Civil Society NGO Directory


-baza de date ONG-

Cautare avansata

INREGISTREAZA-TE IN
CATALOGUL SOCIETATII CIVILE

Ashoka, în România

Data: 16-05-2017
Ashoka, în România

Ashoka este cea mai mare organizație globală de sprijinire a inovatorilor sociali, cu o prezență internațională în peste 80 de țări. Unele dintre cele mai de succes inovații sociale implementate în România - Teach for Romania, TechSoup, Simplon - au fost fondate în țara de origine de către membrii Ashoka.

Joi, 18 mai, de la ora 12.00 la The Ark, pe strada Uranus 50, sărbătorim reîntoarcerea în România la  „Descoperă inovatorii sociali” - evenimentul de lansare Ashoka în România.

Te așteptăm să-i descoperim  împreună și să te lași inspirat de cei trei inovatori sociali internaţionali care vor participa la eveniment.

 

De asemenea, în cadrul conferinței vom prezenta programul Ashoka Localizer, care identifică și adaptează la contextul local soluţii internaţionale de succes din rețeaua noastră. Totodată, vom vorbi despre Programul International Ashoka Fellowship, prin care vom selecta primii inovatori sociali români ce vor face parte din rețeaua globală de peste 3.500 de antreprenori sprijiniți de Ashoka.

Dacă ai nevoie de mai multe informații despre organizație – suntem aici.

 

Partenerii de lansare ai Ashoka sunt Romanian - American Foundation și Enel.

Guerilla Verde duce evenimentul european Green Week în Slatina Dezbatere și informații despre tinerii fără adăpost din România Discuție despre probleme ale familiei moderne în cadrul #BucharestPRIDE2017 Noaptea Muzeelor 2017, un scurt recap înainte de weekendul mare Plimbări prin Parcul Național Văcărești cu copii care-i spun „acasă” Bazar cu design românesc în Romanian Design Week ONGFest 2017 te invită în Civic Break Două spații din cartierul Icoanei se deschid pentru public pe 20 mai, la Noaptea Muzeelor Primul Forum Național de Pace din România se organizează la Cluj Provocări și soluții în furnizarea serviciilor sociale dedicate persoanelor cu dizabilități