Civil Society NGO Directory


-baza de date ONG-

Cautare avansata

INREGISTREAZA-TE IN
CATALOGUL SOCIETATII CIVILE

Runda a doua a Fondului ONG e deschisa

Data: 29-08-2014
Runda a doua a Fondului ONG e deschisa

Fondul ONG este deschis pentru primirea cererilor de finantare. Este cel de-al doilea apel de proiecte al programului, primul fiind lansat in vara anului 2013.

Aproximativ 9.7 milioane de euro sunt disponibili pentru finantarea proiectelor organizatiilor neguvernamentale, din domenii precum: cetatenie activa, incluziune sociala, apararea drepturilor omului, protectia mediului si nu numai. Programul pastreaza aceeasi structura, formata din cinci componente, ca si in primul apel. Mai multe informatii despre tematici, eligibilitate si termene limita se gasesc mai jos.

1. Implicare - mai multe detalii aici

2. Justitie sociala  - mai multe detalii aici si aici.

3. Dezvoltare durabila - mai multe detalii aici

4. Servicii sociale si de baza - mai multe detalii aici

5. Dezvoltarea capacitatii ONG-urilor. Retele si coalitii - mai multe detalii aici

Programul Fondul ONG este parte a granturilor Spatiului Economic European 2009 - 2014 si sprijina reducerea decalajelor sociale si economice dintre Romania si statele donatoare Norvegia, Islanda si Liechtenstein. In Romania, programul este administrat de consortiul format din Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile, Fundatia pentru Parteneriat si Centrul de Resurse pentru Comunitatile de Romi.  

Sursa: Fondong.fdsc.ro

530 de aplicatii la Fondul pentru Inovare Civica UPDATE: Replanificarea sedintei de instruire pentru selectia FAMI/15.03 Peste 700 de aplicatii depuse in cadrul Fondului pentru Inovare Civica Cum lucreaza Norvegia pentru realizarea viziunii cetateanului responsabil de guvernare Imputernicirea economica a comunitatilor cu romi - prioritatea unei Linii de Finantare de aproximativ 2 milioane de franci elvetieni Lansarea Componentei Dezvoltarea Capacitatii ONG-urilor. Retele si Coalitii - runda a doua Lansarea Subcomponentei Combaterea inegalitatilor sociale, saraciei si excluziunii - runda a doua Lansarea Componentei Dezvoltare Durabila - runda a doua Lansarea Componentei Servicii Sociale si de Baza - runda a doua Lansarea Componentei Implicare - runda a doua