Civil Society NGO Directory


-baza de date ONG-

Cautare avansata

INREGISTREAZA-TE IN
CATALOGUL SOCIETATII CIVILE

Premiul Dan Manoleli este acordat pentru a sasea oara la Gala Societatii Civile

Data: 6-06-2016
Premiul Dan Manoleli este acordat pentru a sasea oara la Gala Societatii Civile

In seara aceasta, la Gala Societatii Civile, va fi acordat pentru a sasea ora premiul Dan Manoleli, pentru contributie la dezvoltarea societatii civile. Ca in fiecare an, premiul acordat de Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile va ajunge la o organizatie ce a dat dovada de consecventa, perseverenta si eficacitate in urmarirea misiunii si indeplinirea viziunii sale.  

Au fost apreciate capacitatea de a fi alaturi de oamenii pe care ii serveste dar si capacitatea de a lucra in coalitii pentru realizarea obiectivelor commune. Si nu in ultimul rand, au fost luate in considerare caracterul inovator al proiectelor derulate, gandirea strategica si capacitatea de mobilizare a comunitatii pe care o vizeaza.

Asadar, asta seara, de la ora 20.00, la Teatrul National, va fi anuntat castigatorul!

Mai multe detalii despre evenimentul de anul acesta si organizatiile inscrise in concurs se gasesc pe www.galasocietatiicivile.ro .

 

Masterclass-ul Superscrieri îți povestește despre design thinking la Romanian Design Week Guerilla Verde duce evenimentul european Green Week în Slatina Dezbatere și informații despre tinerii fără adăpost din România Discuție despre probleme ale familiei moderne în cadrul #BucharestPRIDE2017 Ashoka, în România Noaptea Muzeelor 2017, un scurt recap înainte de weekendul mare Plimbări prin Parcul Național Văcărești cu copii care-i spun „acasă” Bazar cu design românesc în Romanian Design Week ONGFest 2017 te invită în Civic Break Două spații din cartierul Icoanei se deschid pentru public pe 20 mai, la Noaptea Muzeelor