Civil Society NGO Directory


-baza de date ONG-

Cautare avansata

INREGISTREAZA-TE IN
CATALOGUL SOCIETATII CIVILE

Proiecte ONG

Articole pe pagina
pagina 1 din 46
 1  2  3  4  5  6 

Prin participarea în Școala Zero Waste elevii și profesorii direct implicați își vor îmbogăți bagajul de cunoștințe privind protecția mediului și conceptul “zero waste – fără deșeuri”, își vor dezvolta o atitudine responsabilă față de mediu și vor pune bazele unui sistem de educare și pregătire a celorlalți elevi și cadre didactice pentru a acționa într-un mod sustenabil în școala și comunitate.
FindNGO, pentru ca toata lumea sa poata face bine
Platforma FindNGO a luat naștere pentru a facilita comunicarea dintre organizații non-profit, companii și voluntari, din dorința de a-și aduce o contribuție comunității și de a ajuta ONG-urile în atingerea obiectivelor și găsirea de finanțare și voluntari pentru a-și îndeplini cu succes proiectele.
350 de familii vulnerabile au primit kituri pentru deszapezirea gospodariilor
Ninsorile abundente din ultimele zile au afectat sute de familii din sud-estul țării. Habitat for Humanity România și Kaufland România, cu sprijinul Departamentului pentru Situații de Urgență (DSU) și Inspectoratului pentru Situații de Urgență Brăila, acționează pentru a ajuta 350 de familii din județul Brăila, unul dintre cele mai afectate, cu kituri pentru deszăpezirea gospodăriilor și cu alimente de strictă necesitate.
2 instrumente inovatoare pentru ONG-urile din Romania
10% din ONG-urile românești dispar anual. Iar peste 50% au bugete anuale de sub 10.000 euro și niciun angajat. Toate peste toate, sustenabilitatea ONG-urilor din România nu este chiar la cote îmbucurătoare. În același timp, educația managerială pentru oamenii din ONG-uri este mai degrabă apanajul țărilor precum SUA, Marea Britanie sau Norvegia, unde întâlnim sectoare nonprofit puternice. În România mai puțin, deși de la educație pleacă până la urmă progresul.
Copii din programele HHC vor incepe o serie de activitati inedite alaturi de Muzeul National de Arta al Romaniei
Luni, 19 decembrie, a fost lansat parteneriatul educațional dintre Fundația Hope and Homes for Children România și Muzeul Național de Arta al României în cadrul unui eveniment organizat la muzeu. Copii din programele organizației din București și Baia Mare au creat ornamentele pentru bradul tradițional amplasat la parterul Galeriei Naționale, iar personalități din domeniul cultural-artistic, reprezentanți ai muzeului și ai autorităților, vedete, sponsori, jurnaliști și susținători ai organizației i-au ajutat să-l decoreze.


Articole pe pagina
pagina 1 din 46
 1  2  3  4  5  6 

O tabla interactiva pentru clasa ta prin Scoala Zero Waste, editia 2017 FindNGO, pentru ca toata lumea sa poata face bine 350 de familii vulnerabile au primit kituri pentru deszapezirea gospodariilor 2 instrumente inovatoare pentru ONG-urile din Romania Copii din programele HHC vor incepe o serie de activitati inedite alaturi de Muzeul National de Arta al Romaniei Apel de selectie pentru participarea la proiecte cu copii, despre mediu Un bradut pentru o cauza nobila Organizatiile neguvernamentale sprijina #colectiv ACADEMIA ONG WORKSHOP 3: CONSTRUIESTE VALORI ORGANIZATIONALE! PARLAMENTUL TINERILOR EDITIA a VII-a