Civil Society NGO Directory


-baza de date ONG-

Cautare avansata

INREGISTREAZA-TE IN
CATALOGUL SOCIETATII CIVILE

Kick Off Social Impact Award 2017 te provoaca sa construiesti viitorul

Data: 21-02-2017
Kick Off Social Impact Award 2017 te provoaca sa construiesti viitorul

Dacă eşti tânăr profesionist, student sau elev, te provocăm să construieşti viitorul. Să creezi soluţii inovative la problemele sociale din comunitatea ta. Participă marţi, 28 februarie, la Kick Off Social Impact Award 2017 şi devino parte din cel mai mare program internaţional dedicat tinerilor interesați de antreprenoriat social.Social Impact Award 2017 este o competiție de idei şi un program educaţional in inovare socială prezent în 20 de ţări şi dedicat tinerilor care vor să construiască soluții inovatoare la problemele sociale curente. În cadrul SIA 2017 participanții pot caștiga unul dintre cele 3 premii de 1.500 euro sau premiul de popularitate în valoare de 500 euro. Pe lângă premiile în bani, proiectele finaliste vor avea posibilitatea de a participa la workshop-uri naționale și internaţionale în perioada mai – octombrie 2017, în București și Belgrad.

Ce se va întâmpla la Kick Off?

  • În cadrul unei conferinţe interactive vei afla mai multe despre Social Impact Award, problemele lumii în care trăim şi rolul pe care antreprenoriatul social îl poate avea în rezolvarea lor. 
  • Te vei bucura de un spaţiu informal de networking unde poţi întâlni antreprenori sociali sau alţi tineri care îţi împărtăşesc aspiraţiile.

 

Înscrieri
Dacă ești unul dintre tinerii care vor să producă o schimbare în societate într-un mod constructiv, așteptăm cu drag înscrierea ta! Pentru a participa la eveniment este necesar să completezi acest scurt formular.  Înscrierile vor fi procesate în ordinea primirii și în limita locurilor disponibile.

 

În România SIA se află la cea de-a şasea ediţie şi este organizat de Global Shapers Bucharest Hub, Social Innovation Solutions şi Universitatea Alternativă.

Guerilla Verde duce evenimentul european Green Week în Slatina Dezbatere și informații despre tinerii fără adăpost din România Discuție despre probleme ale familiei moderne în cadrul #BucharestPRIDE2017 Ashoka, în România Noaptea Muzeelor 2017, un scurt recap înainte de weekendul mare Plimbări prin Parcul Național Văcărești cu copii care-i spun „acasă” Bazar cu design românesc în Romanian Design Week ONGFest 2017 te invită în Civic Break Două spații din cartierul Icoanei se deschid pentru public pe 20 mai, la Noaptea Muzeelor Primul Forum Național de Pace din România se organizează la Cluj