Civil Society NGO Directory


-baza de date ONG-

Cautare avansata

INREGISTREAZA-TE IN
CATALOGUL SOCIETATII CIVILE

Premiul Dan Manoleli este acordat pentru a sasea oara la Gala Societatii Civile

Data: 6-06-2016
Premiul Dan Manoleli este acordat pentru a sasea oara la Gala Societatii Civile

In seara aceasta, la Gala Societatii Civile, va fi acordat pentru a sasea ora premiul Dan Manoleli, pentru contributie la dezvoltarea societatii civile. Ca in fiecare an, premiul acordat de Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile va ajunge la o organizatie ce a dat dovada de consecventa, perseverenta si eficacitate in urmarirea misiunii si indeplinirea viziunii sale.  

Au fost apreciate capacitatea de a fi alaturi de oamenii pe care ii serveste dar si capacitatea de a lucra in coalitii pentru realizarea obiectivelor commune. Si nu in ultimul rand, au fost luate in considerare caracterul inovator al proiectelor derulate, gandirea strategica si capacitatea de mobilizare a comunitatii pe care o vizeaza.

Asadar, asta seara, de la ora 20.00, la Teatrul National, va fi anuntat castigatorul!

Mai multe detalii despre evenimentul de anul acesta si organizatiile inscrise in concurs se gasesc pe www.galasocietatiicivile.ro .

 

La Brașov începe reforma prin referendum pe internet Vrem un oraș pentru oameni, o capitală civilizată Dezvoltare personala de la tinerii din Bucuresti Decatlonul de Board Games, tu te joci cu fapte bune și beneficiarii Hospice câștigă tratamente Între arhitectură și istorie s-a conturat cultura românească. Despre Mogoșoaia pe 22 aprilie Zeci de mii de oameni au protestat la Budapesta față de „legea anti-Soros” EA invata sa repare impreuna cu Repair Cafe Cluj Atelier de reparatii si schimb de bijuterii cu Repair Cafe Cluj Pe 25 martie, ne alaturam Marsului pentru Europa In 27 mai, Sibiul te pune la miscare