Civil Society NGO Directory


-baza de date ONG-

Cautare avansata

INREGISTREAZA-TE IN
CATALOGUL SOCIETATII CIVILE

Societatea Civila sub lupa

Articole pe pagina
pagina 1 din 47
 1  2  3  4  5  6 

Topul Ashoka al Inovatorilor Sociali, cine sunt oamenii care aduc schimbare
Ashoka a realizat topul inovatorilor sociali din România: peste 30 dintre cele mai cunoscute nume ale antreprenoriatului social. Vlad Voiculescu (MagiCamp), Elena Calistru (Funky Citizens), Tică Darie (Made in Roșia Montană), Oana Preda (CeRe) și Cristian Lupșa (Decât o Revistă) se regăsesc în Topul inovatorilor sociali și al susținătorilor lor.
Cum te-au ajutat resursele ob?inute prin 2% s? schimbi în bine comunitatea?
Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile și Asociația pentru Relații Comunitare au fost desemnate de grupul de organizații prezente la întâlnire să participe în grupurile de lucru și să coordoneze în continuare procesul de consultare cu organizațiile neguvernamentale din România. Spuneti-ne ce impact are prevederea 2% pentru voi!
Gala Societ??ii Civile 2017 se s?rb?tore?te pe 12 iunie, save the date
Festivitatea de acordare a premiilor Gala Societății Civile 2017 va avea loc în data de 12 iunie, începând cu ora 19.00, la Teatrul Național București, în Sala Mare.
Statistic, care sunt ?ansele s? ai studii superioare în România
Monitorul Social lansează un nou infografic despre ponderea absolvenţilor de învăţământ superior în România, comparativ cu alte state membre ale Uniunii Europene.
APADOR-CH îl propune, pentru a doua oar?, pe Codru Vrabie ca membru al CSM din partea societ??ii civile
Propunerea APADOR-CH pentru Consiliul Superior al Magistraturii, susținută de alte 18 organizații neguvernamentale, este un demers reluat din cauza modului abuziv și ilegal în care Senatul a acționat în procedura de desemnare a membrilor CSM în acest an.


Articole pe pagina
pagina 1 din 47
 1  2  3  4  5  6 

Topul Ashoka al Inovatorilor Sociali, cine sunt oamenii care aduc schimbare Cum te-au ajutat resursele obținute prin 2% să schimbi în bine comunitatea? Gala Societății Civile 2017 se sărbătorește pe 12 iunie, save the date Statistic, care sunt șansele să ai studii superioare în România APADOR-CH îl propune, pentru a doua oară, pe Codru Vrabie ca membru al CSM din partea societății civile FDSC lansează studiul "România 2017. Sectorul neguvernamental – profil, tendințe, provocări" Gala Premiilor Comunitatii Bacauane sub semn aniversar: FSC 20 – respectam trecutul, modelam viitorul Inițiative pentru îmbunătățirea accesului la energie, finanțate prin Fondul pentru Inovare Civică Raport Reporteri Fără Frontiere: Niciodată libertatea presei nu a fost atât de amenințată Chemăm organizațiile societății civile să se alăture mișcării de solidaritate față de societatea civilă din Ungaria