Civil Society NGO Directory


-baza de date ONG-

Cautare avansata

INREGISTREAZA-TE IN
CATALOGUL SOCIETATII CIVILE

INSTITUTII PUBLICE

Articole pe pagina
pagina 1 din 163
 1  2  3  4  5  6 

Romania, conform Comisiei Europene: Crestere peste potential, estimari alarmante pe deficit
Odată cu finalul primului semestru European din 2017, apare Raportul de progres al României elaborat de Comisia Europeană. Raportul se centrează pe reforme structurale, prevenția și corecția dezechilibrelor macroeconomice, și o analiză în amănunt. Raportul este inclus în „pachetul de iarnă” al evaluărilor publicate miercuri de CE privind progresele înregistrate de statele membre în vederea îndeplinirii priorităților economice și sociale.
Regulamentul de contractare a serviciilor sociale in Municipiul Iasi a fost aprobat de CL
Veste mare astazi, pentru întreg sectorul ONG din servicii sociale: la Iași, în urmă cu două ore a trecut prin Consiliul Local prima hotărâre din setul de patru, prin care se reglementeză contractarea de servicii sociale.
Voluntarii ar putea planta perdele forestiere pe terenurile primariilor
„Plantăm fapte bune în România” lansează un apel către toate primăriile și consiliile locale din zonele afectate de căderile masive de zăpadă pentru a pune la dispoziția inițiativei terenuri publice potrivite plantării de perdele forestiere. Împreună cu mii de voluntari, echipa organizatorică a realizat astfel de acțiuni, din 2013 și până în prezent, în localitatea constănțeană Peștera.
CONECT - Catalogul organizatiilor neguvernamentale  pentru evidenta, consultare si transparenta
Baza de date se adresează atât responsabililor din cadrul executivului central care se ocupă de relația cu societatea civilă, cât și responsabililor cu transparența decizională, fiind principalul instrument de lucru pentru preluarea expertizei existente la nivelul societății civile și îmbunătățirea politicilor publice promovate de Guvern.
Raport de activitate, Cabinet de stat al Ministerului Culturii
Oana Bogdan a fost numită Secretar de Stat la Ministerul Culturii la jumătatea anului 2016, ocupându-se în principal de gestiunea activității Ministerului Culturii în domeniul patrimoniului cultural național. La finalul mandatului, care a durat puțin sub 6 luni de zile, avem posibilitatea de a răsfoi raportul de activitate unde vom vedea realizările, priorități pentru perioada următoare și recomandări.


Articole pe pagina
pagina 1 din 163
 1  2  3  4  5  6 

Romania, conform Comisiei Europene: Crestere peste potential, estimari alarmante pe deficit Regulamentul de contractare a serviciilor sociale in Municipiul Iasi a fost aprobat de CL Voluntarii ar putea planta perdele forestiere pe terenurile primariilor CONECT - Catalogul organizatiilor neguvernamentale pentru evidenta, consultare si transparenta Raport de activitate, Cabinet de stat al Ministerului Culturii Stagiu de practica la Comisia Europeana din octombrie 2017 pana in februarie 2018 Protocol de colaborare pentru interventiile de raspuns la dezastre, dar si pentru preventia acestora Noi posibilitati de finantare pentru proiectele impotriva traficului de persoane Marca Patrimoniului European, o noua sansa ca Romania sa isi arate frumusetea Ministerul Culturii: Ce decizie luam pentru Rosia Montana in UNESCO?