Civil Society NGO Directory


-baza de date ONG-

Cautare avansata

INREGISTREAZA-TE IN
CATALOGUL SOCIETATII CIVILE

ONG

Articole pe pagina
pagina 1 din 1009
 1  2  3  4  5  6 

O plimbare prin Schei, Brasov, urmarind istoria cartierului
Asociația Împreună pentru Dezvoltarea Comunității a inaugurat din decembrie traseul marcat în cartierul Şchei al Brașovului, cartier întețit de tradiții, valori și istorie, punând în evidență prin diverse marcaje morile de altădată. Locuitorii Brașovului și turiștii care vizitează orașul pot admira peisajul natural al Şcheiului și descoperi istoria locurilor și amintirile şcheienilor.
Fundaţia IKAROS împreună cu partenerul său, Amber Srl Italia implementează în perioada 15-23 ianuarie 2017 proiectul “Leave a Sign”, finanţat prin programul Comisiei Europene Erasmus+, în care 24 de tineri din Italia şi România dintre care 12 cu deficienţe de auz îşi vor dezvolta abilităţile de dialog intercultural prin metode nonformale. Proiectul îşi propune să crească gradul de conştientizare legat de discriminarea persoanelor cu deficienţe de auz folosind metodele Flash Mob, Teatru Forum şi ateliere de fotografie.
Educatia face natia! IMPACT beneficiaza de ajutorul LIDL
Campania se desfășoară până în data de 31 martie prin intermediul unor urne plasate în apropierea caselor de marcat, în care oricine poate depune orice sumă. Banii adunați vor fi folosiți pentru finanțarea proiectelor comunitare propuse de cluburile IMPACT, dar și pentru promovarea învățării prin serviciu în folosul comunității în toate școlile din România.
Raport global al Human Rights Watch privind respectarea drepturilor omului
World Report 2017 este raportul anul al asociației Human Rights Watch, ajuns acum la a 27a ediție, în cadrul căreia analizează practicile la nivel global legate de respectarea drepturilor omului. Acest raport trece în revistă cele mai importante problematici pe această temă, în peste 90 de țări și teritorii la nivel mondial, făcând referire la evenimente care s-au petrecut în intervalul noiembrie 2015 - noiembrie 2016. Human Rights Watch este o organizație internaținală, independentă care lucrează pentru a susține demnitatea umană și pentru a promova drepturile omului.
Centrul pentru Inovare Publica: Petitie Coalitia Nationala pentru Integrarea Refugiatilor
Stimate domnule Prim-Ministru Sorin Grindeanu, Vă adresăm această petiție cu privire la Comitetul Interministerial Coaliția Națională pentru Integrarea Refugiaților. Acesta a fost înființat în anul 2015, ca răspuns la provocările internaționale în domeniul migrației și azilului. Pe parcursul anului 2016, după o perioadă de inactivitate, coordonarea Comitetului a fost preluată la Cancelaria Prim-Ministrului. Ulterior însă, activitatea Comitetului s-a blocat din nou.
2 Comentarii Data: 15-01-2017
Citeste intregul articol


Articole pe pagina
pagina 1 din 1009
 1  2  3  4  5  6 

O plimbare prin Schei, Brasov, urmarind istoria cartierului Dezvoltarea abilitatilor de dialog intercultural de catre 24 de participanti in programul LEAVE a SIGN Educatia face natia! IMPACT beneficiaza de ajutorul LIDL Raport global al Human Rights Watch privind respectarea drepturilor omului Centrul pentru Inovare Publica: Petitie Coalitia Nationala pentru Integrarea Refugiatilor Opening Opportunities, ocazia cu care 2000 de liceeni se distreaza util cu tehnologia Sectoarele 1 si 2 recicleaza cu ajutorul bicicletelor care stabat zilnic strazile aglomerate ale capitalei Fundatia Comunitara Bucuresti se pregateste din nou de opt ore peste program pentru o cauza nobila Anul 2017 aduce cea de-a sasea editie a proiectului -Tinerii Ambasadori in Lupta cu Schimbarile Climatice- Re-engage! Rute alternative pentru motivarea si implicarea tinerilor pe piata muncii