Civil Society NGO Directory


-baza de date ONG-

Cautare avansata

INREGISTREAZA-TE IN
CATALOGUL SOCIETATII CIVILE

Institutii europene

Articole pe pagina
pagina 1 din 29
 1  2  3  4  5  6 

Lupta împotriva violen?ei domestice a f?cut dintr-o femeie normal? una dintre cele mai curajoase românce
Când şi-a dat seama cât de puţine ONG-uri se ocupă de problema violenţei domestice, doamna Voicescu a ştiut că acela este domeniul asupra căruia trebuie să-şi concentreze eforturile. În 2013, ea a înfiinţat de una sigură ONG-ul Asociaţia Necuvinte, şi s-a expus imediat la posibile acte de răzbunare ale abuzatorilor, ca şi la gândirea adânc înrădăcinată cu privire la rolurile bărbaţilor şi femeilor în societate.
Intrarea este liber?, iar participarea are loc în baza ?i în ordinea înscrierilor de pe pagina evenimentului.
Prim-Ministrul Ungariei vrea să reducă la tăcere activiștii pentru drepturile cetățenilor țării sale, ONG-urile pro-democrație și jurnaliștii de investigație. Prietenii democrației și a libertăților civile trebuie să-l oprească, anunță Civil Liberties Union for Europe, care invită apărătorii democrației să semneze petiția inițiată de ei.
60 de ani de Europa Unita, cum am ajuns la o Europa a diversitatii in unitate
La 25 martie 1957, șase state vest-europene călcau pe urmele lui Robert Schuman și Jean Monnet, punând bazele Comunității Economice Europene (CEE) și a Comunității Europene a Energiei Atomice (EURATOM), entități precursoare și piloni fondatori ale actualei Uniuni Europene. Articol preluat de pe CaleaEuropeana.ro
Democratia si justitia in Romania, dezbatute la Parlamentul European
Astăzi în Parlamentul European s-a discutat starea justiției și a democrației din România în fața Comisiei de libertăți, justiție și afaceri interne. Printre cei care au luat cuvântul, ca reprezentanți ai României, au fost Ministrul Justiției Tudorel Toade; Liviu Avram de la Adevărul; Gabriel Liiceanu, scriitor; jurnalistul de investigație Attila Biro și directorul de la Transparency International România, Victor Alistar.
Romania, conform Comisiei Europene: Crestere peste potential, estimari alarmante pe deficit
Odată cu finalul primului semestru European din 2017, apare Raportul de progres al României elaborat de Comisia Europeană. Raportul se centrează pe reforme structurale, prevenția și corecția dezechilibrelor macroeconomice, și o analiză în amănunt. Raportul este inclus în „pachetul de iarnă” al evaluărilor publicate miercuri de CE privind progresele înregistrate de statele membre în vederea îndeplinirii priorităților economice și sociale.


Articole pe pagina
pagina 1 din 29
 1  2  3  4  5  6 

Lupta împotriva violenței domestice a făcut dintr-o femeie normală una dintre cele mai curajoase românce Europa se unește pentru a stopa abuzurile asupra ONG-urilor din Ungaria 60 de ani de Europa Unita, cum am ajuns la o Europa a diversitatii in unitate Democratia si justitia in Romania, dezbatute la Parlamentul European Romania, conform Comisiei Europene: Crestere peste potential, estimari alarmante pe deficit Ungaria intentioneaza sa restrictioneze drastic ONG-urile finantate de George Soros Stagiu de practica la Comisia Europeana din octombrie 2017 pana in februarie 2018 Marca Patrimoniului European, o noua sansa ca Romania sa isi arate frumusetea Raportul ECC-Net ne dezvaluie discriminari nejustificate in randul consumatorilor de diferite nationalitati si resedinte 50 de companii si ONG-uri au beneficiat de peste 26 de milioane de euro pentru eficienta verde prin tehnologii inovatoare si know-how norvegian