Civil Society NGO Directory


-baza de date ONG-

Cautare avansata

INREGISTREAZA-TE IN
CATALOGUL SOCIETATII CIVILE

Watchdog

Articole pe pagina
pagina 1 din 97
 1  2  3  4  5  6 

SOS educatia romaneasca
SOS educatia romaneasca
Data: 22-02-2017
Centrul de Resurse Juridice, a solicitat Ministerului Educației Naționale, īn baza Legii 52/2003 privind transparența decizională īn administrația publică, Art. 7, alin. (9), organizarea unor dezbateri publice privind propunerile de programe. La fel a solicitat și Coaliția pentru Egalitate de Gen.
Elena Calistru: Exista incercari de intimidare a protestatarilor
Președintele ONG-ului Funky Citizens, Elena Calistru, a discutat cu jurnaliștii de la RFI despre proteste și despre felul īn care autoritățile au reacționat īn fața unor situații deliate, referindu-se la anchetarea unor persoane pentru presupusa folosire ilegală a dronelor īn timpul protestelor şi la sesizările īmpotriva unor părinţi care şi-au dus copiii la miting.
APADOR-CH solicita CCR sa se pronunte inainte de 11 februarie
APADOR-CH cere public Curții Constituționale a Romāniei să ia măsurile administrative necesare pentru prioritizarea soluționării sesizărilor privind OUG 13/2017, primite īn ultimele zile atāt de la Avocatul Poporului cāt și de la Consiliul Superior al Magistraturii și de la Președintele Romāniei.
FDSC: Sustinere pentru societatea civila care contribuie la intarirea statului de drept
Īn una din cele mai tulburi perioade ale ultimului deceniu, Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile īși reafirmă toată susținerea pentru societatea civilă care contribuie la īntărirea statului de drept.
ActiveWatch si CJI ataca MAI pentru - vanatoarea de vrajitoare-
Organizațiile ActiveWatch și Centrul pentru Jurnalism Independent critică declarațiile făcute marți, 2 februarie, de Ministrul de Interne Carmen Dan, arătānd că aceasta a asociat numele unor jurnaliști și politicieni cu violențele produse de un grup de manifestanți īn Piața Victoriei.


Articole pe pagina
pagina 1 din 97
 1  2  3  4  5  6 

SOS educatia romaneasca Elena Calistru: Exista incercari de intimidare a protestatarilor APADOR-CH solicita CCR sa se pronunte inainte de 11 februarie FDSC sustine societatea civila care contribuie la intarirea statului de drept ActiveWatch si CJI ataca MAI pentru - vanatoarea de vrajitoare- Mediul de afaceri, atat cel autohton cat si investitorii straini, semnaleaza pericolul economic provocat de OUG Sindicatul Cartel ALFA cere guvernului socialist sa retraga -Ordonanta Dragnea- Inventar de reactii: ce spun institutiile publice si societatea civila legat de OUG ale Ministerului Justitiei Fundatia Romanian Business Leaders: Incotro, Romania? Senatul incalca legea si prejudiciaza societatea civila