași sau la Cluj, cât și în diaspora.
Trezeste-te! Afla ce se intampla cu banii tai din taxe si impozite
Pornind de la workshop-uri interne cu colegi pasionați de domeniul economic, au construit platforma undesuntbaniitai.ro. Aceasta este un website care răspunde celor mai frecvente întrebări referitoare la taxe. Scopul este să informeze asupra structurii sistemului de taxe și impozite din România. În prezent, aplicația acoperă doar cazul salariaților full time, însă în următoarele versiuni, deci cât de curând, echipa vrea să se adreseze și altor categorii de contribuabili.
Trei afaceri sociale din Romania, sustinute cu finantare si consultanta pe business
Pe 24 februarie au fost premiate afacerile sociale câștigătoare din cadrul programului „The Power of Social Enterprise – Bringing Dignified Jobs and Income to At Risk Communities”, lansat de Fundația NESsT România în parteneriat cu UniCredit. Acestea au primit investiții sub formă de finanțări nerambursabile și premii în valoare totală de 35.000 euro și mai mult decât atât, au intrat în portofoliul NESsT, urmând astfel să beneficieze de un program de mentorat și consultanță în afaceri pentru dezvoltarea business-urilor.


Articole pe pagina
pagina 1 din 166
 1  2  3  4  5  6 

La GMF se cauta stagiari, cum pot studentii sa profite? Ateliere Fara Frontiere doneaza 500 de calculatoare prin programul Educlick 1/2017 Protestele 2017 au fost colectionate, analizate si indosariate de catre Curtea Veche Nu stii ce se intampla cu banii tai din taxe si impozite? Trezeste-te cu undesuntbaniitai.ro Trei afaceri sociale din Romania, sustinute cu finantare si consultanta pe business Aplica la un grant de calatorie pentru a strabate Europa Donald Trump interzice finantarea pentru ONG-urile care sustin avorturile Ce detinuti ar putea fi gratiati? APADOR-CH: Inchisorile se vor umple inapoi in cel mult un an Internship in Statele Unite ale Americii - apel la candidatura pentru toamna 2017 EFdeN - Team Bucharest 2018, proiectul castigator la competitia de proiecte lansata de Image Factory