Civil Society NGO Directory


-baza de date ONG-

Cautare avansata

INREGISTREAZA-TE IN
CATALOGUL SOCIETATII CIVILE

INSTITUTII PUBLICE

Articole pe pagina
pagina 1 din 168
 1  2  3  4  5  6 

Gabriel Petrea a discutat cu Agerpres despre transparen??, ONGuri ?i România
România are aproximativ 90.000 de ONG-uri, însă doar 10.000 oferă expertiză sau lucrează cu beneficiari, afirmă ministrul Consultării Publice și Dialogului Social, Gabriel Petrea, într-un interviu acordat AGERPRES, precizând că la aceste organizații ar trebui să existe aceeași transparență ca în cazul politicienilor.
Consultare public? pentru fi?? de post - MCPDS
Ministerul Consultării Publice și Dialogului Social (MCPDS) așteptă sugestii/opinii pe seama fișei de post a responsabilului pentru relația cu societatea civilă.
Candidaturi cautate pentru doua posturi vacante la CNCD
În 9 mai, Camera Deputaților a publicat următorul anunț:
Invita?ie la mas? rotund? din partea MFP ?i MCPDS: M?suri eficiente în vederea sprijinirii activit??ii ONGurilor
Pentru confirmarea participării dvs. vă rugăm să ne scrieți la adresa de e-mail: laurentiu.mazilu@dialogsocial.gov.ro până marți, 16 mai a.c.
1 Comentarii Data: 13-05-2017
Citeste intregul articol
Lupta împotriva violen?ei domestice a f?cut dintr-o femeie normal? una dintre cele mai curajoase românce
Când şi-a dat seama cât de puţine ONG-uri se ocupă de problema violenţei domestice, doamna Voicescu a ştiut că acela este domeniul asupra căruia trebuie să-şi concentreze eforturile. În 2013, ea a înfiinţat de una sigură ONG-ul Asociaţia Necuvinte, şi s-a expus imediat la posibile acte de răzbunare ale abuzatorilor, ca şi la gândirea adânc înrădăcinată cu privire la rolurile bărbaţilor şi femeilor în societate.


Articole pe pagina
pagina 1 din 168
 1  2  3  4  5  6 

Gabriel Petrea a discutat cu Agerpres despre transparență, ONGuri și România Consultare publică pentru fișă de post - MCPDS Candidaturi cautate pentru doua posturi vacante la CNCD Invitație la masă rotundă din partea MFP și MCPDS: Măsuri eficiente în vederea sprijinirii activității ONGurilor Lupta împotriva violenței domestice a făcut dintr-o femeie normală una dintre cele mai curajoase românce Și filantropii susțin ONG-urile din Ungaria Finanțări nerambursabile din partea Agenției Naționale pentru Romi, 2017 Normele metodologice ale Agenției RoAid sunt în dezbatere publică Europa se unește pentru a stopa abuzurile asupra ONG-urilor din Ungaria 48 de ONG-uri cer consultarea Comisiei de la Venetia privind definitia familiei