Civil Society NGO Directory


-baza de date ONG-

Cautare avansata

INREGISTREAZA-TE IN
CATALOGUL SOCIETATII CIVILE

Studentii au promovat Romania in Paris la Salonul Mondial de Turism

Data: 20-03-2017
Studentii au promovat Romania in Paris la Salonul Mondial de Turism

România a participat zilele acestea la cea de-a 42-a ediţie a Salonului Mondial de Turism de la Paris (16-19 martie 2017), eveniment găzduit într-unul dintre pavilioanele Parcului Expoziţional de la Paris, având privilegiul de a se înscrie în categoria destinations tendances, după ce numărul turiştilor francezi care au vizitat ţara noastră a crescut cu peste 50% în ultimul an.

Voluntarii din filiala Liga Studenților Români din Străinătate (LSRS) Franţa, alături de partenerii din Clubul EntRO, au animat standul României pe parcursul celor patru zile în care s-a desfăşurat Salonul Mondial de Tursim, atrăgând numeroşi vizitatori, turişti francezi şi străini, pentru a le prezenta frumuseţile ţării noastre.

Standul României este unul dintre punctele de atracție ale salonului, folclorul românesc atrăgând mii de vizitatori. Tradiţiile, portul popular, meşteşugurile şi muzica tradiţională fac parte din zestrea de valori a poporului român și sunt, în același timp, unul dintre cei mai importanți vectori în atragerea turiștilor din întreaga lume. Aceștia vin să descopere în România frumusețea țăranului român, a cântecului și jocului ce l-a însoțit peste timp.

Momente artistice cu interpreţi de excepţie ai folclorului românesc au loc în fiecare zi atât în cadrul standului României, cât şi pe scena principală a salonului, oferind vizitatorilor o mostră de folclor autentic şi încurânjandu-i să vină să viziteze ţara noastră, aflată la confluenţa unor civilizaţii diverse, într-o desăvârşită armonie occidentală şi orientală.

La inaugurarea standului României au participat : Mircea Dobre, ministrul Turismului, E.S. Luca Niculescu, Ambasadorul României în Franţa, E.S Lilian Zamfiroiu, Ambasadorul României în Luxemburg, Anca Opriş, Consul Generalal României la Lyon, Mihaela Miheţ, directorul Biroului de Promovare şi Informare Turistică de la Paris, Vasile Tomoiagă, Preşedinte Club EntRO, Ana-Maria Antonie, Coordonator Liga Studenţilor Români din Străinătate, filiala Franţa.

Protestele 2017 au fost colectionate, analizate si indosariate de catre Curtea Veche Nu stii ce se intampla cu banii tai din taxe si impozite? Trezeste-te cu undesuntbaniitai.ro Trei afaceri sociale din Romania, sustinute cu finantare si consultanta pe business Aplica la un grant de calatorie pentru a strabate Europa Donald Trump interzice finantarea pentru ONG-urile care sustin avorturile Ce detinuti ar putea fi gratiati? APADOR-CH: Inchisorile se vor umple inapoi in cel mult un an Internship in Statele Unite ale Americii - apel la candidatura pentru toamna 2017 EFdeN - Team Bucharest 2018, proiectul castigator la competitia de proiecte lansata de Image Factory Patru ONG-uri romanesti cer stoparea finantarii pentru Republica Moldova daca trece legea amnistiei fiscale Intr-un singur weekend, EFdeN a ajutat 87 familii sa isi reduca costurile de iluminat cu 80%