Civil Society NGO Directory


-baza de date ONG-

Cautare avansata

INREGISTREAZA-TE IN
CATALOGUL SOCIETATII CIVILE

ONGFest 2015

Articole pe pagina
pagina 1 din 3
 1  2  3 

Primul meu ONG Fest
Primul meu ONG Fest
Data: 18-05-2015
Am participat in weekend la Festivalul organizatiilor non-guvernamentale din Romania, adica ONG Fest, pe scurt. A fost primul pentru mine, in noua calitate de membru al echipei Fundatiei pentru Dezvoltarea Societatii Civile, pana acum avand doar experienta vizitatorului.
1 Comentarii Data: 31-07-2015
Citeste intregul articol
Comunitatea avocatilor pro bono se alatura ONGFest
Seminarul ONGLex organizat in cadrul festivalului, vineri, 8 mai 2015, va aduce in atentia participantilor cadrul legal privind relatiile de munca aplicabil organizatiilor neguvernamentale.
Sarbatoarea comunitatilor model continua
Pe 9 si 10 mai, in Parcul Herastrau, la intrarea dinspre piata Charles de Gaulle, au fost sarbatorite comunitatile model. Mai mici, mai mari, din domenii diferite si cu activitati variate, comunitatile model sunt cele ale oamenilor care, indiferent de situatie sau moment, fac ceva pentru comunitatea lor.
Pe vant, pe ploaie sau pe soare, noi comunitam!
A doua zi de ONGFest ne-a adus pe langa multe activitati si vizitatori, reprize de ploaie, dar si de soare. Am stat de vorba cu micii si marii curiosi care ne-au vizitat duminica, in ultima zi de festival.
ONGFest-ul vizitatorilor
ONGFest-ul vizitatorilor
Data: 12-05-2015
Duminica dupa-amiaza, un membru al Societatii de Salvare Bucuresti ii arata unui adolescent aplecat deasupra unui manechin cum se face resuscitare: „Te ridici in asa fel incat sa vii la 90 de grade pe corpul pacientului, coatele drepte si apesi." O femeie din grupul care asista la demonstratie s-a desprins de prietenul ei ca sa incerce la randul ei manevra. „Am vrut sa invat cum sa acord primul ajutor, macar minimul pe care-l arata ei acum," a spus dupa ce a terminat, apoi s-a intors la lectie, unde un cuplu de pensionari tocmai invatau ce sa faca in caz ca se ineaca cu mancare.


Articole pe pagina
pagina 1 din 3
 1  2  3 

Primul meu ONG Fest Comunitatea avocatilor pro bono se alatura ONGFest Sarbatoarea comunitatilor model continua Pe vant, pe ploaie sau pe soare, noi comunitam! ONGFest-ul vizitatorilor Dezbaterile ONGFest 2015 Joc si educatie in Herastrau ONGFest 2015: distractie si scopuri nobile Cum sa initiezi si sa contruiesti relatii de succes cu donatorii Comunitam in deschiderea ONGFest