Civil Society NGO Directory


-baza de date ONG-

Cautare avansata

INREGISTREAZA-TE IN
CATALOGUL SOCIETATII CIVILE

Campanii

Articole pe pagina
pagina 1 din 38
 1  2  3  4  5  6 

De la cetateni, putere. Fondul pentru democratie
Cum va funcționa Fondul? Precum ar trebui să funcționeze și democrația: participativ și transparent. Membrii comunității vor putea veni cu idei de proiecte care pot fi finanțate, după ce trec de selecția comitetului executiv și a votului online al comunității de donatori.
De Ziua Internationala a Fericirii, UN si stumfii se unesc pentru tinte inalte
Ziua Internațională a Fericirii se sărbătorește, la propriu, pe 20 Martie. Anul acesta, UN, UNICEF și Fundația UN s-au alăturat cu ștrumfii pentru a promova #SmallSmurfsBigGoals , o inițiativă care să pună în valoare obiectivele înalte ale UN.
Swimathon Bucuresti strange fonduri pentru a 5-a oara, prin inot
Swimathon București este un mecanism prin care comunitatea se întâlneşte, interacţionează şi se implică să strângă fonduri pentru proiectele pe care le consideră relevante. Organizaţiile sau grupurile de iniţiativă înscriu cauze din comunitatea locală, companiile şi înotătorii aleg pentru ce se implică, iar susţinătorii donează pentru fiecare lungime de bazin înotată de favoriţii lor.
Pe 21 martie, de Ziua Mondială a Sindromului Down, fii socksy pentru o zi
Pe 21 martie, în întreaga lume se sărbătorește Ziua Mondială a Sindromului Down. Pentru a marca această zi, Special Olympics România invită publicul larg să fie socksy pentru o zi. Cei dornici să sărbătorească abilitățile și potențialul persoanelor cu sindrom Down sunt invitați să poarte șosete desperecheate și cât mai colorate și să posteze pe conturile de Facebook o fotografie cu astfel de șosete însoțite de hashtag-uri.
Mobilizeaza-te la vot! Voteaza proiectele preferate din programul Mobilizam excelenta
Echipa Fundației Comunitare București a dat startul la votarea publică a proiectelor și a bursierilor din programul „Mobilizăm excelența”. La finalul campaniei, proiectul sau bursierul care adună cele mai multe voturi primește o finanțare suplimentară de 10.000 lei.


Articole pe pagina
pagina 1 din 38
 1  2  3  4  5  6 

De la cetateni, putere. Fondul pentru democratie De Ziua Internationala a Fericirii, UN si stumfii se unesc pentru tinte inalte Swimathon Bucuresti strange fonduri pentru a 5-a oara, prin inot Pe 21 martie, de Ziua Mondiala a Sindromului Down, fii socksy pentru o zi Mobilizeaza-te la vot! Voteaza proiectele preferate din programul Mobilizam excelenta Scrisoare parlamentarilor, pentru protejarea a peste 5000 de persoane in dificultate din Romania Un martisor pentru un servici usor! Ziua buna se face cand vezi Voluntarii Mici cum nu mai zabovesc 10 grupuri de initiativa s-au mobilizat pentru rezolvarea problemelor urbane Agora Jeunes Citoyens 2017, call pentru participanti (dedicat francofonilor)