Lobby si Advocacy

0

Descarcati Raportul Romania 2010. Sectorul neguvernamental – profil, tendinte, provocari  |  Inregistrati-va organizatia in Catalogul Societatii Civile!  |  Descarcati “Ghidul de identificare si adresare a nevoilor emergente ale copiilor din Romania”  |  Calendarul cursurilor FDSC  |  

bb_buton_stiriong_207x141-3308194

Articole pe pagina 3 5 10 30 50
pagpv0-8360184

pagina 1 din 64

pagff1-6634893

i-filantropii-susin-ong-urile-din-un-1-1456501 Și filantropii susțin ONG-urile din Ungaria

Data: 9-05-2017

Lideri ai filantropiilor din Statele Unite ale Americii și Europa se solidarizează cu ONGurile din Ungaria. Vă reamintim că acestea sunt în vizorul guvernului Viktor Orban,care dezbate proiecte de lege care pun în pericol integritatea acestora. Scrisoarea redactată de acești donatori internaționali poate fi lecturată mai jos.

ministerul-culturii-ce-decizie-luam-pen-1-6651770

Ministerul Culturii a pregătit un dosar al României la UNESCO: „Peisajul cultural minier de la Roșia Montană”. Acesta a fost înmânat Delegației României la UNESCO de la Paris pe 9 decembrie 2016, la doar 11 luni după înscrierea Roșiei Montane pe Lista Indicativă UNESCO. Totuși, dosarul finalizat nu a fost asumat de Primul Ministru. Este ultimul pas de care mai depinde înscrierea sa oficială pe agenda UNESCO și recunoașterea internațională a Roșiei Montane ca sit unic în lume.

accept-creaza-un-front-comun-impotriva-r-2-2583648

Asociatia ACCEPT va solicita suportul in fata Parlamentului pentru a cere, cu o singura voce din partea societatii civile de drepturile omului, ca alegerile parlamentare si campania electorala sa se axeze pe probleme reale ale familiilor din Romania si pe solutii tehnice si politice pentru rezolvarea lor, nu pe o falsa dezbatere, incarcata de ura si homofobie. Subiectul redefinirii familiei in Constitutie polarizeaza populatia si ii distrage atentia de la teme reale care trebuie discutate in campanie, precum lupta anti-coruptie, saracia, problemele economice si viitorul politic al Romaniei ca actor major in Uniune Europeana.

Articole pe pagina 3 5 10 30 50
pagpv0-8360184

pagina 1 din 64

pagff1-6634893

Și filantropii susțin ONG-urile din Ungaria Ministerul Culturii: Ce decizie luam pentru Rosia Montana in UNESCO? ACCEPT creaza un front comun impotriva redefinirii familiei in Constitutie. Alatura-te demersului Ministrul Culturii in dialog cu directorii teatrelor independente si cu tinerii actori romani Ministerul pentru Consultare Publica si Dialog Civic lanseaza o serie de sesiuni online sub numele De Vorba cu Ministrul tau Administratia Prezidentiala invita ONG-urile sa propuna criteriile pe care trebuie sa le indeplineasca viitoarele dezbateri pentru a putea fi desfasurate sub egida “Dezbaterii Nationale pentru Educatie si Cercetare – Romania educata” Votez EUropean pentru alegeri romanesti Studentii dezbat Legea Internshipului! Organizatiile neguvernamentale cer CSM sa consulte ziaristii inainte de a face un ghid de lucru cu presa APADOR-CH protesteaza fata de decizia Curtii Constitutionale care permite dizolvarea arbitrara a organizatiilor neguvernamentale

v8-5939729