Civil Society NGO Directory


-baza de date ONG-

Cautare avansata

INREGISTREAZA-TE IN
CATALOGUL SOCIETATII CIVILE

Pe 25 martie, ne alaturam Marsului pentru Europa

Data: 24-03-2017
Pe 25 martie, ne alaturam Marsului pentru Europa

Pe 25 martie 2017 se împlinesc 60 de ani de la semnarea Tratatului de la Roma, prin care lua naştere Comunitatea Economică Europeană. Timp de şase decenii, integrarea europeană a făcut progrese uriaşe. După secole de războaie în Europa, Uniunea Europeană a garantat pacea, a promovat democraţia şi a ajutat țările europene să scape de totalitarism şi dictatură. 

Cu toate acestea, UE rămâne o construcție incompletă ce riscă să se prăbușească din cauza intarzierii finalizarii sale.

Statele europene nu vor avea nici un viitor în cazul în care acestea rămân divizate și concurează între ele, în loc sa fie unite. Întoarcerea la naționalism ne va slăbi, nu ne va întări. Vom putea rezista la provocările europene doar împreună, completând unitatea politică a Europei.

PACT face apel la șefii de stat și de guvern reuniți la Roma, în 25 martie 2017, pentru a aproba o foaie de parcurs pentru a relansa și a finaliza unitatea economică și politică a Europei. În acest sens, pe 25 martie 2017, vor fi organizate zeci marşuri pentru Europa pe întreg continentul, în oraşe precum Roma, Paris, Dusseldorf, Londra, Varşovia sau Aalborg.

Alături de doi parteneri externi, Fundaţia We are Europe şi Asociaţia Stand Up for Europe, Platforma Acţiunea Civică a Tinerilor susţine şi se implică activ în organizarea Marşului pentru Europa din Bucureşti, care se desfăşura

de la ora 12

în Piaţa Victoriei

Vă aşteptăm alături de noi pe toţi cei care credeţi în destinul european al României pentru a transmite un semnal fără echivoc: da pentru UE.

Vrem un oraș pentru oameni, o capitală civilizată Dezvoltare personala de la tinerii din Bucuresti Decatlonul de Board Games, tu te joci cu fapte bune și beneficiarii Hospice câștigă tratamente Între arhitectură și istorie s-a conturat cultura românească. Despre Mogoșoaia pe 22 aprilie Zeci de mii de oameni au protestat la Budapesta față de „legea anti-Soros” EA invata sa repare impreuna cu Repair Cafe Cluj Atelier de reparatii si schimb de bijuterii cu Repair Cafe Cluj In 27 mai, Sibiul te pune la miscare HackITall te provoaca sa iti arati talentul la cod Pe 11 martie celebram femeile din sfera IT&C