Civil Society NGO Directory


-baza de date ONG-

Cautare avansata

INREGISTREAZA-TE IN
CATALOGUL SOCIETATII CIVILE

Premiul Dan Manoleli este acordat pentru a sasea oara la Gala Societatii Civile

Data: 6-06-2016
Premiul Dan Manoleli este acordat pentru a sasea oara la Gala Societatii Civile

In seara aceasta, la Gala Societatii Civile, va fi acordat pentru a sasea ora premiul Dan Manoleli, pentru contributie la dezvoltarea societatii civile. Ca in fiecare an, premiul acordat de Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile va ajunge la o organizatie ce a dat dovada de consecventa, perseverenta si eficacitate in urmarirea misiunii si indeplinirea viziunii sale.  

Au fost apreciate capacitatea de a fi alaturi de oamenii pe care ii serveste dar si capacitatea de a lucra in coalitii pentru realizarea obiectivelor commune. Si nu in ultimul rand, au fost luate in considerare caracterul inovator al proiectelor derulate, gandirea strategica si capacitatea de mobilizare a comunitatii pe care o vizeaza.

Asadar, asta seara, de la ora 20.00, la Teatrul National, va fi anuntat castigatorul!

Mai multe detalii despre evenimentul de anul acesta si organizatiile inscrise in concurs se gasesc pe www.galasocietatiicivile.ro .

 

Atelier de reparatii si schimb de bijuterii cu Repair Cafe Cluj Pe 25 martie, ne alaturam Marsului pentru Europa In 27 mai, Sibiul te pune la miscare HackITall te provoaca sa iti arati talentul la cod Pe 11 martie celebram femeile din sfera IT&C Vino sa probezi papuci noi la Conferinta Nationala de Fundraising UN Youth Moot Courts pentru pasionatii de drept AMR 2 zile inscriere - conferinta Contractarea serviciilor sociale furnizate de ONG-uri in UE Cum putem salva Bucurestiul - oras in pericol de distrugere? Contribuie la Harta Educatiei, la Open Data Hackathon pe 4-5 martie 2017