Civil Society NGO Directory


-baza de date ONG-

Cautare avansata

INREGISTREAZA-TE IN
CATALOGUL SOCIETATII CIVILE

Asociatia DAR DEVELOPMENT ASSOCIATION

Denumire: Asociatia DAR DEVELOPMENT ASSOCIATION

DAR DEVELOPMENT ASSOCIATION

Data ultimei actualizari: 28-12-2013

 
Cod fiscal: 31562882

Anul infiintarii: 2013

Misiune / Scop
Prin DAR DEVELOPMENT ASSOCIATION tinerii au oportunitatea de a avea o organizatie in care initiativa si creativitatea lor sa fie incurajate, aspiratiile, dorintele si visele lor se regasesc in proiecte care sunt puse in aplicare.

Beneficiari
Copii si tineri

Elevi si studenti

Comunitati locale (sate, orase, cartiere etc.)

Patrimoniu cultural

Institutii publice

Domeniul principal de activitate:
     Educatie si cercetare
      - Formare profesionala
      - Educatie

Domeniu secundar:
     Cultura si media
      - Cultura
      - Arte
      - Conservarea traditiilor si a patrimoniului cultural

     Sanatate
      - Educatie pentru sanatate


Obiective
Avem cinci domenii principale de actiune:
Formarea si Dezvoltare Personala
Promovarea metodelor de educatie nonformala
Dialog Civic si Implicare Sociala
Ecologie si Viata Sanatoasa
Voluntariat
la care se adauga doua domenii de interventie:
Activitati culturale si extracurilulare
Scrierea de proiecte de finantare


Scurta prezentare a organizatiei
Suntem un grup de entuziasti care ne-am asumat o misiune ambitioasa sa oferim tinerilor dintr-un orasel cu putin peste 10.000 de locuitori, experienta participarii active intr-un ONG.
Am participat la organizarea de proiecte si programe de tineret, numeroase alte activitati desfasurate sub initiative nationale si europene si vom folosi tot ceea ce am invatat pentru ai incuraja pe tineri sa devina mai increzatori, mai curajosi, le dam posibilitatea sa se exprime, sa-si descopere personalitatea.
Expertiza noastra acopera conceperea si organizarea de evenimente, scrierea de proiecte pentru accesare de fonduri, crearea de imagine organizational, organizarea de cursuri.
Activitatea noastra se va concentra in judetul Dambovita fara a exclude posibilitatea de a desfasura proiecte in alte zone ale tarii si in strainatate.
Suntem o organizatie de tineret, proiectele si programele noastre se adreseaza in principal persoanelor cu varsta cuprinsa intre 13- 30 ani, aceasta nu exclude cooperari si proiecte care se adreseaza altor categorii de varsta: copiilor, adultilor si chiar seniorilor.
Credem in valoarea educatiei nonformale pentru ca toti invatam, oriunde, tot timpul, devenind constienti de asta putem construi un viitor valoros pe plan personal, profesional, social, cultural si civic.
Organizatia noastra nu este este o alternativa de petrecere a timpului liber ci un mod de implicare activa care tine de indivualitatea si personalitatea fiecaruia, de scoala, de familie, de cercul de prieteni, de comunitate. pa
In tot ce facem ne bazam pe voluntari, cerem oamenilor sa ne doneze din timpul lor, sa faca ceea ce stiu sau ar fi dorit sa faca si nu au avut unde sau cum. Ideea de voluntariat nu este foarte raspandita in Romania, dar vom incerca sa contribuim si noi la raspandirea ei, pe langa foarte multi altii care au inceput sa faca asta inaintea noastra.Pentru detalii complete despre organizatie trebuie sa va inregistrati.

inapoi sus