Civil Society NGO Directory


-baza de date ONG-

Cautare avansata

INREGISTREAZA-TE IN
CATALOGUL SOCIETATII CIVILE

Evenimente

Articole pe pagina
pagina 1 din 267
 1  2  3  4  5  6 

Contribuie la Harta Educației, la Open Data Hackathon pe 4-5 martie 2017
Pe 4 martie sărbătorim Open Data Day. Aceasta reprezintă încă o ocazie de a demonstra beneficiile datelor deschise și de a încuraja reutilizarea acestora în administrație, societate civilă și jurnalism. Păstrând tradiția anilor trecuți, OGP România organizează un hackathon cu date deschise, pe 4-5 martie, la Academia de Studii Economice.
Kick Off Social Impact Award 2017 te provoaca sa construiesti viitorul
Social Impact Award 2017 este o competiție de idei şi un program educaţional in inovare socială prezent în 20 de ţări şi dedicat tinerilor care vor să construiască soluții inovatoare la problemele sociale curente. În cadrul SIA 2017 participanții pot caștiga unul dintre cele 3 premii de 1.500 euro sau premiul de popularitate în valoare de 500 euro. Pe lângă premiile în bani, proiectele finaliste vor avea posibilitatea de a participa la workshop-uri naționale și internaţionale în perioada mai – octombrie 2017, în București și Belgrad.
Economia circulara, ce nu stii si trebuie sa aflii
Evenimentul presuspune informarea și familiarizarea studenților cu conceptele de economie circulară. Participanții vor afla cum să cumpere inteliegent, ce produse sunt sustenabile în timp, vor deveni conștienți asupra impactului deciziilor lor la un nivel ridicat, global
Discutii la Miercurea Ciuc despre serviciile sociale pentru persoanele cu dizabilitati
DIZABNET și FONSS vă invită la evenimentul dedicat sărbătoririi a 10 ani de activitate, unde veți putea să cunoașteți cele două organizații și activitatea lor susținută în domeniul serviciilor sociale.
A inceput numaratoarea inversa pana la Jocurile Mondiale de Iarna Special Olympics
A mai rămas o lună până când 16 sportivi cu dizabilități intelectuale din toată țara vor reprezenta România la Jocurile Mondiale de Iarnă Special Olympics din Austria (14-25 martie 2017), cel mai mare eveniment sportiv umanitar din lume din acest an. Tinerii sportivi cu nevoi speciale vor concura la probe de schi alpin, schi fond, patinaj artistic și mers/alergare pe zăpadă.


Articole pe pagina
pagina 1 din 267
 1  2  3  4  5  6 

Contribuie la Harta Educatiei, la Open Data Hackathon pe 4-5 martie 2017 Kick Off Social Impact Award 2017 te provoaca sa construiesti viitorul Economia circulara, ce nu stii si trebuie sa aflii Discutii la Miercurea Ciuc despre serviciile sociale pentru persoanele cu dizabilitati A inceput numaratoarea inversa pana la Jocurile Mondiale de Iarna Special Olympics Raport anual EFOR: Populismul 2.0 si renasterea alternativelor la democratia liberala Bunicii au talent, poveti si povesti in weekendul acesta la Cluj Programul care antreneaza cariera studentilor pentru joburile viitorului Scoala Digitala pentru ONG-uri revine cu noi ateliere online, primul fiind dedicat celor interesati de grafica O schimbare in impozitarea firmelor ar lovi ONG-urile, lasandu-le fara sponsorizari