Civil Society NGO Directory


-baza de date ONG-

Cautare avansata

INREGISTREAZA-TE IN
CATALOGUL SOCIETATII CIVILE

Mai aveti 4 zile sa va inscrieti la Gala Premiilor Participarii Publice!

Data: 17-01-2014
Mai aveti 4 zile sa va nscrieti la Gala Premiilor Participarii Publice!

Luni, 20 ianuarie 2014, se incheie inscrierile in competitia care aduce recunoastere cetatenilor activi si institutiilor publice responsabile: Gala Premiilor Participarii Publice. 

Gala Premiilor Participarii Publice (G3P) demonstreaza ca poti sa ai un cuvant de spus in deciziile care te privesc! Centrul de Resurse pentru participare publica organizeaza a V-a editie pentru a arata ca implicarea cetatenilor in deciziile publice este o conditie necesara pentru un viitor mai bun. Cei care urca pe scena galei de 5 ani incoace sunt oamenii care isi iau in serios drepturile civice.

Si in 2014, Gala gazduieste un Premiu Special pentru Tineret dedicat acelor campanii care asigura un loc in fata pentru tinerii activi din Romania si lucrurile pe care ei le considera importante, premiu sustinut de Agentia Nationala pentru Programe Comunitare in Domeniul Educatiei si Formarii Profesionale - ANPCDEFP.

Membrii juriului care asteapta sa citeasca povestile voastre despre implicare sunt: Gabriel Badescu (Universitatea Babes-Bolyai), Laurentiu Colintineanu (Radio France International - RFI), Radu Cosarca (Enel Romania), Magor Csibi (World Wide Fund), Alina Inayeh (Black Sea Trust), Mircea Kivu (sociolog, Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile – FDSC), Sorin Kosz (Realitatea.net), Vintila Mihailescu (Scoala Nationala de Stiinte Politice si Administrative - SNSPA), Dolores Neagoe (consultant independent), Costi Rogozanu (Critic Atac), Oana Sandu (Decat o Revista), Jiri Sitler (Ambasadorul Republicii Cehe la Bucuresti), Catalin Tenita (Zelist), Andrei Tarnea (Institutul Aspen Romania), Roxana Vitan (Romanian-American Foundation).

Pentru a intra in competitie, completati formularul atasat pana la data de 20 ianuarie 2014 si il trimiteti pe e-mail la depozite@ce-re.ro, pe fax la 031 10 50 756 sau prin posta la adresa str. Petru Maior nr. 9, sector 1, Bucuresti 011261. Pentru informatii suplimentare: e-mail: depozite@ce-re.ro,  telefon 031 1050 755, persoana de contact Sinziana Dobre.

Linkuri directe:

 

 

 

 

Editia a V-a a Galei Premiilor Participarii Publice este realizata in parteneriat cu: Agentia Nationala pentru Programe Comunitare in Domeniul Educatiei si Formarii Profesionale (ANPCDEFP), Universitatea Babes-Bolyai, Institutul Aspen Romania, Ambasada Republicii Cehe in Bucuresti, Romanian-American Foundation.

Parteneri Media: Realitatea.net, RFI Romania, Vice, Decat o Revista, Radio Guerilla, Think Outside The Box, , StiriOng.ro, Administratie.ro, Romania Pozitiva, Buna dimineata, Bucuresti!, CSR evolution, CSR Media, Al Treilea Sector.

 

Sponsori: Enel Romania, Business Event & Travel, Zebra Catering, HotEvents, Aer Wear, Zelist, The Workshop, FiiDesign.

Kick Off Social Impact Award 2017 te provoaca sa construiesti viitorul Economia circulara, ce nu stii si trebuie sa aflii Discutii la Miercurea Ciuc despre serviciile sociale pentru persoanele cu dizabilitati A inceput numaratoarea inversa pana la Jocurile Mondiale de Iarna Special Olympics Raport anual EFOR: Populismul 2.0 si renasterea alternativelor la democratia liberala Bunicii au talent, poveti si povesti in weekendul acesta la Cluj Programul care antreneaza cariera studentilor pentru joburile viitorului Scoala Digitala pentru ONG-uri revine cu noi ateliere online, primul fiind dedicat celor interesati de grafica O schimbare in impozitarea firmelor ar lovi ONG-urile, lasandu-le fara sponsorizari Expozitia ONGurilor din Constanta, pentru constantenii dornici sa ajute la dezvoltarea orasului