Civil Society NGO Directory


-baza de date ONG-

Cautare avansata

INREGISTREAZA-TE IN
CATALOGUL SOCIETATII CIVILE

Kick Off Social Impact Award 2017 te provoaca sa construiesti viitorul

Data: 21-02-2017
Kick Off Social Impact Award 2017 te provoaca sa construiesti viitorul

Dacă eşti tânăr profesionist, student sau elev, te provocăm să construieşti viitorul. Să creezi soluţii inovative la problemele sociale din comunitatea ta. Participă marţi, 28 februarie, la Kick Off Social Impact Award 2017 şi devino parte din cel mai mare program internaţional dedicat tinerilor interesați de antreprenoriat social.Social Impact Award 2017 este o competiție de idei şi un program educaţional in inovare socială prezent în 20 de ţări şi dedicat tinerilor care vor să construiască soluții inovatoare la problemele sociale curente. În cadrul SIA 2017 participanții pot caștiga unul dintre cele 3 premii de 1.500 euro sau premiul de popularitate în valoare de 500 euro. Pe lângă premiile în bani, proiectele finaliste vor avea posibilitatea de a participa la workshop-uri naționale și internaţionale în perioada mai – octombrie 2017, în București și Belgrad.

Ce se va întâmpla la Kick Off?

  • În cadrul unei conferinţe interactive vei afla mai multe despre Social Impact Award, problemele lumii în care trăim şi rolul pe care antreprenoriatul social îl poate avea în rezolvarea lor. 
  • Te vei bucura de un spaţiu informal de networking unde poţi întâlni antreprenori sociali sau alţi tineri care îţi împărtăşesc aspiraţiile.

 

Înscrieri
Dacă ești unul dintre tinerii care vor să producă o schimbare în societate într-un mod constructiv, așteptăm cu drag înscrierea ta! Pentru a participa la eveniment este necesar să completezi acest scurt formular.  Înscrierile vor fi procesate în ordinea primirii și în limita locurilor disponibile.

 

În România SIA se află la cea de-a şasea ediţie şi este organizat de Global Shapers Bucharest Hub, Social Innovation Solutions şi Universitatea Alternativă.

Atelier de reparatii si schimb de bijuterii cu Repair Cafe Cluj Pe 25 martie, ne alaturam Marsului pentru Europa In 27 mai, Sibiul te pune la miscare HackITall te provoaca sa iti arati talentul la cod Pe 11 martie celebram femeile din sfera IT&C Vino sa probezi papuci noi la Conferinta Nationala de Fundraising UN Youth Moot Courts pentru pasionatii de drept AMR 2 zile inscriere - conferinta Contractarea serviciilor sociale furnizate de ONG-uri in UE Cum putem salva Bucurestiul - oras in pericol de distrugere? Contribuie la Harta Educatiei, la Open Data Hackathon pe 4-5 martie 2017