Civil Society NGO Directory


-baza de date ONG-

Cautare avansata

INREGISTREAZA-TE IN
CATALOGUL SOCIETATII CIVILE

Finantari pentru ONG

Articole pe pagina
pagina 1 din 47
 1  2  3  4  5  6 

TELUS International Romania Community Board a dat startul inscrierilor pentru finantari ale proiectelor in valoare de 100 000 dolari
TELUS International Romania Community Board va oferi finanţare pentru programe sociale dedicate familiilor şi tinerilor, care se concentrează pe cel puțin unul dintre următoarele domenii: sănătate, educaţie şi mediu. Consiliul este format din lideri de marcă ai comunităţii, precum şi membri ai echipei TELUS International Europe, conduşi de către Preşedintele acestui consiliu, Eric Stab, CEO al Engie Romānia.
2 Comentarii Data: 20-03-2017
Citeste intregul articol
 ANITP relanseaza cererea de proiecte pentru sprijinirea victimelor traficului de persoane
Agenţia Naţională Īmpotriva Traficului de Persoane (ANITP) a relansat azi cererea de proiecte pentru finanţarea asistenţei directe acordată traficului de persoane. Cererea de proiecte se adresează organizaţiilor neguvernamentale de profil, īnfiinţate şi licenţiate conform reglementărilor īn vigoare, şi pune la dispoziţie un buget de 1.200.000 CHF pentru finanţarea a minim 2 proiecte, pentru o perioadă de maxim 12 luni.
Black Sea Trust for Regional Cooperation anunta o noua linie de finantare: Safeguarding Democracy
Black Sea Trust for Regional Cooperation aparținānd de The German Marshall Fund of the United States anunță o nouă linie de finanțare deschisă societăților civile din Romānia, Armenia, Bulgaria, Georgia, Moldova și Ucraina.
Finantari nerambursabile de la bugetul local al municipiului Piatra-Neamt pentru ONG-uri
A fost lansat anunțul de participare pentru acordarea de finanțări nerambursabile de la bugetul local al municipiului Piatra-Neamţ. Aceste finanțări se acordă pentru activităţi nonprofit de interes general, aferente anului 2017 (perioada de finanțare: martie-mai 2017)
O noua editie URBANIADA, anuntata marti la conferinta de presa
Proiectele declarate castigatoare vor primi, din partea ING Bank, finantare in valoare totala de 250.000 de euro. Proiectele inscrise in concurs vor fi evaluate si notate de un juriu format din cinci specialisti in urbanism, sociologie, arhitectura si antropologie - Mircea Toma (Presedinte ActiveWatch), Maria Duda (Arhitect, fondator BAZA), Vera Marin (Arhitect Urbanist; Presedinte Asociatia pentru Tranzitie Urbana), Iulia Stanciu (Arhitect fondator STARH), Constantin Goagea (Arhitect, director Zeppelin) si din 5 reprezentanti ai Board-ului CSR ING Bank.


Articole pe pagina
pagina 1 din 47
 1  2  3  4  5  6 

S-a dat startul inscrierilor pentru finantari de 100 000 dolari, ale programelor sociale ANITP relanseaza cererea de proiecte pentru sprijinirea victimelor traficului de persoane Black Sea Trust for Regional Cooperation anunta o noua linie de finantare: Safeguarding Democracy Finantari nerambursabile de la bugetul local al municipiului Piatra-Neamt pentru ONG-uri O noua editie URBANIADA, anuntata marti la conferinta de presa Bursa Binelui anunta startul celei de-a IV-a editii a Campionatului de Bine Inca cateva zile pentru a primi finantare pe proiecte inovatoare in stiinte, tehnologie, inginerie sau matematica A cincea editie a competitiei Idei din Tara lui Andrei Oportunitati de finantare pentru proiecte/programe culturale Un numar de 10 proiecte din Moldova vor primi finantare in cadrul rundei de finantare Investitii pentru comunitati durabile