Civil Society NGO Directory


-baza de date ONG-

Cautare avansata

INREGISTREAZA-TE IN
CATALOGUL SOCIETATII CIVILE

Campanii

Articole pe pagina
pagina 1 din 37
 1  2  3  4  5  6 

10 grupuri de initiativa s-au mobilizat pentru rezolvarea problemelor urbane
Fundația Comunitară București alături de IKEA România au lansat prima ediție a Fondului IKEA pentru Mediul Urban, cu valoarea totală de 75.000 euro, în primul an. Ideile au fost trimise până pe 31 ianuarie 2017. Dintre proiectele propuse, 10 aparțin gruprilor de inițiativă formate din persoane interesate să schimbe felul în care simplii cetățeni se raportează la mediul urban care îi înconjoară.
FCG te invita sa donezi din experienta ta unui ONG
Fundația Comunitară Galați oferă ocazia perfectă pentru ca oamneii din comunitate care se străduiesc să schimbe în bine lumea din jur să fie sprijiniți la rândul lor de profesioniști. „8 ore peste program pentru o cauză bună” este o ocazie pentru gălățenii din comunitate să vină în sprijinul ONG-urilor și grupurilor de inițiativă locale pentru a dona din experiența profesională.
Acest call se adresează persoanelor între 18-35 ani, care sunt project manageri sau activi în teritoriu ca factori de schimbare, sau care au inițiat proiecte creative de antreprenoriat social care să favorizeze un trai mai bun #împreună sau care au luptat împotriva discriminării. Participanții vor prezenta și discuta bune practici, le vor îmbunătăți prin expertiza colegilor și vor crea rețele de experți internaționali.
Impreuna schimbam Romania si cladirile ei! Declaratie in 10 puncte prin Build Upon
Declarație în 10 puncte pentru o Strategie Națională de Renovare mai bună și un plan de implementare eficient. Obiectivul final este realizarea unui set de recomandări pentru Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice cu privire la Strategia Națională de Renovare a României.
Salvati Copiii lanseaza un concurs scolar pentru combaterea fenomenului de bullying
Pentru a combate fenomenul de bullying în grupurile de copii, indiferent de forma în care se produce, Organizația Salvaţi Copiii România lansează o competiţie de proiecte adresată elevilor, desfăşurată sub titulatura „Fără ură, cu toleranţă.” Aflat la a şaptea ediţie, concursul derulat cu ocazia Zilei Internaţionale a Siguranţei pe Internet se încadrează în mişcarea globală de combatere a discursului instigator la ură No hate speech movement.
2 Comentarii Data: 9-02-2017
Citeste intregul articol


Articole pe pagina
pagina 1 din 37
 1  2  3  4  5  6 

10 grupuri de initiativa s-au mobilizat pentru rezolvarea problemelor urbane FCG te invita sa donezi din experienta ta unui ONG Agora Jeunes Citoyens 2017, call pentru participanti (dedicat francofonilor) Impreuna schimbam Romania si cladirile ei! Declaratie in 10 puncte prin Build Upon Salvati Copiii lanseaza un concurs scolar pentru combaterea fenomenului de bullying Concurs de scurtmetraje cu exemple de bune practici pe tema protectiei mediului in Romania Inscrierile pentru cursurile -De-a arhitectura- in anul scolar 2017-2018 sunt deschise Clientii de publicitate, indemnati sa-si retraga reclamele de la televiziunile ce submineaza -statul de drept- Programul UE pentru Ocuparea Fortei de Munca si Inovare Sociala (EaSI) desfasoara o cercetare cu persoanele interesate Calculatoare si birouri puse in vartejul economiei circulare, pentru a ajunge in scoli din mediul rural