Civil Society NGO Directory


-baza de date ONG-

Cautare avansata

INREGISTREAZA-TE IN
CATALOGUL SOCIETATII CIVILE

Lansarea Componentei Dezvoltare Durabila - runda a doua

Data: 12-08-2014
lansarea Componentei DEZVOLTARE DURABILA - runda a doua

Fundatia pentru Parteneriat publica Ghidul si anexele specifice Componentei DEZVOLTARE DURABILA, in cadrul Rundei a doua a Fondului ONG, parte a granturilor Spatiului Economic European (SEE) 2009-2014, finantat de Islanda, Liechtenstein si Norvegia.

Obiectivul general al Componentei DEZVOLTARE DURABILA este sprijinirea dezvoltarii durabile si imbunatatirea starii mediului in Romania, prin contributia ONG-urilor si prin participare publica. Aceasta Componenta va sprijini proiecte care se incadreaza in urmatoarele domenii principale de interes: schimbarile climatice, protectia biodiversitatii si peisajului, ecoturism, activitati de advocacy si watchdog de mediu / constientizare ecologica si participare publica sporita in luarea deciziilor de mediu si educatie ecologica.

Suma totala alocata pentru aceasta Componenta in cadrul celei de-a doua runde de Apeluri pentru Cereri de finantare este de1.400.000 Euro.

Finantarea este dedicata organizatiilor neguvernamentale. Mai multe informatii cu privire la eligibilitatea solicitantului si partenerilor se regasesc in Ghidul Solicitantilor.

O organizatie poate depune, in calitate de Solicitant, un numar maxim de 2 Cereri de finantare in cadrul Rundei a doua, din care numai 1 propunere pentru Granturi mari. O organizatie care a contractat si/sau se afla in etapa de precontractare cu 2 sau mai multe proiecte in cadrul Rundei 1 (cumulat pe toate componentele) poate depune in calitate de Solicitant maxim 1 Cerere de finantare in cadrul Rundei a doua.

Termenul de depunere a aplicatiilor este 10 octombrie 2014, ora 16:00.

Raspunsurile vor fi transmise pana cel mai tarziu 7 octombrie 2014, iar intrebarile care prezinta interes si pentru alti Solicitanti, impreuna cu raspunsurile aferente, vor fi publicate pe pagina de internet a Fondului ONG si pe pagina de internet a Fundatiei pentru Parteneriat.

Mai multe detalii si documentele aferente apelului pentru Cereri de finantare pot fi descarcate de aici.

Sursa: www.fondong.fdsc.ro

530 de aplicatii la Fondul pentru Inovare Civica UPDATE: Replanificarea sedintei de instruire pentru selectia FAMI/15.03 Peste 700 de aplicatii depuse in cadrul Fondului pentru Inovare Civica Cum lucreaza Norvegia pentru realizarea viziunii cetateanului responsabil de guvernare Imputernicirea economica a comunitatilor cu romi - prioritatea unei Linii de Finantare de aproximativ 2 milioane de franci elvetieni Runda a doua a Fondului ONG e deschisa Lansarea Componentei Dezvoltarea Capacitatii ONG-urilor. Retele si Coalitii - runda a doua Lansarea Subcomponentei Combaterea inegalitatilor sociale, saraciei si excluziunii - runda a doua Lansarea Componentei Servicii Sociale si de Baza - runda a doua Lansarea Componentei Implicare - runda a doua