Civil Society NGO Directory


-baza de date ONG-

Cautare avansata

INREGISTREAZA-TE IN
CATALOGUL SOCIETATII CIVILE

"EUSFERA" IASI

Denumire: "EUSFERA" IASI

EUSFERA IASI ORGANIZATION

Data ultimei actualizari: 11-10-2009

 
Cod fiscal: 25400576

Anul infiintarii: 2009

Misiune / Scop
Recuperarea si Reintegrarea Persoanelor Liberate din Penitenciar

Beneficiari
Copii si tineri

Grupuri dezavantajate (diferite de minoritati culturale)
- persoane fara adapost
- persoane care au parasit penitenciare

Domeniul principal de activitate:
     Social
      - Combaterea discriminarii
      - Integrarea persoanelor vulnerabile pe piata fortei de munca
      - Servicii sociale


Obiective
servicii sociale etc ( deoarece in prezent desfasuram campanii de strangere fonduri nu von divulga obiectivele asociatiei )

Scurta prezentare a organizatiei
La inceputul anului 2009 trei studenti de la universitati diferite din Iasi au infiintat prima asociatie din Romania ce are ca scop Recuperarea si Reintegrarea Persoanelor liberate din Penitenciar.Pana in prezent am reusit sa atragem mai multe persoane din randul absolventilor dar si persoane foarte influente ( specialisti )

Organizatia in cifre:
1 Activitatea a avut loc in interiorul Penitenciarului Iasi.Beneficiari 13 minori


Alte aspecte semnificative despre organizatie
Suntem construiţi la bază din aceleaşi cărămizi, unele bune, unele mai puţin…Cărămizile bune sunt: compasiunea, bunătatea, răbdarea, recunoştinţa, prietenia ,puritatea gândului ,corectitudinea, onestitatea şi multe altele asemenea. Cărămizile rele cele care ne strică faţada egoismul, lăcomia, orgoliul, mânia, brutalitatea…lista este prea lungă, din păcate. Fiecare dintre noi dă dovadă de slăbiciuni, defecte mai mari sau mai mici. Dar fără să avem ocazia să “demonstrăm”,nici nu ştim ce alte “personaje” negative purtăm în noi. Toate au un substrat… uneori cu aceeaşi rădăcină . Soluţia problemei este totdeauna sondarea interiorului, cu bune şi rele,aşa cum este el. Pentru aceasta este nevoie să răspundem la nişte întrebări: „De ceam fost aşa? Ce m-a determinat să reacţionez aşa? Cine a reacţionat în mine? Cine din interiorul meu m-a jucat pe degetele sale?”. În general, orgoliul şi frica stau la baza tuturor “relelor” din noi. Hai să descoperim în fiecare zi ceva în noi. Şi cum orice lucru rău poate fi înlocuit cu unul bun, să scoatem cărămizile rele şi să le înlocuim cu unele bune. Cu cât mai multe cărămizi de bună calitate avem, cu atât construcţia este mai durabilă, mai vizibilă în sensul bun şi mai apreciată de sine şi de cei din jur...


Pentru detalii complete despre organizatie trebuie sa va inregistrati.

inapoi sus