Civil Society NGO Directory


-baza de date ONG-

Cautare avansata

INREGISTREAZA-TE IN
CATALOGUL SOCIETATII CIVILE

Contribuie la Harta Educatiei, la Open Data Hackathon pe 4-5 martie 2017

Data: 24-02-2017
Contribuie la Harta Educației, la Open Data Hackathon pe 4-5 martie 2017

Pe 4 martie sărbătorim Open Data Day. Aceasta reprezintă încă o ocazie de a demonstra beneficiile datelor deschise și de a încuraja reutilizarea acestora în administrație, societate civilă și jurnalism.

Păstrând tradiția anilor trecuți, OGP România organizează un hackathon cu date deschise, pe 4-5 martie, la Academia de Studii Economice (detalii aici).

Pentru novici, un hackathon este un eveniment în care mai mulți
programatori, dar și alte persoane ce participă la dezvoltarea de software
(designeri, manageri de proiect etc.), colaborează pentru dezvoltarea unui proiect software.

Anul acesta, la ODD 2017 noi am înscris Harta Educației. Planul nostru este să începem acest instrument pe durata hackathonului și să îl continuăm și după eveniment.

Dacă vreți dezvoltăm împreună Harta Educației, vă invităm să vă înscrieți (1) la hackathon  și (2) pe lista contributorilor

Pentru a vedea cum arată harta evenimentului, accesați acest link!

Guerilla Verde duce evenimentul european Green Week în Slatina Dezbatere și informații despre tinerii fără adăpost din România Discuție despre probleme ale familiei moderne în cadrul #BucharestPRIDE2017 Ashoka, în România Noaptea Muzeelor 2017, un scurt recap înainte de weekendul mare Plimbări prin Parcul Național Văcărești cu copii care-i spun „acasă” Bazar cu design românesc în Romanian Design Week ONGFest 2017 te invită în Civic Break Două spații din cartierul Icoanei se deschid pentru public pe 20 mai, la Noaptea Muzeelor Primul Forum Național de Pace din România se organizează la Cluj