Civil Society NGO Directory


-baza de date ONG-

Cautare avansata

INREGISTREAZA-TE IN
CATALOGUL SOCIETATII CIVILE

Scoala Digitala pentru ONG-uri revine cu noi ateliere online, primul fiind dedicat celor interesati de grafica

Data: 7-02-2017
Scoala Digitala pentru ONG-uri revine cu noi ateliere online, primul fiind dedicat celor interesati de grafica

O organizație #rezistenta trebuie să aibă și abilităti digitale. Reîncepe Școala Digitală pentru ONG-uri și #continua să te pregătească să produci și mai multă schimbare în România.

Începând de astăzi, te poți înscrie la ediția a doua a ONG Online: Școala Digitală pentru ONG-uri

Primele traininguri online ale ediției debutează pe 21 februarie și vor continua până în iulie 2017.

Școala Digitală pentru ONG-uri este un program anual creat de Asociația Techsoup pentru a ajuta angajații și voluntarii organizațiilor neguvernamentale din România și Republica Moldova să beneficieze de training profesionist și la îndemână online în utilizarea tehnologiei sau soluțiilor online disponibile lor.

În 2016, prima ediție a Școlii Digitale a fost organizată cu sprijinul unei finanțări acordate prin Fondul ONG în România. 535 de angajați și voluntari ONG au participat la cel puțin un eveniment offline sau online de învățare pe parcursul celor 5 luni ale Școlii Digitale pentru ONG-uri.

Ce vei învăța la Școala Digitală în 2017?

În 2017, Asociația Techsoup invită cei mai buni specialiști în tehnologie, marketing digital, SEO și SEM, branding, social media, comunicare online, design, antreprenoriat și afaceri online să susțină cursuri gratuite pentru angajații și voluntarii organizațiilor nonprofit care se înscriu în ONG Online: Școala Digitală pentru ONG-uri.

Școala Digitală pentru ONG-uri și-a propus și anul acesta să ajute organizațiile nonprofit să identifice, selecteze și implementeze soluții și servicii online care să le ușureze sau eficientizeze managementul de proiecte, comunicarea cu comunitățile online de susținători sau strângerea de fonduri, dar și să le pregătească mai bine pentru a-și îndeplini misiunea într-o lume mult mai tehnologizată.

 

Primul webinar al ONG Online – Introducere în design grafic pentru ONG-uri

Înscrie-te acum la primul webinar din ONG Online 2017: Introducere în design grafic pentru ONG-uri de pe 21 februarie, ora 17.00.

Împreună cu Ioana Popa, co-fondator ReWire, vei afla cum să construiești identitatea vizuală a ONG-ului tău, când poți să folosești elemente vizuale ca să comunici mai eficient, ce trebuie să ai în vedere când discuți cu o agenție sau un studio de creație sau ce instrumente și resurse gratuite și nu numai poți folosi chiar și tu pentru a crea materiale vizuale de impact în comunitățile online ale organizației tale.

Vrem un oraș pentru oameni, o capitală civilizată Dezvoltare personala de la tinerii din Bucuresti Decatlonul de Board Games, tu te joci cu fapte bune și beneficiarii Hospice câștigă tratamente Între arhitectură și istorie s-a conturat cultura românească. Despre Mogoșoaia pe 22 aprilie Zeci de mii de oameni au protestat la Budapesta față de „legea anti-Soros” EA invata sa repare impreuna cu Repair Cafe Cluj Atelier de reparatii si schimb de bijuterii cu Repair Cafe Cluj Pe 25 martie, ne alaturam Marsului pentru Europa In 27 mai, Sibiul te pune la miscare HackITall te provoaca sa iti arati talentul la cod