Civil Society NGO Directory


-baza de date ONG-

Cautare avansata

INREGISTREAZA-TE IN
CATALOGUL SOCIETATII CIVILE

FUNDATIA "MISSIO LINK INTERNATIONAL"

Denumire: FUNDATIA "MISSIO LINK INTERNATIONAL"

Data ultimei actualizari: 03-05-2013

 
Cod fiscal: 13658793

Certificatul de inregistrare: 1 din data de 19/01/2001

Anul infiintarii: 2001

IBAN RO49 BRDE 360S V978 4072 3600

Banca BRD

Misiune / Scop
Prin programele si proiectele adresate persoanelor in situatii de risc, MLI este hotarata sa inrerupa ciclul saraciei, al abuzului si exploatarii, a analfabetismului, pentru a avea o societate in care toti au sanse egale, indiferent de circumstantele in care s-a nascut, de rasa, religie sau etnie.

Beneficiari
Copii si tineri

Persoane cu nivel de trai scazut
- Alte categorii de persoane cu nivel de trai scazut
- Persoane fara venituri sau cu venituri mici

Domeniul principal de activitate:
     Social
      - Ajutor umanitar
      - Combaterea discriminarii
      - Eliminarea saraciei
      - Integrarea persoanelor vulnerabile pe piata fortei de munca
      - Servicii sociale


Scurta prezentare a organizatiei
Fundatia Missio Link International (MLI in continuare) fiinteaza din ianauarie 2001. Noi credem ca orice societate care-si alege si formeaza membrii, de la copilul abia nascut pana la liderii economici si politici, pe principiile si valorile Biblice, va fi o societate in care saracia, analfabetismul, abuzul si exploatarea semenilor nu vor mai fi ignorate si tolerate. Fiecare om va avea valoarea unica rezultata din faptul ca fiecare om este unic. Credem ca circumstantele în care s-a născut un copil nu este o scuză pentru a-i refuza dreptul fundamental la asistență medicală, educație, hrană, protecție față de abuz și exploatare. Proiectele si programele noastre pentru copii și tineri în situații de risc adresează aceste aspecte critice ale asistenței sociale în România. Fundația Missio Link Internațional (MLI) servește toții copiii și tinerii în situații de risc, indiferent de religie sau etnie. Serviciile noastre sunt orientate spre nevoile comunitatii, fiind prezenti si activi in comunitate, implinind astfel misiunea incredintata de Dumnezeu- Missio Dei. MLI dezvolta si deruleaza proiecte și programe socio-umanitare, educative, de formare și dezvoltare personală și profesională continua, acorda burse și subvenții, cu scopul promovării și păstrării valorilor moral-creștine si a valorilor culturale ale societății românești, avand convingerea ca acestaeste modul in care nivelul de trai a romanilor se poate imbunatati, în special a generațiilor tinere si a categoriilor defavorizate. Fundatia a fost infiintata si este condusa de o echipa cu peste 20 de ani de experienta in domeniul non-profit.
Istoric - la finalul lui 2000, realizand ca nevoile din sicietate depasesc capacitatea de raspuns a oranizatiei din care faceau parte, 4 dintre membrii unei organizatii nonprofit infiintata in 1991 organizatie care inca functioneaza, decid sa infiinteze o noua organizatie. Nevoia infiintarii unei noi organizatii a venit din cresterea mult prea mare a organizatiei “mama” si a riscului diversificarii excesive a proiectelor si programelor acesteia, care ar fi putut duce la scaderea impactului organizatiei.

Organizatia in cifre:
12 12 ani de activitate a unei echipe de leadership cu peste 20 de ani de experienta in domeniul non-guvrenamental.
1 Primul centru rezidentaial din Romania pentru asistenta post-trauma a fetelor minore victime ale abuzului sever.
365 De copii in situatii de risc ajutati anual. Un copil salvat in fiecare zi.
7 Proiecte si programe menite sa faca o viata mai buna pentru noi toti.Pentru detalii complete despre organizatie trebuie sa va inregistrati.

inapoi sus