Civil Society NGO Directory


-baza de date ONG-

Cautare avansata

INREGISTREAZA-TE IN
CATALOGUL SOCIETATII CIVILE

Dezvoltare personala de la tinerii din Bucuresti

Data: 20-04-2017
Dezvoltare personala de la tinerii din Bucuresti

Când?
21 Aprilie - Curs | 18:00 - 21:00
22 Aprilie - Atelier Practic | 10:30 - 17:30

Auzi mereu în jurul tău cuvântul „Leadership”. Ți se oferă ocazia să dezvolți abilități de leadeship, să iei parte la conferințe despre cum poți deveni chiar tu cel mai puternic lider, dar ce știi despre self-leadership?

Nu îi poți conduce pe ceilalți înainte de a te conduce pe tine, iar pentru a începe ai ocazia să faci primii pași alături de Asociația Bucurestiul Tinerilor. Acesta se conturează a fi un workshop care te va ajuta să răspunzi la întrebări despre cine ești, cum ești și ce influență poți avea asupra celorlalți.
Așadar, ești curios să te cunoști? Participă la workshop-ul "Self-leadership“.

Speaker - Andrei Stupu:

Andrei este prezentator la Național 24 Plus. A lucrat ca Jurnalist în Fundația Friends for Friends, este cel care a creat și implementat "Do you speak hate?", program de competențe media și de advocacy pentru liceeni în lupta împotriva discriminării și a discursului instigator la ură.
După un mandat de șase luni ca Bursier European în domeniul Drepturilor Omului în cadrul GEYC a luat parte în numeroase programe ca No Hate practitioner.
Printre organizațiile în care Andrei s-a implicat sunt Forumul Tinerilor din România, Fundația LEADERS, Asociația ALEG, Consiliul Elevilor, PROEDUS, Țara lui Andrei, Asociația Necuvinte, Youth Bank România și lista poate continua.
Competențele dobândite în mediul ONG au fost completate de cele din guvernamental, ca Youth Worker în cadrul Ministerului Tineretului și Sportului și prin colaborarea cu Agenția Națională pentru Egalitate de Șanse între Femei și Bărbați, fiind un împătimit al luptei împotriva violenței. Totodată, pasiunea pentru scris s-a materializat pe blogul lui personal, Blogul cu miere.

Coordonator de programe în domeniul drepturilor omului. Trainer: public speaking, media, advocacy, leadership, team-building. Interesat de oameni și de politică, în special diplomație și relații internaționale. Om cu inițiativă. Prezent. Implicat în viața comunității.

Pași înscriere :

  1. Like Bucureștiul Tinerilor
  2. Share evenimentului - http://bit.ly/2ouUW7f
  3. Înscrie-te folosind linkul acesta

Vrem un oraș pentru oameni, o capitală civilizată Decatlonul de Board Games, tu te joci cu fapte bune și beneficiarii Hospice câștigă tratamente Între arhitectură și istorie s-a conturat cultura românească. Despre Mogoșoaia pe 22 aprilie Zeci de mii de oameni au protestat la Budapesta față de „legea anti-Soros” EA invata sa repare impreuna cu Repair Cafe Cluj Atelier de reparatii si schimb de bijuterii cu Repair Cafe Cluj Pe 25 martie, ne alaturam Marsului pentru Europa In 27 mai, Sibiul te pune la miscare HackITall te provoaca sa iti arati talentul la cod Pe 11 martie celebram femeile din sfera IT&C