Civil Society NGO Directory


-baza de date ONG-

Cautare avansata

INREGISTREAZA-TE IN
CATALOGUL SOCIETATII CIVILE

Guvernare

Articole pe pagina
pagina 1 din 2
 1  2 

Premierul Grindeanu a solicitat o evidenta a tuturor ONG-urilor de utilitate publica
Premierul Sorin Grindeanu a declarat că i-a cerut luni secretarului general al Guvernului o evidență a ONG-urilor de utilitate publică, subliniind că acest tip de organizații trebuie să fie cât se poate de transparente în condițiile în care și Executivul oferă transparență în relația cu acestea, potrivit Agerpres.
1 Comentarii Data: 22-03-2017
Citeste intregul articol
Egalitate de sanse si discriminare, in Romania si in legislatia Europeana
Azi, 21 martie, la Palatul Parlamentului, decidenții politici se întâlnesc pentru a discuta despre egalitatea de șanse și discriminare, prin vizorul legislației europene.
Un proiect de lege care prevede pedepsirea protestatarilor cu închisoare între șase luni și trei ani dacă prin manifestarea lor „au scopul de a schimba ordinea constituțională ori să îngreuneze sau să împiedice exercitarea puterii de stat” a ajuns în Senatul României. Inițiatorul proiectului este deputatul PSD Tudor Ciuhodaru.
1 Comentarii Data: 15-03-2017
Citeste intregul articol
Dragnea: Sa se faca o analiza a organizatiilor neguvernamentale declarate de utilitate publica
Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, marți la o emisiune a postului de televiziune Antena 3, că trebuie să se facă o analiză a tuturor organizațiilor neguvernamentale declarate de utilitate publică, o verificare riguroasă a modului cum au fost cheltuiți banii publici.
CONECT - Catalogul organizatiilor neguvernamentale  pentru evidenta, consultare si transparenta
Baza de date se adresează atât responsabililor din cadrul executivului central care se ocupă de relația cu societatea civilă, cât și responsabililor cu transparența decizională, fiind principalul instrument de lucru pentru preluarea expertizei existente la nivelul societății civile și îmbunătățirea politicilor publice promovate de Guvern.


Articole pe pagina
pagina 1 din 2
 1  2 

Premierul Grindeanu a solicitat o evidenta a tuturor ONG-urilor de utilitate publica Egalitate de sanse si discriminare, in Romania si in legislatia Europeana Proiect de lege, inchisoare pana la trei ani pentru protestatari care impiedica exercitarea puterii in stat Dragnea: Sa se faca o analiza a organizatiilor neguvernamentale declarate de utilitate publica CONECT - Catalogul organizatiilor neguvernamentale pentru evidenta, consultare si transparenta Raport de activitate, Cabinet de stat al Ministerului Culturii Conditii pentru participarea la concurs in vederea ocuparii unui post de Consilier Personal in cabinetul Primului Ministru Ciolos a vizitat o gradinta in care sunt inscrisi copii ce pot beneficia de tichete prin programul FCG