Civil Society NGO Directory


-baza de date ONG-

Cautare avansata

INREGISTREAZA-TE IN
CATALOGUL SOCIETATII CIVILE

Contribuie la Harta Educatiei, la Open Data Hackathon pe 4-5 martie 2017

Data: 24-02-2017
Contribuie la Harta Educației, la Open Data Hackathon pe 4-5 martie 2017

Pe 4 martie sărbătorim Open Data Day. Aceasta reprezintă încă o ocazie de a demonstra beneficiile datelor deschise și de a încuraja reutilizarea acestora în administrație, societate civilă și jurnalism.

Păstrând tradiția anilor trecuți, OGP România organizează un hackathon cu date deschise, pe 4-5 martie, la Academia de Studii Economice (detalii aici).

Pentru novici, un hackathon este un eveniment în care mai mulți
programatori, dar și alte persoane ce participă la dezvoltarea de software
(designeri, manageri de proiect etc.), colaborează pentru dezvoltarea unui proiect software.

Anul acesta, la ODD 2017 noi am înscris Harta Educației. Planul nostru este să începem acest instrument pe durata hackathonului și să îl continuăm și după eveniment.

Dacă vreți dezvoltăm împreună Harta Educației, vă invităm să vă înscrieți (1) la hackathon  și (2) pe lista contributorilor

Pentru a vedea cum arată harta evenimentului, accesați acest link!

Atelier de reparatii si schimb de bijuterii cu Repair Cafe Cluj Pe 25 martie, ne alaturam Marsului pentru Europa In 27 mai, Sibiul te pune la miscare HackITall te provoaca sa iti arati talentul la cod Pe 11 martie celebram femeile din sfera IT&C Vino sa probezi papuci noi la Conferinta Nationala de Fundraising UN Youth Moot Courts pentru pasionatii de drept AMR 2 zile inscriere - conferinta Contractarea serviciilor sociale furnizate de ONG-uri in UE Cum putem salva Bucurestiul - oras in pericol de distrugere? Kick Off Social Impact Award 2017 te provoaca sa construiesti viitorul