Civil Society NGO Directory


-baza de date ONG-

Cautare avansata

INREGISTREAZA-TE IN
CATALOGUL SOCIETATII CIVILE

INSTITUTII PUBLICE

Articole pe pagina
pagina 1 din 165
 1  2  3  4  5  6 

60 de ani de Europa Unita, cum am ajuns la o Europa a diversitatii in unitate
La 25 martie 1957, șase state vest-europene călcau pe urmele lui Robert Schuman și Jean Monnet, punând bazele Comunității Economice Europene (CEE) și a Comunității Europene a Energiei Atomice (EURATOM), entități precursoare și piloni fondatori ale actualei Uniuni Europene. Articol preluat de pe CaleaEuropeana.ro
Democratia si justitia in Romania, dezbatute la Parlamentul European
Astăzi în Parlamentul European s-a discutat starea justiției și a democrației din România în fața Comisiei de libertăți, justiție și afaceri interne. Printre cei care au luat cuvântul, ca reprezentanți ai României, au fost Ministrul Justiției Tudorel Toade; Liviu Avram de la Adevărul; Gabriel Liiceanu, scriitor; jurnalistul de investigație Attila Biro și directorul de la Transparency International România, Victor Alistar.
Premierul Grindeanu a solicitat o evidenta a tuturor ONG-urilor de utilitate publica
Premierul Sorin Grindeanu a declarat că i-a cerut luni secretarului general al Guvernului o evidență a ONG-urilor de utilitate publică, subliniind că acest tip de organizații trebuie să fie cât se poate de transparente în condițiile în care și Executivul oferă transparență în relația cu acestea, potrivit Agerpres.
1 Comentarii Data: 22-03-2017
Citeste intregul articol
Egalitate de sanse si discriminare, in Romania si in legislatia Europeana
Azi, 21 martie, la Palatul Parlamentului, decidenții politici se întâlnesc pentru a discuta despre egalitatea de șanse și discriminare, prin vizorul legislației europene.
Societatea civila continua sa ramana nereprezentata in CSM
Senatorii nu au reuşit, marţi, să îi desemneze pe cei doi reprezentanţi ai societăţii civile în Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) pentru că niciunul dintre cei nouă candidaţi nu a întrunit numărul de voturi necesar, transmite Agerpres.


Articole pe pagina
pagina 1 din 165
 1  2  3  4  5  6 

60 de ani de Europa Unita, cum am ajuns la o Europa a diversitatii in unitate Democratia si justitia in Romania, dezbatute la Parlamentul European Premierul Grindeanu a solicitat o evidenta a tuturor ONG-urilor de utilitate publica Egalitate de sanse si discriminare, in Romania si in legislatia Europeana Societatea civila continua sa ramana nereprezentata in CSM Proiect de lege, inchisoare pana la trei ani pentru protestatari care impiedica exercitarea puterii in stat Romania, conform Comisiei Europene: Crestere peste potential, estimari alarmante pe deficit Regulamentul de contractare a serviciilor sociale in Municipiul Iasi a fost aprobat de CL Dragnea: Sa se faca o analiza a organizatiilor neguvernamentale declarate de utilitate publica Voluntarii ar putea planta perdele forestiere pe terenurile primariilor