Civil Society NGO Directory


-baza de date ONG-

Cautare avansata

INREGISTREAZA-TE IN
CATALOGUL SOCIETATII CIVILE

Evenimente

Articole pe pagina
pagina 1 din 269
 1  2  3  4  5  6 

Pe 25 martie, ne alaturam Marsului pentru Europa
Pe 25 martie 2017 se împlinesc 60 de ani de la semnarea Tratatului de la Roma, prin care lua naştere Comunitatea Economică Europeană. Timp de şase decenii, integrarea europeană a făcut progrese uriaşe. Sambata vor fi organizate zeci marşuri pentru Europa pe întreg continentul, în oraşe precum Roma, Paris, Dusseldorf, Londra, Varşovia și București și Timișoara.
In 27 mai, Sibiul te pune la miscare
Maratonului Internațional Sibiu este cel mai mare eveniment sportiv filantropic din țară, pe care Fundația Comunitară Sibiu îl organizează în data de 27 mai 2017 la Sibiu. ONG-uri și grupuri de inițiativă propun proiecte, iar alergătorii care doresc să se înscrie pot alege un proiect pe care îl susțin prin taxa de participare.
HackITall te provoaca sa iti arati talentul de cod
Studenții au posibilitatea de a-și promova și îmbunătăți competențele tehnice din acest domeniu, de a beneficia de oportunitățile oferite de către partenerii IT&C, fie că este vorba de posibile angajări, un internship sau de o bursă.
Pe 11 martie celebram femeile din sfera IT&C
Codette Celebration Day aduce în prim plan femei cu o pasiune pentru tehnologie și abilități tehnice remarcabile, care împărtășesc din experiența lor. Prezentările lor includ abordarea de proiecte tehnice și probleme survenite în cadrul dezvoltării. În zona de Interview Mentoring poți afla ce direcții de carieră îți sunt potrivite bazate pe experiența ta, tips & tricks pentru interviuri și sfaturi pentru pașii pe care ai putea să îi urmezi.
Vino sa probezi papuci noi la Conferinta Nationala de Fundraising
Între 5-7 aprilie îți dăm papuci de donator la a 14-a ediție a Conferinței Naționale de Fundraising! Poți alege perechea care ți se potrivește pentru a afla mai multe despre nevoile donatorilor și rolul tău în organizație.


Articole pe pagina
pagina 1 din 269
 1  2  3  4  5  6 

Pe 25 martie, ne alaturam Marsului pentru Europa In 27 mai, Sibiul te pune la miscare HackITall te provoaca sa iti arati talentul la cod Pe 11 martie celebram femeile din sfera IT&C Vino sa probezi papuci noi la Conferinta Nationala de Fundraising UN Youth Moot Courts pentru pasionatii de drept AMR 2 zile inscriere - conferinta Contractarea serviciilor sociale furnizate de ONG-uri in UE Cum putem salva Bucurestiul - oras in pericol de distrugere? Contribuie la Harta Educatiei, la Open Data Hackathon pe 4-5 martie 2017 Kick Off Social Impact Award 2017 te provoaca sa construiesti viitorul