Civil Society NGO Directory


-baza de date ONG-

Cautare avansata

INREGISTREAZA-TE IN
CATALOGUL SOCIETATII CIVILE

Institutii europene

Articole pe pagina
pagina 1 din 28
 1  2  3  4  5  6 

60 de ani de Europa Unita, cum am ajuns la o Europa a diversitatii in unitate
La 25 martie 1957, șase state vest-europene călcau pe urmele lui Robert Schuman și Jean Monnet, punând bazele Comunității Economice Europene (CEE) și a Comunității Europene a Energiei Atomice (EURATOM), entități precursoare și piloni fondatori ale actualei Uniuni Europene. Articol preluat de pe CaleaEuropeana.ro
Democratia si justitia in Romania, dezbatute la Parlamentul European
Astăzi în Parlamentul European s-a discutat starea justiției și a democrației din România în fața Comisiei de libertăți, justiție și afaceri interne. Printre cei care au luat cuvântul, ca reprezentanți ai României, au fost Ministrul Justiției Tudorel Toade; Liviu Avram de la Adevărul; Gabriel Liiceanu, scriitor; jurnalistul de investigație Attila Biro și directorul de la Transparency International România, Victor Alistar.
Romania, conform Comisiei Europene: Crestere peste potential, estimari alarmante pe deficit
Odată cu finalul primului semestru European din 2017, apare Raportul de progres al României elaborat de Comisia Europeană. Raportul se centrează pe reforme structurale, prevenția și corecția dezechilibrelor macroeconomice, și o analiză în amănunt. Raportul este inclus în „pachetul de iarnă” al evaluărilor publicate miercuri de CE privind progresele înregistrate de statele membre în vederea îndeplinirii priorităților economice și sociale.
Ungaria intentioneaza sa restrictioneze drastic ONG-urile finantate de George Soros
Ungaria intentionează să restricționeze drastic toate organizațiile non-guvernamentale legate de miliardarul George Soros, în contextul alegerii lui Donald Trump, a afirmat vicepreședintele partidului condus de premierul Viktor Orban, scrie Bloomberg.
Stagiu de practica la Comisia Europeana din octombrie 2017 pana in februarie 2018
Stagiul de practică este plătit pe durata de 5 luni de zile de către Comisia Euripeană, sau altă instituție europeană, începând de la 1 martie sau 1 octombrie. Pentru stagiul acesta fiecare participant va primit aproximativ €1,120 per lună, precum și rambursarea cheltuielilor de călătorie. Se pot include și asigurarea de sănătate sau de accidente. În fiecare an 1.300 de locuri devin disponibile, iar participanții profită de o experiență directă într-un mediu internațional și intercultural, această experiență fiind valoroasă pentru viitoarea carieră.


Articole pe pagina
pagina 1 din 28
 1  2  3  4  5  6 

60 de ani de Europa Unita, cum am ajuns la o Europa a diversitatii in unitate Democratia si justitia in Romania, dezbatute la Parlamentul European Romania, conform Comisiei Europene: Crestere peste potential, estimari alarmante pe deficit Ungaria intentioneaza sa restrictioneze drastic ONG-urile finantate de George Soros Stagiu de practica la Comisia Europeana din octombrie 2017 pana in februarie 2018 Marca Patrimoniului European, o noua sansa ca Romania sa isi arate frumusetea Raportul ECC-Net ne dezvaluie discriminari nejustificate in randul consumatorilor de diferite nationalitati si resedinte 50 de companii si ONG-uri au beneficiat de peste 26 de milioane de euro pentru eficienta verde prin tehnologii inovatoare si know-how norvegian Romania este prima tara care semneaza memorandumurile pentru Granturile SEE si Norvegiene 2014-2021, in valoare totala de 502,5 milioane euro Raportul intalnirii dintre reprezentantii Ministerului de Finante si beneficiarii POSDRU