Civil Society NGO Directory


-baza de date ONG-

Cautare avansata

INREGISTREAZA-TE IN
CATALOGUL SOCIETATII CIVILE

A venit acel moment din an cand poti sa-i multumesti unui asistent social!

Data: 16-01-2017
A venit acel moment din an cand poti sa-i multumesti unui asistent social!

Colegiul Național al Asistenților Sociali din România (CNASR) dă startul ediției cu numărul  patru a ”Galei Naționale a Excelenței în Asistența Socială”. 

Gala Națională a Excelenței în Asistență Socială este un eveniment organizat de către Colegiul Național al Asistenților Sociali ce îşi propune să promoveze performanţa în domeniul social.
Ca și la edițiile trecute, Gala celebrează în România Ziua Mondială a Asistenţei Sociale prin premierea celor mai s
ârguincioși asistenţi sociali dar şi a celor ce cu drag au contribuit la promovarea asistenţei sociale.

În seara de 21 martie 2017, Gala Națională a Excelenței în Asistență Socială își deschide cortina celei de-a IV-a ediții în inima Bucureștiului, la Ateneul Român, în întâmpinarea a 800 de zâmbete și priviri nerăbdătoare. De patru ani alături de noi, Andreea Marin va fi amfitrionul serii.

Asistenții sociali sunt în mijlocul celor mai grave și mai complexe probleme cu care se confruntă societatea – sărăcie, boli mentale, rasism, discriminare, protecția drepturilor copilului, familie și comunități, încercând să găsească soluții pozitive. Gala este despre și pentru ei, așa că nominalizați-i pe cei mai buni.

Regulamentul Galei și formularul de înregistrare pot fi descărcate de pe site-ul oficial al Galei.

În perioada 16 ianuarie – 5 februarie 2017 se pot face înscrieri  sau nominalizări.

Lista premiilor Galei Naţionale a Excelenţei în Asistenţă Socială 2017:

 

Premiul asistentul social al anului // Premiul pentru asistentul social din domeniul protecţiei copilului // Asistentul social din domeniul persoanelor cu dizabilităţi // Asistentul social din domeniul sănătate / servicii medicale // Asistentul social din domeniul reintegrării sociale a persoanei private de libertate // Asistentul social din domeniul incluziunii persoanelor fără adăpost // Asistentul social din domeniul persoanelor vârstnice şi îngrijrii la domiciliu // Asistentul social din domeniul combaterii discriminării/ minorităţi // Asistentul social din domeniul incluziunii sociale / economie social // Asistentul social din domeniul asistenţei sociale comunitare // Asistentul social din domeniul prevenirii / reducerii riscurilor asociate infecţiei cu HIV, consumului de droguri şi exploatării sexuale // Premiul pentru journalism // Premiul politicianul anului // Premiul instituţia anului // Premiul personalitatea anului în promovarea educaţiei şi formării în asistenţa social // Premiul de excelenţă pentru promovarea profesiei liberale de asistent social // Premiul pentru întreaga carieră în promovarea asistenţei sociale // Premiul pentru cea mai activa sucursala a CNASR

Vrem un oraș pentru oameni, o capitală civilizată Dezvoltare personala de la tinerii din Bucuresti Decatlonul de Board Games, tu te joci cu fapte bune și beneficiarii Hospice câștigă tratamente Între arhitectură și istorie s-a conturat cultura românească. Despre Mogoșoaia pe 22 aprilie Zeci de mii de oameni au protestat la Budapesta față de „legea anti-Soros” EA invata sa repare impreuna cu Repair Cafe Cluj Atelier de reparatii si schimb de bijuterii cu Repair Cafe Cluj Pe 25 martie, ne alaturam Marsului pentru Europa In 27 mai, Sibiul te pune la miscare HackITall te provoaca sa iti arati talentul la cod