Civil Society NGO Directory


-baza de date ONG-

Cautare avansata

INREGISTREAZA-TE IN
CATALOGUL SOCIETATII CIVILE

FINANTARI

Articole pe pagina
pagina 1 din 155
 1  2  3  4  5  6 

TELUS International Romania Community Board a dat startul inscrierilor pentru finantari ale proiectelor in valoare de 100 000 dolari
TELUS International Romania Community Board va oferi finanţare pentru programe sociale dedicate familiilor şi tinerilor, care se concentrează pe cel puțin unul dintre următoarele domenii: sănătate, educaţie şi mediu. Consiliul este format din lideri de marcă ai comunităţii, precum şi membri ai echipei TELUS International Europe, conduşi de către Preşedintele acestui consiliu, Eric Stab, CEO al Engie Romānia.
2 Comentarii Data: 20-03-2017
Citeste intregul articol
 ANITP relanseaza cererea de proiecte pentru sprijinirea victimelor traficului de persoane
Agenţia Naţională Īmpotriva Traficului de Persoane (ANITP) a relansat azi cererea de proiecte pentru finanţarea asistenţei directe acordată traficului de persoane. Cererea de proiecte se adresează organizaţiilor neguvernamentale de profil, īnfiinţate şi licenţiate conform reglementărilor īn vigoare, şi pune la dispoziţie un buget de 1.200.000 CHF pentru finanţarea a minim 2 proiecte, pentru o perioadă de maxim 12 luni.
Black Sea Trust for Regional Cooperation anunta o noua linie de finantare: Safeguarding Democracy
Black Sea Trust for Regional Cooperation aparținānd de The German Marshall Fund of the United States anunță o nouă linie de finanțare deschisă societăților civile din Romānia, Armenia, Bulgaria, Georgia, Moldova și Ucraina.
Finantari nerambursabile de la bugetul local al municipiului Piatra-Neamt pentru ONG-uri
A fost lansat anunțul de participare pentru acordarea de finanțări nerambursabile de la bugetul local al municipiului Piatra-Neamţ. Aceste finanțări se acordă pentru activităţi nonprofit de interes general, aferente anului 2017 (perioada de finanțare: martie-mai 2017)
Workshop despre oportunitatile europene pentru tineri
Azi, 18 noiembrie, ora 17:00, īn cadrul bibliotecii Metropolitane Ion Creangă (București), va avea loc un workshop despre oportunitățile europene pentru tineri cu vārsta īntre 13 și 30 de ani. Prezentarea va fi susținută de 30 de tineri din 5 țări ale Uniunii Europene. Ei le vor arăta participanților cum să aplice, gratuit, la proiecte Erasmus+. Tot īn cadrul acestei īntālniri, organizatorii au pregătit și o expoziție foto cu tema comunicării interculturale.


Articole pe pagina
pagina 1 din 155
 1  2  3  4  5  6 

S-a dat startul inscrierilor pentru finantari de 100 000 dolari, ale programelor sociale ANITP relanseaza cererea de proiecte pentru sprijinirea victimelor traficului de persoane Black Sea Trust for Regional Cooperation anunta o noua linie de finantare: Safeguarding Democracy Finantari nerambursabile de la bugetul local al municipiului Piatra-Neamt pentru ONG-uri Workshop despre oportunitatile europene pentru tineri O noua editie URBANIADA, anuntata marti la conferinta de presa Bursa Binelui anunta startul celei de-a IV-a editii a Campionatului de Bine Stagiunea UnderGrant a Operei Comice pentru Copii: Concurs de proiecte pentru tinerii creatori START in Programul de Granturi -Electrica pune Romania intr-o alta lumina- Inca cateva zile pentru a primi finantare pe proiecte inovatoare in stiinte, tehnologie, inginerie sau matematica