Civil Society NGO Directory


-baza de date ONG-

Cautare avansata

INREGISTREAZA-TE IN
CATALOGUL SOCIETATII CIVILE

Doua proiecte finantate prin Fondul pentru Inovare Civica au fost premiate la Gala Premiilor Participarii Publice

Data: 28-03-2014
Doua proiecte finantate prin Fondul pentru Inovare Civica au fost premiate la Gala Premiilor Participarii Publice

Sub genericul „Participarea publica fara corset” ,in cadrul celei de-a V-a editii a Galei Premiilor Participarii Publice, ce a avut loc pe 27 martie, Centrul de Resurse pentru Participare Publica a premiat initiative care au demonstrat ca participarea publica poate duce la rezultate durabile pentru comunitate.

Doua dintre aceste initiative au fost posibile prin sustinerea Fondului pentru Inovare Civica, mecanismul de finantare propriu al Fundatiei pentru Dezvoltarea Societatii Civile:

 

  • Grupul Ecologic de Colaborare Nera a derulat proiectul „Advocacy pentru combaterea activitatilor ilegale in Parcul Natural Portile de Fier”  pentru care a primit premiul GUVERNUL TRECE PORTILE RAMAN.
  • Asociatia „Mioritics” a derulat proiectul “Salvarea Mocanitei de pe Valea Hartibaciului” pentru care a primit premiul MOCANITA DE LA CAPATUL TUNELULUI.

 

Prin Fondul pentru Inovare Civica, FDSC isi doreste sa sprijine initiativele si actiunile civice, sa responsabilizeze si sa creasca participarea activa a cetatenilor pentru a contribui la dezvoltarea comunitatii.

Mai multe detalii despre Gala premiilor participarii publice, editia 2014, sunt disponibile AICI.

Mai multe detalii despre Fondul pentru Inovare Civica sunt disponibile AICI.

Cum arata violenta in cuplurile de adolescenti? FFF cauta jurnalisti care sa ne povesteasca CEDO sanctioneaza din nou Romania pentru abuzuri asupra romilor A mai ramas o luna pana la cea de-a opta editie a Galei Premiilor Participarii Publice Prin crowdsourcing GfD a realizat un sondaj care sa disperseze incertitudinea politica actuala Revolutia grupurilor de cartier // analiza de Oana Preda despre inovatie in domeniul participarii publice Premiile LSRS pentru Excelenta Academica in Strainatate si-au desemnat cei 42 de finalisti Rezultatele utilizarii primei aplicatii mobile pentru observarea alegerilor in Romania Gala Nationala a Voluntarilor 2016 a premiat activitatile de voluntariat realizate cu drag Gala Judeteana a Voluntariatului din Bacau a premiat eforturile voluntarilor Au inceput inscrierile la Gala Premiilor Participarii Publice, editia a VIII-a