Civil Society NGO Directory


-baza de date ONG-

Cautare avansata

INREGISTREAZA-TE IN
CATALOGUL SOCIETATII CIVILE

EA invata sa repare impreuna cu Repair Cafe Cluj

Data: 5-04-2017
EA invata sa repare impreuna cu Repair Cafe Cluj

Repair Café Cluj împreună cu libăria Bookstory le reaminteşte doamnele şi domnişoarele că lucrurile stricate nu se aruncă, ci se repară. Pe această cale suntem invitate să învăţăm să meşterim, independent de prezenţa vreunui bărbat prin preajmă.
Ne vedem pe 6 aprilie la ora 18.00 la librăria Bookstory, blv. Eroilor, nr. 6-8, Cluj-Napoca.

Reparaţiile de bază din casă ne-am bucura să fie o activitate la îndemâna oricui îşi doreşte să se descurce singur/ă. Fără să conteze dacă eşti o doamnă sau un domn. Prea ne-a obişnuit societatea contemporană că bărbatul e cu reparaţiile şi femeia îşi are locul doar la cratiţă. Pentru că multe dintre voi ne-au împărtăşit că au obosit să se roage de partener, de tata, de un frate sau amic să vină să repare balamaua de la uşă sau siguranţa arsă!

De vă încântă încântă într-adevăr ideea de a învăţa cum să reparaţi singure clanţa de la uşă, robinetul din baie, cablul întrerupt de la căşti, jucăria preferată a copilului, precum şi multe alte obiecte din gospodărie, vă dăm întâlnire pe data de 6 aprilie la ora 18.00 la librăria Bookstory. 

Învăţăm împreună cum să reparăm uşor şi cu plăcere, într-o ambianţă antrenantă şi creativă, alături de oameni îndemânatici, pasionaţi şi prietenoşi. O oportunitate de a te bucura de inspiraţie şi de comunitate!


Rămâneți conectați pe eventul de pe FB.

Masterclass-ul Superscrieri îți povestește despre design thinking la Romanian Design Week Guerilla Verde duce evenimentul european Green Week în Slatina Dezbatere și informații despre tinerii fără adăpost din România Discuție despre probleme ale familiei moderne în cadrul #BucharestPRIDE2017 Ashoka, în România Noaptea Muzeelor 2017, un scurt recap înainte de weekendul mare Plimbări prin Parcul Național Văcărești cu copii care-i spun „acasă” Bazar cu design românesc în Romanian Design Week ONGFest 2017 te invită în Civic Break Două spații din cartierul Icoanei se deschid pentru public pe 20 mai, la Noaptea Muzeelor