Civil Society NGO Directory


-baza de date ONG-

Cautare avansata

INREGISTREAZA-TE IN
CATALOGUL SOCIETATII CIVILE

INSTITUTII PUBLICE

Articole pe pagina
pagina 1 din 167
 1  2  3  4  5  6 

Finan??ri nerambursabile din partea Agen?iei Na?ionale pentru Romi, 2017
Agenția Națională pentru Romi anunță pe site-ul oficial informații generale despre finanțările nerambursabile din fonduri publice pentru anul 2017. Bugetul programului este de 900 000 RON.
Normele metodologice ale Agen?iei RoAid sunt în dezbatere public?
Hotărârea de guvern pentru aprobarea Normelor metodologice cu privire la realizarea activităţilor Agenţiei de cooperare internaţională pentru dezvoltare şi asistenţă umanitară este acum în dezbatere publică.
Intrarea este liber?, iar participarea are loc în baza ?i în ordinea înscrierilor de pe pagina evenimentului.
Prim-Ministrul Ungariei vrea să reducă la tăcere activiștii pentru drepturile cetățenilor țării sale, ONG-urile pro-democrație și jurnaliștii de investigație. Prietenii democrației și a libertăților civile trebuie să-l oprească, anunță Civil Liberties Union for Europe, care invită apărătorii democrației să semneze petiția inițiată de ei.
48 de ONG-uri cer consultarea Comisiei de la Veneţia privind definitia familiei
Un număr de 48 de organizaţii ale societăţii civile au solicitat, joi, preşedintelui României şi preşedinţilor celor două camere să consulte Comisia de la Veneţia în privinţa propunerii care restrânge definiţia familiei în Constituţie, anunță Agerpres.
In Oradea, Politia Locala se mobilizeaza si pentru actiuni de caritate
Luni, Poliția Locală Oradea a vizitat Cantina Socială a Asociației Caritas Eparhial Oradea pentru a face o faptă bună. Reprezentanţii Poliţiei Locale s-au mobilizat pentru a strânge fonduri cu care au achiziţionat 120 bucăţi de conserve de iahnie de fasole şi 120 bucăţi conserve de carne, în valoare de 600 lei.


Articole pe pagina
pagina 1 din 167
 1  2  3  4  5  6 

Finanțări nerambursabile din partea Agenției Naționale pentru Romi, 2017 Normele metodologice ale Agenției RoAid sunt în dezbatere publică Europa se unește pentru a stopa abuzurile asupra ONG-urilor din Ungaria 48 de ONG-uri cer consultarea Comisiei de la Venetia privind definitia familiei In Oradea, Politia Locala se mobilizeaza si pentru actiuni de caritate Tinerii din Bacau se vor bucura anul acesta de Capitala Tineretului din Romania Ministrul Consultarii Publice: Legea ONG-urilor are nevoie de modificari 60 de ani de Europa Unita, cum am ajuns la o Europa a diversitatii in unitate Democratia si justitia in Romania, dezbatute la Parlamentul European Premierul Grindeanu a solicitat o evidenta a tuturor ONG-urilor de utilitate publica