Civil Society NGO Directory


-baza de date ONG-

Cautare avansata

INREGISTREAZA-TE IN
CATALOGUL SOCIETATII CIVILE

Economia circulara, ce nu stii si trebuie sa aflii

Data: 20-02-2017
Economia circulara, ce nu stii si trebuie sa aflii

Evenimentul „Economia circulară pentru toți – Produse proiectate de la început pentru a putea fi reciclate sau descompuse biologic” se va desfășura în săptămâna 27 februarie-3 martie 2017, în intervalul orar 10:00-16:00, în lobby-ul de la intrarea universității SNSPA.

Evenimentul presuspune informarea și familiarizarea studenților cu conceptele de economie circulară. Participanții vor afla cum să cumpere inteliegent, ce produse sunt sustenabile în timp, vor deveni conștienți asupra impactului deciziilor lor la un nivel ridicat, global.

Organizatorii, Asociația Inotech reprezintă o echipă de tineri care dezvoltă produse și servicii bazate pe principiile economiei circulare, inovative, scalabile şi accesibile, cu scopul final de a reduce amprenta de carbon.

A proiecta şi produce produse de economie circulară înseamnă, pe scurt, trecerea de la modelul nesustenabil de producție liniară din zilele noastre la unul circular, în care produsele sunt proiectate de la început pentru a putea fi reciclate sau descompuse biologic, având cel mai mic impact pe tot ciclul de existenţă al produsului.

Proiectul „Economia circulară pentru toți – Produse proiectate de la început pentru a putea fi reciclate sau descompuse biologic” este realizat cu spijinul Telekom România.

Guerilla Verde duce evenimentul european Green Week în Slatina Dezbatere și informații despre tinerii fără adăpost din România Discuție despre probleme ale familiei moderne în cadrul #BucharestPRIDE2017 Ashoka, în România Noaptea Muzeelor 2017, un scurt recap înainte de weekendul mare Plimbări prin Parcul Național Văcărești cu copii care-i spun „acasă” Bazar cu design românesc în Romanian Design Week ONGFest 2017 te invită în Civic Break Două spații din cartierul Icoanei se deschid pentru public pe 20 mai, la Noaptea Muzeelor Primul Forum Național de Pace din România se organizează la Cluj