Civil Society NGO Directory


-baza de date ONG-

Cautare avansata

INREGISTREAZA-TE IN
CATALOGUL SOCIETATII CIVILE

Dezvoltare personala de la tinerii din Bucuresti

Data: 20-04-2017
Dezvoltare personala de la tinerii din Bucuresti

Când?
21 Aprilie - Curs | 18:00 - 21:00
22 Aprilie - Atelier Practic | 10:30 - 17:30

Auzi mereu în jurul tău cuvântul „Leadership”. Ți se oferă ocazia să dezvolți abilități de leadeship, să iei parte la conferințe despre cum poți deveni chiar tu cel mai puternic lider, dar ce știi despre self-leadership?

Nu îi poți conduce pe ceilalți înainte de a te conduce pe tine, iar pentru a începe ai ocazia să faci primii pași alături de Asociația Bucurestiul Tinerilor. Acesta se conturează a fi un workshop care te va ajuta să răspunzi la întrebări despre cine ești, cum ești și ce influență poți avea asupra celorlalți.
Așadar, ești curios să te cunoști? Participă la workshop-ul "Self-leadership“.

Speaker - Andrei Stupu:

Andrei este prezentator la Național 24 Plus. A lucrat ca Jurnalist în Fundația Friends for Friends, este cel care a creat și implementat "Do you speak hate?", program de competențe media și de advocacy pentru liceeni în lupta împotriva discriminării și a discursului instigator la ură.
După un mandat de șase luni ca Bursier European în domeniul Drepturilor Omului în cadrul GEYC a luat parte în numeroase programe ca No Hate practitioner.
Printre organizațiile în care Andrei s-a implicat sunt Forumul Tinerilor din România, Fundația LEADERS, Asociația ALEG, Consiliul Elevilor, PROEDUS, Țara lui Andrei, Asociația Necuvinte, Youth Bank România și lista poate continua.
Competențele dobândite în mediul ONG au fost completate de cele din guvernamental, ca Youth Worker în cadrul Ministerului Tineretului și Sportului și prin colaborarea cu Agenția Națională pentru Egalitate de Șanse între Femei și Bărbați, fiind un împătimit al luptei împotriva violenței. Totodată, pasiunea pentru scris s-a materializat pe blogul lui personal, Blogul cu miere.

Coordonator de programe în domeniul drepturilor omului. Trainer: public speaking, media, advocacy, leadership, team-building. Interesat de oameni și de politică, în special diplomație și relații internaționale. Om cu inițiativă. Prezent. Implicat în viața comunității.

Pași înscriere :

  1. Like Bucureștiul Tinerilor
  2. Share evenimentului - http://bit.ly/2ouUW7f
  3. Înscrie-te folosind linkul acesta

Masterclass-ul Superscrieri îți povestește despre design thinking la Romanian Design Week Guerilla Verde duce evenimentul european Green Week în Slatina Dezbatere și informații despre tinerii fără adăpost din România Discuție despre probleme ale familiei moderne în cadrul #BucharestPRIDE2017 Ashoka, în România Noaptea Muzeelor 2017, un scurt recap înainte de weekendul mare Plimbări prin Parcul Național Văcărești cu copii care-i spun „acasă” Bazar cu design românesc în Romanian Design Week ONGFest 2017 te invită în Civic Break Două spații din cartierul Icoanei se deschid pentru public pe 20 mai, la Noaptea Muzeelor