Civil Society NGO Directory


-baza de date ONG-

Cautare avansata

INREGISTREAZA-TE IN
CATALOGUL SOCIETATII CIVILE

FINANTARI

Articole pe pagina
pagina 1 din 156
 1  2  3  4  5  6 

?ara lui Anrei pune la b?taie 200 000 euro pentru proiecte de mediu ?i educa?ie profesional?
Idei din Țara lui Andrei revine cu cea de-a 6-a ediție în care se pot înscrie proiecte ce vizează dezvoltarea învățământului profesional și protecția mediului înconjurător, folosind tehnologii inovatoare și componente de digitalizare.
MTS: concurs na?ional de proiecte de tineret 2017
Ministerul Tineretului şi Sportului – MTS organizează în perioada 22 mai – 1 noiembrie 2017 Concursul naţional de proiecte de tineret 2017. Acesta este împărțit în 2 teme: stimularea participării tinerilor la viața societății (1.800.000 de lei) și promovarea de măsuri incluzive adresate tinerilor (1.200.000 de lei)
Antreprenori din Transilvania pot aplica pentru Romania Start-up Nation
Câștigătorii vor beneficia astfel de un pachet complet de servicii din partea consultanților REDI (în valoare de 5 000 euro), dar și din partea unor consultanți experți, urmând apoi să se înscrie în competiția națională „Romanian Start-up Nation”.
ONG-uri care ofera servicii consumatorilor de droguri anunta incetarea colaborarii cu Agentia Nationala Antidrog
Fundația Parada, Sens Pozitiv, Asociația Română Anti-SIDA (ARAS), Alianța pentru Lupta Împotriva Alcoolismului și Toxicomaniilor (ALIAT) și Romanian Harm Reduction Network (RHRN) au anunțat marți că vor suspenda pe termen nelimitat colaborarea cu Agenția Națională Antidrog (ANA), deoarece consideră că aceasta nu-și îndeplinește misiunea asumată, anunță Agerpres.
Apel de idei civice care sa fie finantate prin Fondul pentru Democratie
Testul financiar se apropie de final, iar interesul arătat pentru Fondul pentru Democrație până la acest moment le permite să înceapă deja un prim apel de idei. Până la stabilirea procedurilor de selecție a proiectelor pentru finanțare, deschidem acest apel de idei prin care oricine poate aplica cu o idee de proiect.


Articole pe pagina
pagina 1 din 156
 1  2  3  4  5  6 

Țara lui Andrei pune la bătaie 200 000 euro pentru proiecte de mediu și educație profesională MTS: concurs naţional de proiecte de tineret 2017 Antreprenori din Transilvania pot aplica pentru Romania Start-up Nation ONG-uri care ofera servicii consumatorilor de droguri anunta incetarea colaborarii cu ANA Apel de idei civice care sa fie finantate prin Fondul pentru Democratie S-a dat startul inscrierilor pentru finantari de 100 000 dolari, ale programelor sociale ANITP relanseaza cererea de proiecte pentru sprijinirea victimelor traficului de persoane Black Sea Trust for Regional Cooperation anunta o noua linie de finantare: Safeguarding Democracy Finantari nerambursabile de la bugetul local al municipiului Piatra-Neamt pentru ONG-uri Workshop despre oportunitatile europene pentru tineri