Civil Society NGO Directory


-baza de date ONG-

Cautare avansata

INREGISTREAZA-TE IN
CATALOGUL SOCIETATII CIVILE

Altele

Articole pe pagina
pagina 1 din 166
 1  2  3  4  5  6 

Aplica la un grant de calatorie pentru a strabate Europa
Dacă ești tânăr (între 17 și 27 de ani) și interesat să vizitezi Europa, să cunoști oameni noi și să înțelegi culturi diferite, atunci aplică la grantul de călătorii al Fundației Schwarzkopf până pe 19 martie. Grantul oferit esdte în valoare de 550 €.
1 Comentarii Data: 22-02-2017
Citeste intregul articol
Dragnea: Sa se faca o analiza a organizatiilor neguvernamentale declarate de utilitate publica
Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, marți la o emisiune a postului de televiziune Antena 3, că trebuie să se facă o analiză a tuturor organizațiilor neguvernamentale declarate de utilitate publică, o verificare riguroasă a modului cum au fost cheltuiți banii publici.
Donal Trump interzice finanțarea pentru ONG-urile care sustin avorturile
Luni, preşedintele SUA Donald Trump a semnat un decret care interzice finanţarea din fonduri federale a ONG-urilor internaţionale care susţin dreptul la avort. Această decizie ar putea să stârnească îngrijorarea asociaţiilor americane de planning familial şi de apărare a drepturilor femeilor, în contextul în care noul preşedinte s-a înconjurat în guvernul său de oficiali care sunt ostili în mod deschis dreptului la avort.
Ce deţinuţi ar putea fi gratiati? APADOR-CH: Inchisorile se vor umple inapoi in cel mult un an
O lege a graţierii nu va rezolva pe termen lung problema aglomeraţiei din închisori. O spune la RFI Nicoleta Andreescu, directoare executivă la Asociaţia pentru Apărarea Drepturilor Omului în România-Comitetul Helsinki.
Ungaria intentioneaza sa restrictioneze drastic ONG-urile finantate de George Soros
Ungaria intentionează să restricționeze drastic toate organizațiile non-guvernamentale legate de miliardarul George Soros, în contextul alegerii lui Donald Trump, a afirmat vicepreședintele partidului condus de premierul Viktor Orban, scrie Bloomberg.


Articole pe pagina
pagina 1 din 166
 1  2  3  4  5  6 

Aplica la un grant de calatorie pentru a strabate Europa Dragnea: Sa se faca o analiza a organizatiilor neguvernamentale declarate de utilitate publica Donald Trump interzice finantarea pentru ONG-urile care sustin avorturile Ce detinuti ar putea fi gratiati? APADOR-CH: Inchisorile se vor umple inapoi in cel mult un an Ungaria intentioneaza sa restrictioneze drastic ONG-urile finantate de George Soros Internship in Statele Unite ale Americii - apel la candidatura pentru toamna 2017 EFdeN - Team Bucharest 2018, proiectul castigator la competitia de proiecte lansata de Image Factory Patru ONG-uri romanesti cer stoparea finantarii pentru Republica Moldova daca trece legea amnistiei fiscale Intr-un singur weekend, EFdeN a ajutat 87 familii sa isi reduca costurile de iluminat cu 80% Apel inscrieri pentru premiul Artizanul Anului 2016