Civil Society NGO Directory


-baza de date ONG-

Cautare avansata

INREGISTREAZA-TE IN
CATALOGUL SOCIETATII CIVILE

Organizatii neguvernamentale

Articole pe pagina
pagina 1 din 20
 1  2  3  4  5  6 

500 de calculatoare vor fi donate de Ateliere Fara Frontiere in prima etapa a ASSOCLIC 2014
Ateliere Fara Frontiere a lansat pe 12 martie prima etapa din anul 2014 a programului de donatii de calculatoare Assoclic.
Oportunitati grant-uri si mobilitati pentru colaborarea intre cele doua tari
Federatia Organizatiilor Neguvernamentale pentru Dezvoltare din Romania (FOND), in parteneriat si cu sprijinul financiar al Ministerului roman al Afacerilor Externe (MAE) prelungeste prima runda a Fondului de Mobilitate pentru Experti Romania – Republica Moldova pentru perioada 5 martie – 30 iunie 2014. Initiativa reprezinta o continuare a rundei pilot, desfasurata intre 15 martie – 15 decembrie 2013.
Prezentarea programului de finantare al FUNDATIEI VELUX
Fundatia VELUX invita organizatiile interesate la prezentarea Programului International de Finantare in Domeniul Social.
5 Comentarii Data: 21-02-2014
Citeste intregul articol
350.000 euro pentru proiecte in beneficiul persoanelor cu deficiente de vaz si auz
Fundatia Orange lanseaza o noua editie a concursului de proiecte "Lumea prin culoare si sunet". Fondul de finantare sustine proiecte propuse de catre organizatii nonprofit cu profil educational, cultural și medical care doresc sa implementeze proiecte inovatoare, in special cu ajutorul tehnologiilor digitale in beneficiul persoanelor cu deficiente de vedere, de vorbire si de auz.
Lansarea subcomponentei “Dezvoltarea comunitatilor rurale interetnice” in cadrul Fondului ONG
Fundatia Centrul de Resurse pentru Comunitatile de Romi publica Ghidul si anexele specifice Subcomponentei Dezvoltarea comunitatilor rurale interetnice, din cadrul Componentei JUSTITIE SOCIALA, in cadrul Rundei 1 a Fondului ONG


Articole pe pagina
pagina 1 din 20
 1  2  3  4  5  6 

500 de calculatoare vor fi donate de Ateliere Fara Frontiere in prima etapa a ASSOCLIC 2014 Oportunitati grant-uri si mobilitati pentru colaborarea intre cele doua tari Eveniment de prezentare a programului de finantare al FUNDATIEI VELUX 350.000 euro pentru proiecte in beneficiul persoanelor cu deficiente de vaz si auz Lansarea subcomponentei “Dezvoltarea comunitatilor rurale interetnice” in cadrul Fondului ONG Lansarea subcomponentei “Combaterea inegalitatilor sociale, saraciei si excluziunii” in cadrul Fondului ONG Lansarea componentei dezvoltarea capacitatii ong-urilor. Retele si coalitii Astazi se lanseaza Competitia NESsT pentru Intreprinderi Sociale 2013! Lansarea componentei implicare din cadrul Fondului ONG Lansarea Componentei dezvoltare durabila din cadrul Fondului ONG

Articole despre ONGFest 2015