Civil Society NGO Directory


-baza de date ONG-

Cautare avansata

INREGISTREAZA-TE IN
CATALOGUL SOCIETATII CIVILE

A.S.A.F.F.I.

Denumire: A.S.A.F.F.I.

Data ultimei actualizari: 10-11-2011

 
Cod fiscal: 0435043

Anul infiintarii: 2008

Misiune / Scop
Scopul este oferirea de oportunităţi pentru dezvoltarea personală, profesională şi socială a tinerilor de la Facultatea de Filosofie şi Ştiinţe Social-Politice din cadrul Universităţii “Alexandru Ioan Cuza” Iaşi.

Beneficiari
Elevi si studenti

Publicul general

Domeniul principal de activitate:
     Educatie si cercetare
      - Cercetare
      - Educatie

Domeniu secundar:
     Civic si influentarea politicilor
      - Politici publice si buna guvernare
      - Combaterea discriminarii
      - Democratie si drepturile omului

     Social
      - Ajutor umanitar


Scurta prezentare a organizatiei
Asociaţia Studenţilor şi Absolvenţilor a Facultăţii de Filosofie și Științe Social Politice din Iaşi (A.S.A.F.F.I.) a luat naştere în primăvara anului 2008 la iniţiativa mai multor studenţi din cadrul Facultăţii de Filosofie şi Ştiinte Social Politice.

Scopul propus: oferirea de oportunităţi pentru dezvoltarea personală, profesională şi socială a tinerilor de la Facultatea de Filosofie şi Ştiinţe Social-Politice din cadrul Universităţii “Alexandru Ioan Cuza” Iaşi.


Proiectele noastre vin atât în ajutorul studenţilor facultăţii (Stand de informare pentru boboci, informare cu privire la Bursa Erasmus) cât şi a voluntarilor din cadrul Asociaţiei oferindu-le, prin proiecte şi traininguri, acele abilităţi şi competenţe necesare după absolvire. O parte din proiecte sunt organizate şi coordonate de voluntari (Standul de informare pentru boboci, Cărţi şi jucării pentru copii!), o parte sunt în parteneriat cu facultatea şi universitatea ( Zilele Porţilor Deschise, crearea blogului Facultăţii) iar la altele suntem parteneri sau colaboratori (Programul CineFAN, Noii Paşoptişti).

Organizatia in cifre:
4 Organizatia exista de 4 ani de zile
50 de voluntariPentru detalii complete despre organizatie trebuie sa va inregistrati.

inapoi sus