Civil Society NGO Directory


-baza de date ONG-

Cautare avansata

INREGISTREAZA-TE IN
CATALOGUL SOCIETATII CIVILE

Parteneriate cu ONG

Articole pe pagina
pagina 1 din 11
 1  2  3  4  5  6 

Societatea civila continua sa ramana nereprezentata in CSM
Senatorii nu au reuşit, marţi, să îi desemneze pe cei doi reprezentanţi ai societăţii civile în Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) pentru că niciunul dintre cei nouă candidaţi nu a întrunit numărul de voturi necesar, transmite Agerpres.
Voluntarii ar putea planta perdele forestiere pe terenurile primariilor
„Plantăm fapte bune în România” lansează un apel către toate primăriile și consiliile locale din zonele afectate de căderile masive de zăpadă pentru a pune la dispoziția inițiativei terenuri publice potrivite plantării de perdele forestiere. Împreună cu mii de voluntari, echipa organizatorică a realizat astfel de acțiuni, din 2013 și până în prezent, în localitatea constănțeană Peștera.
Protocol de colaborare pentru interventiile de raspuns la dezastre, dar si pentru preventia acestora
Habitat for Humanity România și Departamentul pentru Situații de Urgență din cadrul Ministerului Afacerilor Interne au semnat un protocol de colaborare și sprijin reciproc în campanii de prevenție și intervenții de răspuns la dezastre naturale și tehnologice în comunități vulnerabile.
Noi posibilitati de finantare pentru proiectele impotriva traficului de persoane
Agenţia Naţională Împotriva Traficului de Persoane (ANITP) va relansa în luna ianuarie 2017, cererea de proiecte pentru finanţarea asistenţei directe acordată traficului de persoane.
MCPDC mulțumește companiilor care direcționează 20% din impozitul pe profit către ONG
În ultimii ani, din ce în ce mai multe companii au optat pentru sprijinirea proiectelor organizațiilor neguvernamentale. Sperăm ca tot mai multe să se fi convins de expertiza ONGurilor și de impactul pe care acestea îl au în comunități, astfel încât să direcționeze, până la 31 decembrie 2016, 20% din impozitul pe profit către asociații și fundații.


Articole pe pagina
pagina 1 din 11
 1  2  3  4  5  6 

Societatea civila continua sa ramana nereprezentata in CSM Voluntarii ar putea planta perdele forestiere pe terenurile primariilor Protocol de colaborare pentru interventiile de raspuns la dezastre, dar si pentru preventia acestora Noi posibilitati de finantare pentru proiectele impotriva traficului de persoane MCPDC multumeste companiilor care directioneaza 20% din impozitul pe profit catre ONG MCPDC lanseaza public prima evaluare nationala - Finantarea organizatiilor neguvernamentale de catre statul roman cu scopul cresterii transparentei acestor activitati respectiv a sporirii eficientei programelor de finantare Care considerati ca ar trebui sa fie criteriile, generale sau specifice, in temeiul carora organizatiile neguvernamentale sa fie cooptate in structuri decizionale ale institutiilor publice? Ministerul pentru Consultare Publica si Dialog Civic lanseaza EU-Consultare in sprijinul societatii civile din Romania pentru a participa activ in procesul decizional european Audiere publica pe tema Registrului Asociatiilor si Fundatiilor Audiere publica pe tema Registrului national al persoanelor juridice fara scop patrimonial