Civil Society NGO Directory


-baza de date ONG-

Cautare avansata

INREGISTREAZA-TE IN
CATALOGUL SOCIETATII CIVILE

Atelier de reparatii si schimb de bijuterii cu Repair Cafe Cluj

Data: 29-03-2017
Atelier de reparatii si schimb de bijuterii cu Repair Cafe Cluj

Bijuteriile ne coloreză momente din viaţă. Ne aduc culoare, delicateţe, simplitate şi eleganţă. Dar ce faci când cerceii tăi preferaţi s-au stricat? Dar cu colierul de care te-ai plictisit ce se întâmplă? Noi sperăm că nu le-ai aruncat şi avem o invitaţie pentru tine!
Pe 30 martie, Repair café Cluj în parteneriat cu Orangerie te invită la un eveniment de reparaţii şi schimb de bijuterii, la Flowers Tea House (Cluj-Napoca), incepand cu orele 18.

 

Ce se întâmplă timp de 2 ore?

Reparaţii bijuterii cu

  • Carmen Orăşanu, reprezentantă a brandului de bijuterii din hârtie reciclată, Chiramó
  • Loredana Mihai creatoare de coliere croţetate de la Ghemul Loredanei

Schimb de bijuterii: venim cu bijuteriile de care ne-am plictisit şi facem schimb cu cele oferite de ceilalţi participanţi. Hai să aducem un aer de primăvară în cutiuţa cu bijuterii!

Vino să te bucuri de inspiraţie şi de comunitate. Eveniment organizat în spiritul economiei darului.

Repair Café Cluj doreşte să devină o rețea de spații sociale și economice de încurajare a cooperării și de răspândire a culturii consumului sustenabil de resurse și energie. Este un proiect al asociaţiei Cercul Social. În prezent, „Cercul Social” derulează mai multe proiecte de modelare teoretică și practică de sisteme economice circulare, atât în ceea ce privește reducerea risipei în gestionarea resurselor materiale disponibile în orașul nostru cât și în dezvoltarea de modele economice noi, care să permită cât mai multor concetățeni accesul la tehnologii inovative de producție materială și socială.

Coceptul Repair Café a apărut în 2009 în Olanda, fiind formulat de Martine Postma, în acea vreme jurnalist și publicist în Amsterdam. În 2010, Martine a înființat Fundația Repair Café (Repaircafe.org). Această fundație oferă sprijin grupurilor locale din întreaga lume care doresc să înființeze propriul lor Repair Café. Fundația susține, drept urmare, și Repair Café Cluj, lansat de Casa de Cultura Permanenta în cadrul programului Orașul Vizibil 2015. 

Vrem un oraș pentru oameni, o capitală civilizată Dezvoltare personala de la tinerii din Bucuresti Decatlonul de Board Games, tu te joci cu fapte bune și beneficiarii Hospice câștigă tratamente Între arhitectură și istorie s-a conturat cultura românească. Despre Mogoșoaia pe 22 aprilie Zeci de mii de oameni au protestat la Budapesta față de „legea anti-Soros” EA invata sa repare impreuna cu Repair Cafe Cluj Pe 25 martie, ne alaturam Marsului pentru Europa In 27 mai, Sibiul te pune la miscare HackITall te provoaca sa iti arati talentul la cod Pe 11 martie celebram femeile din sfera IT&C