Civil Society NGO Directory


-baza de date ONG-

Cautare avansata

INREGISTREAZA-TE IN
CATALOGUL SOCIETATII CIVILE

Finantari pentru ONG

Articole pe pagina
pagina 1 din 47
 1  2  3  4  5  6 

?ara lui Anrei pune la b?taie 200 000 euro pentru proiecte de mediu ?i educa?ie profesional?
Idei din Țara lui Andrei revine cu cea de-a 6-a ediție în care se pot înscrie proiecte ce vizează dezvoltarea învățământului profesional și protecția mediului înconjurător, folosind tehnologii inovatoare și componente de digitalizare.
MTS: concurs na?ional de proiecte de tineret 2017
Ministerul Tineretului şi Sportului – MTS organizează în perioada 22 mai – 1 noiembrie 2017 Concursul naţional de proiecte de tineret 2017. Acesta este împărțit în 2 teme: stimularea participării tinerilor la viața societății (1.800.000 de lei) și promovarea de măsuri incluzive adresate tinerilor (1.200.000 de lei)
ONG-uri care ofera servicii consumatorilor de droguri anunta incetarea colaborarii cu Agentia Nationala Antidrog
Fundația Parada, Sens Pozitiv, Asociația Română Anti-SIDA (ARAS), Alianța pentru Lupta Împotriva Alcoolismului și Toxicomaniilor (ALIAT) și Romanian Harm Reduction Network (RHRN) au anunțat marți că vor suspenda pe termen nelimitat colaborarea cu Agenția Națională Antidrog (ANA), deoarece consideră că aceasta nu-și îndeplinește misiunea asumată, anunță Agerpres.
TELUS International Romania Community Board a dat startul inscrierilor pentru finantari ale proiectelor in valoare de 100 000 dolari
TELUS International Romania Community Board va oferi finanţare pentru programe sociale dedicate familiilor şi tinerilor, care se concentrează pe cel puțin unul dintre următoarele domenii: sănătate, educaţie şi mediu. Consiliul este format din lideri de marcă ai comunităţii, precum şi membri ai echipei TELUS International Europe, conduşi de către Preşedintele acestui consiliu, Eric Stab, CEO al Engie România.
6 Comentarii Data: 11-04-2017
Citeste intregul articol
 ANITP relanseaza cererea de proiecte pentru sprijinirea victimelor traficului de persoane
Agenţia Naţională Împotriva Traficului de Persoane (ANITP) a relansat azi cererea de proiecte pentru finanţarea asistenţei directe acordată traficului de persoane. Cererea de proiecte se adresează organizaţiilor neguvernamentale de profil, înfiinţate şi licenţiate conform reglementărilor în vigoare, şi pune la dispoziţie un buget de 1.200.000 CHF pentru finanţarea a minim 2 proiecte, pentru o perioadă de maxim 12 luni.


Articole pe pagina
pagina 1 din 47
 1  2  3  4  5  6 

Țara lui Andrei pune la bătaie 200 000 euro pentru proiecte de mediu și educație profesională MTS: concurs naţional de proiecte de tineret 2017 ONG-uri care ofera servicii consumatorilor de droguri anunta incetarea colaborarii cu ANA S-a dat startul inscrierilor pentru finantari de 100 000 dolari, ale programelor sociale ANITP relanseaza cererea de proiecte pentru sprijinirea victimelor traficului de persoane Black Sea Trust for Regional Cooperation anunta o noua linie de finantare: Safeguarding Democracy Finantari nerambursabile de la bugetul local al municipiului Piatra-Neamt pentru ONG-uri O noua editie URBANIADA, anuntata marti la conferinta de presa Bursa Binelui anunta startul celei de-a IV-a editii a Campionatului de Bine Inca cateva zile pentru a primi finantare pe proiecte inovatoare in stiinte, tehnologie, inginerie sau matematica