Civil Society NGO Directory


-baza de date ONG-

Cautare avansata

INREGISTREAZA-TE IN
CATALOGUL SOCIETATII CIVILE

Evenimente

Articole pe pagina
pagina 1 din 270
 1  2  3  4  5  6 

Vrem un ora? pentru oameni, o capital? civilizat?
Motivele de protest nu s-au schimbat din 2013, anunță organizatorii – Asociația OPTAR. De când au depus notificarea adunării publice! „Nu suntem ”vizionari”... doar avem o administrație incompetentă.” spun ei.
Dezvoltare personala de la tinerii din Bucuresti
Nu îi poți conduce pe ceilalți înainte de a te conduce pe tine, iar pentru a începe ai ocazia să faci primii pași alături de Asociația Bucurestiul Tinerilor. Acesta se conturează a fi un workshop care te va ajuta să răspunzi la întrebări despre cine ești, cum ești și ce influență poți avea asupra celorlalți. Așadar, ești curios să te cunoști? Participă la workshop-ul "Self-leadership“.
Decatlonul de Board Games, tu te joci cu fapte bune ?i beneficiarii Hospice câ?tig? tratamente
Cea de-a doua ediție a evenimentului caritabil Decatlonul de Board Games va avea loc pe 22 aprilie, o inițiativă a Fundației HOSPICE Casa Speranței pentru dezvoltarea centrului Socio-Medical de la Adunații Copăceni. Timp de 10 ore, iubitorii de board games vor avea ocazia să joace unele dintre cele mai apreciate jocuri de societate și în același timp să facă o faptă bună pentru beneficiarii Fundației HOSPICE.
Între arhitectur? ?i istorie s-a conturat cultura româneasc?. Despre Mogo?oaia pe 22 aprilie
Sâmbătă, 22 aprilie, de la ora 16:00, va avea loc în Sala Scoarțelor de la Palatul Mogoșoaia conferința cu tema „Arhitecți străini în serviciul familiei Bibescu – Basarab Brâncoveanu”, susținută de istoric de artă dr. Oana Marinache și Centrul Cultural Palatele Brâncovenești.
Zeci de mii de oameni au protestat la Budapesta fa?? de „legea anti-Soros”
În jur de 70.000 de persoane au manifestat duminică la Budapesta în semn de susţinere faţă de Central European University, universitatea înfiinţată de miliardarul american de origine maghiară George Soros. Aceasta e considerată o ţintă a politicilor iliberale ale premierului populist Viktor Orban, anunță Republica.


Articole pe pagina
pagina 1 din 270
 1  2  3  4  5  6 

Vrem un oraș pentru oameni, o capitală civilizată Dezvoltare personala de la tinerii din Bucuresti Decatlonul de Board Games, tu te joci cu fapte bune și beneficiarii Hospice câștigă tratamente Între arhitectură și istorie s-a conturat cultura românească. Despre Mogoșoaia pe 22 aprilie Zeci de mii de oameni au protestat la Budapesta față de „legea anti-Soros” EA invata sa repare impreuna cu Repair Cafe Cluj Atelier de reparatii si schimb de bijuterii cu Repair Cafe Cluj Pe 25 martie, ne alaturam Marsului pentru Europa In 27 mai, Sibiul te pune la miscare HackITall te provoaca sa iti arati talentul la cod