Civil Society NGO Directory


-baza de date ONG-

Cautare avansata

INREGISTREAZA-TE IN
CATALOGUL SOCIETATII CIVILE

Societatea Civila sub lupa

Articole pe pagina
pagina 1 din 43
 1  2  3  4  5  6 

Prin crowdsourcing GfD a realizat un sondaj care să disperseze incertitudinea politică actuală
Pentru a dispersa o parte din incertitudinea politică, pentru a crea o imagine cu cât mai puține neclarități și pentru a pune punct ipotezelor care nu se bazează pe cercetări serioase, ISSPol, la comanda Centras și a grupului de inițiativă civică Geeks for Democracy, cu susținerea Funky Citizens a realizat un sondaj independent finanțat prin crowdsourcing.
1 Comentarii Data: 18-02-2017
Citeste intregul articol
Revolutia grupurilor de cartier // analiza de Oana Preda despre inovatie in domeniul participarii publice
Experiența CeRe arată că interesul oamenilor pentru participare a crescut semnificativ în ultimii ani. Din ce în ce mai mulţi cetățeni încep să reacţioneze atunci când sunt nemulţumiţi de ceea ce face (sau nu face) administraţia publică, din ce în ce mai mulți oameni încep să se organizeze “la firul ierbii” împotriva a ceea ce consideră că e nedrept: blocuri construite pe spaţiul verde, lucrări edilitare dezvoltate fără grijă pentru confortul locuitorilor, teii din Iaşi defrişaţi de un primar care nu ţine cont de istoria oraşului şi de glasul locuitorilor săi etc.
 Premiile LSRS pentru Excelenta Academica in Strainatate si-au desemnat cei 42 de finalisti
Liga Studenților Români din Străinătate (LSRS) anunță încheierea înscrierilor pentru Competiția Premiile LSRS pentru Excelență Academică în Străinătate în anul universitar 2015-2016. Ca în fiecare an, concursul din cadrul Galei Studenţilor Români din Străinătate aduce în prim planul societăţii româneşti o serie de tineri români cu rezultate academice şi extra-curiculare de excepţie.
Rezultatele utilizarii primei aplicatii mobile pentru observarea alegerilor in Romania
Asociația Code for Romania anunță rezultatele utilizării aplicației mobile Monitorizare Vot la alegerile parlamentare din 11 decembrie: 562 observatori au folosit aplicația în 1346 de secții de votare din 36 de județe. Observatorii au trimis un total de 51.250 de mesaje, dintre care 1.322 au fost sesizări ale unor încălcări ale regulilor de vot.
Gala Nationala a Voluntarilor 2016 a premiat activitatile de voluntariat realizate cu drag
Miercuri, 14 decembrie, a avut loc cea de-a VI-a ediție a Galei Naționale a Voluntarilor, cel mai amplu eveniment de recunoaștere a meritelor voluntariatului la nivel național. În seara evenimentului au fost prezenți aproximativ 300 de reprezentanți ai societății civile, ai companiilor și ai instituțiilor publice. Ediția de anul acesta a sărbătorit activitățile făcute cu drag, cu empatie, cu solidaritate, în intenția de a contribui la o comunitate mai bună.


Articole pe pagina
pagina 1 din 43
 1  2  3  4  5  6 

Prin crowdsourcing GfD a realizat un sondaj care sa disperseze incertitudinea politica actuala Revolutia grupurilor de cartier // analiza de Oana Preda despre inovatie in domeniul participarii publice Premiile LSRS pentru Excelenta Academica in Strainatate si-au desemnat cei 42 de finalisti Rezultatele utilizarii primei aplicatii mobile pentru observarea alegerilor in Romania Gala Nationala a Voluntarilor 2016 a premiat activitatile de voluntariat realizate cu drag Gala Judeteana a Voluntariatului din Bacau a premiat eforturile voluntarilor Au inceput inscrierile la Gala Premiilor Participarii Publice, editia a VIII-a 108 finalisti in cadrul Galei Nationale a Voluntarilor 2016. Voteaza povestile de voluntariat preferate Gala Tineretului din Romania a premiat proiecte creative, unde tinerii au pus umarul la treaba Premiile SuperScrieri deschide competitia materialelor care pun reflectorul pe societate