Civil Society NGO Directory


-baza de date ONG-

Cautare avansata

INREGISTREAZA-TE IN
CATALOGUL SOCIETATII CIVILE

Initiative legislative

Articole pe pagina
pagina 1 din 22
 1  2  3  4  5  6 

Regulamentul de contractare a serviciilor sociale in Municipiul Iasi a fost aprobat de CL
Veste mare astazi, pentru întreg sectorul ONG din servicii sociale: la Iași, în urmă cu două ore a trecut prin Consiliul Local prima hotărâre din setul de patru, prin care se reglementeză contractarea de servicii sociale.
Ministerul pentru Consultare Publica si Dialog Civic lanseaza Analiza jurisprudentei privind exceptiile de la liberul acces la informatii de interes public
Ministerul pentru Consultare publica si Dialog Civic (MCPDC) cu sprijinul voluntar al Asociatiei Expert Forum, pune la dispozitia cetatenilor, dar si a reprezentantilor responsabili cu aplicarea acestei importante legi pentru o guvernare deschisa, materialul: „Analiza jurisprudentei privind exceptiile de la liberul acces la informatii de interes public", in continuarea eforturilor MCPDC pentru a guvernare transparenta.
Proiect de Lege privind cooperarea internationala pentru dezvoltare si asistenta umanitara
Guvernul Romaniei a aprobat, in sedinta, un proiect de lege care reglementeaza cooperarea internationala pentru dezvoltare si asistenta umanitara, urmarind alinierea cresterea eficientei si impactului asistentei pentru dezvoltare si umanitare oferita de Romania, precum si Romaniei la standardele Uniunii Europene in acest sector.
1 Comentarii Data: 14-07-2016
Citeste intregul articol
Guvernul va crea Registrul Unic al Transparentei Intereselor cu informatii despre interactiunea dintre grupuri din societate si decidenti
O serie de grupuri din societate desfasoara activitati care isi propun sa influenteze deciziile publice neexistand, pana in acest moment, cadrul prin care activitatea lor in acest domeniu sa fie cunoscuta publicului larg in conditiile in care se refera la decizii publice sau fonduri publice.
Finantarea caminelor pentru persoane varstnice, modificata prin ordonanta de urgenta
Persoanele varstnice care locuiesc in camine publice, dar si cele care au nevoie de ingrijire personala la domiciliu vor putea beneficia de servicii sociale potrivit nevoilor pe care le au. In acest sens, Guvernul a aprobat o ordonanta de urgenta care imbunatateste mecanismul de finantare a serviciilor sociale.


Articole pe pagina
pagina 1 din 22
 1  2  3  4  5  6 

Regulamentul de contractare a serviciilor sociale in Municipiul Iasi a fost aprobat de CL Ministerul pentru Consultare Publica si Dialog Civic lanseaza Analiza jurisprudentei privind exceptiile de la liberul acces la informatii de interes public Proiect de Lege privind cooperarea internationala pentru dezvoltare si asistenta umanitara Guvernul va crea Registrul Unic al Transparentei Intereselor cu informatii despre interactiunea dintre grupuri din societate si decidenti Finantarea caminelor pentru persoane varstnice, modificata prin ordonanta de urgenta Consultare publica privind proiectul de HOTARARE A GUVERNULUI pentru modificarea si completarea Normelor metodologice de aplicare a Legii nr. 544/2001 Ministerul Muncii a lansat in dezbatere Programul de interes national "Cresterea calitatii vietii persoanelor varstnice din caminele pentru persoane varstnice" Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice: Hotarare pentru aprobarea Normelor metodologice de aplicare a prevederilor Legii nr. 248/2015 Standardele minime de cost pentru serviciile sociale, actualizate astazi de Guvern Senatul a respins proiectul de infiintare a Agentiei Nationale de Administrare a Bunurilor Sechestrate