Civil Society NGO Directory


-baza de date ONG-

Cautare avansata

INREGISTREAZA-TE IN
CATALOGUL SOCIETATII CIVILE

Societatea Civila sub lupa

Articole pe pagina
pagina 1 din 44
 1  2  3  4  5  6 

Cum arata violenta in cuplurile de adolescenti? FFF cauta jurnalisti care sa ne povesteasca
Proiectul „In a Relationship” s-a concentrat tocmai pe aceste aspecte, iar el continuă cu ajutorul AVON la Bursa Superscrierilor al Fundației Friends for Friends, care dedică trei burse a câte 2 000 de euro jurnaliștilor și autorilor care doresc să investigheze cauzele și formele acestei violențe care afectează primele relații ale adolescenților.
CEDO sanctioneaza din nou Romania pentru abuzuri asupra romilor
Marți, 14 martie, Curtea Europeană a Drepturilor Omului (CEDO) s-a pronunțat în cazul Fogorași și alții contra României, recunoscând tratamentul abuziv al lucrătorilor de poliție aplicat romilor. Conform constatărilor hotărârilor anterioare, acest tip de trantament discriminator este mușamalizat în mod sistematic de către autoritățile judiciare naționale.
A mai ramas o luna pana la cea de-a opta editie a Galei Premiilor Participarii Publice
Anul acesta s-au înscris 43 de inițiative și proiecte civice care au încercat să aducă mai multă lumină în domenii sensibile precum educația, protecția mediului, transparența și buna guvernare, protecția socială și drepturile omului. Toate cele 43 de proiecte au mobilizat sute de oameni și mii de ore de muncă în beneficiul comunității.
Prin crowdsourcing GfD a realizat un sondaj care să disperseze incertitudinea politică actuală
Pentru a dispersa o parte din incertitudinea politică, pentru a crea o imagine cu cât mai puține neclarități și pentru a pune punct ipotezelor care nu se bazează pe cercetări serioase, ISSPol, la comanda Centras și a grupului de inițiativă civică Geeks for Democracy, cu susținerea Funky Citizens a realizat un sondaj independent finanțat prin crowdsourcing.
1 Comentarii Data: 18-02-2017
Citeste intregul articol
Revolutia grupurilor de cartier // analiza de Oana Preda despre inovatie in domeniul participarii publice
Experiența CeRe arată că interesul oamenilor pentru participare a crescut semnificativ în ultimii ani. Din ce în ce mai mulţi cetățeni încep să reacţioneze atunci când sunt nemulţumiţi de ceea ce face (sau nu face) administraţia publică, din ce în ce mai mulți oameni încep să se organizeze “la firul ierbii” împotriva a ceea ce consideră că e nedrept: blocuri construite pe spaţiul verde, lucrări edilitare dezvoltate fără grijă pentru confortul locuitorilor, teii din Iaşi defrişaţi de un primar care nu ţine cont de istoria oraşului şi de glasul locuitorilor săi etc.


Articole pe pagina
pagina 1 din 44
 1  2  3  4  5  6 

Cum arata violenta in cuplurile de adolescenti? FFF cauta jurnalisti care sa ne povesteasca CEDO sanctioneaza din nou Romania pentru abuzuri asupra romilor A mai ramas o luna pana la cea de-a opta editie a Galei Premiilor Participarii Publice Prin crowdsourcing GfD a realizat un sondaj care sa disperseze incertitudinea politica actuala Revolutia grupurilor de cartier // analiza de Oana Preda despre inovatie in domeniul participarii publice Premiile LSRS pentru Excelenta Academica in Strainatate si-au desemnat cei 42 de finalisti Rezultatele utilizarii primei aplicatii mobile pentru observarea alegerilor in Romania Gala Nationala a Voluntarilor 2016 a premiat activitatile de voluntariat realizate cu drag Gala Judeteana a Voluntariatului din Bacau a premiat eforturile voluntarilor Au inceput inscrierile la Gala Premiilor Participarii Publice, editia a VIII-a