Civil Society NGO Directory


-baza de date ONG-

Cautare avansata

INREGISTREAZA-TE IN
CATALOGUL SOCIETATII CIVILE

Doua proiecte finantate prin Fondul pentru Inovare Civica au fost premiate la Gala Premiilor Participarii Publice

Data: 28-03-2014
Doua proiecte finantate prin Fondul pentru Inovare Civica au fost premiate la Gala Premiilor Participarii Publice

Sub genericul „Participarea publica fara corset” ,in cadrul celei de-a V-a editii a Galei Premiilor Participarii Publice, ce a avut loc pe 27 martie, Centrul de Resurse pentru Participare Publica a premiat initiative care au demonstrat ca participarea publica poate duce la rezultate durabile pentru comunitate.

Doua dintre aceste initiative au fost posibile prin sustinerea Fondului pentru Inovare Civica, mecanismul de finantare propriu al Fundatiei pentru Dezvoltarea Societatii Civile:

 

  • Grupul Ecologic de Colaborare Nera a derulat proiectul „Advocacy pentru combaterea activitatilor ilegale in Parcul Natural Portile de Fier”  pentru care a primit premiul GUVERNUL TRECE PORTILE RAMAN.
  • Asociatia „Mioritics” a derulat proiectul “Salvarea Mocanitei de pe Valea Hartibaciului” pentru care a primit premiul MOCANITA DE LA CAPATUL TUNELULUI.

 

Prin Fondul pentru Inovare Civica, FDSC isi doreste sa sprijine initiativele si actiunile civice, sa responsabilizeze si sa creasca participarea activa a cetatenilor pentru a contribui la dezvoltarea comunitatii.

Mai multe detalii despre Gala premiilor participarii publice, editia 2014, sunt disponibile AICI.

Mai multe detalii despre Fondul pentru Inovare Civica sunt disponibile AICI.

Topul Ashoka al Inovatorilor Sociali, cine sunt oamenii care aduc schimbare Cum te-au ajutat resursele obținute prin 2% să schimbi în bine comunitatea? Gala Societății Civile 2017 se sărbătorește pe 12 iunie, save the date Statistic, care sunt șansele să ai studii superioare în România APADOR-CH îl propune, pentru a doua oară, pe Codru Vrabie ca membru al CSM din partea societății civile FDSC lansează studiul "România 2017. Sectorul neguvernamental – profil, tendințe, provocări" Gala Premiilor Comunitatii Bacauane sub semn aniversar: FSC 20 – respectam trecutul, modelam viitorul Inițiative pentru îmbunătățirea accesului la energie, finanțate prin Fondul pentru Inovare Civică Raport Reporteri Fără Frontiere: Niciodată libertatea presei nu a fost atât de amenințată Chemăm organizațiile societății civile să se alăture mișcării de solidaritate față de societatea civilă din Ungaria