Civil Society NGO Directory


-baza de date ONG-

Cautare avansata

INREGISTREAZA-TE IN
CATALOGUL SOCIETATII CIVILE

Economia circulara, ce nu stii si trebuie sa aflii

Data: 20-02-2017
Economia circulara, ce nu stii si trebuie sa aflii

Evenimentul „Economia circulară pentru toți – Produse proiectate de la început pentru a putea fi reciclate sau descompuse biologic” se va desfășura în săptămâna 27 februarie-3 martie 2017, în intervalul orar 10:00-16:00, în lobby-ul de la intrarea universității SNSPA.

Evenimentul presuspune informarea și familiarizarea studenților cu conceptele de economie circulară. Participanții vor afla cum să cumpere inteliegent, ce produse sunt sustenabile în timp, vor deveni conștienți asupra impactului deciziilor lor la un nivel ridicat, global.

Organizatorii, Asociația Inotech reprezintă o echipă de tineri care dezvoltă produse și servicii bazate pe principiile economiei circulare, inovative, scalabile şi accesibile, cu scopul final de a reduce amprenta de carbon.

A proiecta şi produce produse de economie circulară înseamnă, pe scurt, trecerea de la modelul nesustenabil de producție liniară din zilele noastre la unul circular, în care produsele sunt proiectate de la început pentru a putea fi reciclate sau descompuse biologic, având cel mai mic impact pe tot ciclul de existenţă al produsului.

Proiectul „Economia circulară pentru toți – Produse proiectate de la început pentru a putea fi reciclate sau descompuse biologic” este realizat cu spijinul Telekom România.

Atelier de reparatii si schimb de bijuterii cu Repair Cafe Cluj Pe 25 martie, ne alaturam Marsului pentru Europa In 27 mai, Sibiul te pune la miscare HackITall te provoaca sa iti arati talentul la cod Pe 11 martie celebram femeile din sfera IT&C Vino sa probezi papuci noi la Conferinta Nationala de Fundraising UN Youth Moot Courts pentru pasionatii de drept AMR 2 zile inscriere - conferinta Contractarea serviciilor sociale furnizate de ONG-uri in UE Cum putem salva Bucurestiul - oras in pericol de distrugere? Contribuie la Harta Educatiei, la Open Data Hackathon pe 4-5 martie 2017