Civil Society NGO Directory


-baza de date ONG-

Cautare avansata

INREGISTREAZA-TE IN
CATALOGUL SOCIETATII CIVILE

Watchdog

Articole pe pagina
pagina 1 din 98
 1  2  3  4  5  6 

ONG-uri sesizeaza si cer Senatului sa respecte propriile reguli in privinta reprezentantilor societatii civile in CSM
La propunerea Centrului de Resurse Juridice, o mare parte din societatea civilă a sesizat Senatul României în legătură cu ilegalitatea în care se află în acest moment, referitor la nerespectarea procedurilor și lipsa celor 2 reprezentanți ai societății civile în cadrul Consiliului Superior al Magistraturii. În legătură cu acest proces, ultimele noutăți au venit pe 7 martie, când niciunul dintre cei 9 candidați nu au reușit să întrunească votul majorității senatorilor prezenți.
Puterea cartierului sau cum vocea unita cartierului Floreasca a facut diferenta
Un grup de bucureșteni din Cartierul Floreasca a reușit anularea definitivă în instanță a autorizației de construire pentru un bloc clădit pe spațiul verde, strada Ghiță Pădureanu numărul 4, la doar câțiva metri de clădirile de lângă.
Mars de protest al unor cetateni satuli de promisiuni desarte, Bucuresti
Asociația Inițiativa Prelungirea Ghencea și Grupul Civic Inițiativa Domnești organizează, la 1 aprilie, un marş de protest pentru lărgirea Prelungirea Ghencea și realizarea unui pasaj peste Centura București către Domnești, județul Ilfov, ne informează Digi 24.
IPP: Demersul parlamentarului Serban Nicolae este o recidiva
Directoarea Institutului pentru Politici Publice (IPP), Elena Tudose, vorbește la RFI despre senatorul PSD Șerban Nicolae și despre amendamentul parlamentarului privind grațierea unor fapte de corupție. Ea amintește că Şerban Nicolae nu este la primul derapaj de acest gen.
Reteaua pentru prevenirea si combaterea violentei impotriva femeilor ii cere lui Iulian Bulai (USR) sa renunte la functia sa din Comisia pentru Egalitate de Sanse pentru Femei si Barbati
Organizațiile din Rețeaua VIF îi solicită parlamentarului USR Iulian Bulai să se informeze temeinic, să își ceară scuze public pentru afirmații făcute și să se implice efectiv în ceea ce înseamnă reglementarea domeniului violenței de gen, ori în caz contrar să renunțe la funcția pe care o ocupă în Comisia pentru Egalitatea de Șanse pentru Femei și Bărbați.
1 Comentarii Data: 15-03-2017
Citeste intregul articol


Articole pe pagina
pagina 1 din 98
 1  2  3  4  5  6 

ONG-uri sesizeaza si cer Senatului sa respecte propriile reguli in privinta reprezentantilor societatii civile in CSM Puterea cartierului sau cum vocea unita cartierului Floreasca a facut diferenta Mars de protest al unor cetateni satui de promisiuni desarte, Bucuresti IPP: Demersul parlamentarului Serban Nicolae este o recidiva Reteaua VIF ii cere lui Iulian Bulai (USR) sa renunte la functia de vice-presedinte al Comisiei Parlamentare SOS educatia romaneasca Elena Calistru: Exista incercari de intimidare a protestatarilor APADOR-CH solicita CCR sa se pronunte inainte de 11 februarie FDSC sustine societatea civila care contribuie la intarirea statului de drept ActiveWatch si CJI ataca MAI pentru - vanatoarea de vrajitoare-