Civil Society NGO Directory


-baza de date ONG-

Cautare avansata

INREGISTREAZA-TE IN
CATALOGUL SOCIETATII CIVILE

Parteneriate cu ONG

Articole pe pagina
pagina 1 din 12
 1  2  3  4  5  6 

In Oradea, Politia Locala se mobilizeaza si pentru actiuni de caritate
Luni, Poliția Locală Oradea a vizitat Cantina Socială a Asociației Caritas Eparhial Oradea pentru a face o faptă bună. Reprezentanţii Poliţiei Locale s-au mobilizat pentru a strânge fonduri cu care au achiziţionat 120 bucăţi de conserve de iahnie de fasole şi 120 bucăţi conserve de carne, în valoare de 600 lei.
Tinerii din Bacau se vor bucura anul acesta de Capitala Tineretului din Romania
Acordul semnat pe 4 aprilie stabilește Capitala Tineretului din România ca fiind municipiul Bacău, pregătind cadrul instituțional general pentru implementarea programului în perioada 2 mai 2017-1 mai 2018, program care propune dezvoltarea orașului prin implicarea tinerilor și valorificarea potențialului acestora.
Societatea civila continua sa ramana nereprezentata in CSM
Senatorii nu au reuşit, marţi, să îi desemneze pe cei doi reprezentanţi ai societăţii civile în Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) pentru că niciunul dintre cei nouă candidaţi nu a întrunit numărul de voturi necesar, transmite Agerpres.
Voluntarii ar putea planta perdele forestiere pe terenurile primariilor
„Plantăm fapte bune în România” lansează un apel către toate primăriile și consiliile locale din zonele afectate de căderile masive de zăpadă pentru a pune la dispoziția inițiativei terenuri publice potrivite plantării de perdele forestiere. Împreună cu mii de voluntari, echipa organizatorică a realizat astfel de acțiuni, din 2013 și până în prezent, în localitatea constănțeană Peștera.
Protocol de colaborare pentru interventiile de raspuns la dezastre, dar si pentru preventia acestora
Habitat for Humanity România și Departamentul pentru Situații de Urgență din cadrul Ministerului Afacerilor Interne au semnat un protocol de colaborare și sprijin reciproc în campanii de prevenție și intervenții de răspuns la dezastre naturale și tehnologice în comunități vulnerabile.


Articole pe pagina
pagina 1 din 12
 1  2  3  4  5  6 

In Oradea, Politia Locala se mobilizeaza si pentru actiuni de caritate Tinerii din Bacau se vor bucura anul acesta de Capitala Tineretului din Romania Societatea civila continua sa ramana nereprezentata in CSM Voluntarii ar putea planta perdele forestiere pe terenurile primariilor Protocol de colaborare pentru interventiile de raspuns la dezastre, dar si pentru preventia acestora Noi posibilitati de finantare pentru proiectele impotriva traficului de persoane MCPDC multumeste companiilor care directioneaza 20% din impozitul pe profit catre ONG MCPDC lanseaza public prima evaluare nationala - Finantarea organizatiilor neguvernamentale de catre statul roman cu scopul cresterii transparentei acestor activitati respectiv a sporirii eficientei programelor de finantare Care considerati ca ar trebui sa fie criteriile, generale sau specifice, in temeiul carora organizatiile neguvernamentale sa fie cooptate in structuri decizionale ale institutiilor publice? Ministerul pentru Consultare Publica si Dialog Civic lanseaza EU-Consultare in sprijinul societatii civile din Romania pentru a participa activ in procesul decizional european