Civil Society NGO Directory


-baza de date ONG-

Cautare avansata

INREGISTREAZA-TE IN
CATALOGUL SOCIETATII CIVILE

ONG

Articole pe pagina
pagina 1 din 702
 1  2  3  4  5  6 

Asociatia Greenitiative, ViitorPlus si WWF-Romania au lansat Platforma Scoli Verzi!
Asociatia Greenitiative, in parteneriat cu ViitorPlus - Asociatia pentru dezvoltare durabila si WWF-Romania, au lansat ieri un nou instrument destinat educatiei ecologice in scoli, care isi propune sa creasca interesul profesorilor pentru problemele de mediu si sa transforme elevii in cetateni activi si responsabili.
ONG-urile critica acordul Consiliului European pe cadrul pentru Climat si Energie 2030
Tintele asumate de de cadrul pentru Climat si Energie 2030 - reducere cu 40% a emisiilor de gaze cu efect de sera, cresterea cu 27% a componentei de energie regenerabila si economii de cel putin 27% prin masuri de crestere a eficientei energetice - nu raspund necesitatii urgente de a actiona ferm cu privire la schimbarile climatice, considera Fundatia Terra Mileniul III impreuna cu membrii Retelei Europene de Actiune pentru Clima (CAN-E).
Romania si-ar putea atinge tinta de 27% a ponderii energiei regenerabile in consum inca din 2020
Noua tinta de crestere a ponderii energiei regenerabile la 27% pana in 2030 nu va avea un impact major asupra Romanie deoarece, ca tara, ne-am atins deja tinta de energie din surse regenerabile asumata pentru anul 2020, respectiv 24% din consum, a declarat, vineri, pentru Green Report, Ciprian Glodeanul, presedintele si membru fondator al Asociatiei Romane a Industriei Fotovoltaice (RPIA).
CERCETARE: perceptia publica privind relatiile dintre autoritatile publice nationale si organizatiile societatii civile
AID-ONG in colaborare cu CENTRAS si Departamentul de Management, Facultatea de Economie si de Administrare a Afacerilor (FEAA), Universitatea de Vest, Timisoara si-au propus sa cerceteze perceptia publica privind relatiile dintre autoritatile publice nationale si organizatiile societatii civile (OSC), respectiv modul in care capacitatea organizationala a celor din urma afecteaza aceasta perceptie.
  IMPACT - model de educatie pentru cetatenie activa si implicare comunitara in randul copiilor si tinerilor
Apatia sociala este puternic prezenta in Romania, iar atitudinile civice si sociale ale romanilor inca trebuie dezvoltate. Stim ca educatia poate imbunanati aceasta situatie. Iar pentru aceasta este nevoie ca tinerii si copiii din Romania sa aiba suficiente oportunitati prin care sa isi dezvolte abilitati si atitudini civice, care sa ii ajute sa devina cetateni activi, implicati in comunitate.


Articole pe pagina
pagina 1 din 702
 1  2  3  4  5  6 

Asociatia Greenitiative, ViitorPlus si WWF-Romania au lansat Platforma Scoli Verzi! ONG-urile critica acordul Consiliului European pe cadrul pentru Climat si Energie 2030 Romania si-ar putea atinge tinta de 27% a ponderii energiei regenerabile in consum inca din 2020 CERCETARE: perceptia publica privind relatiile dintre autoritatile publice nationale si organizatiile societatii civile IMPACT - model de educatie pentru cetatenie activa si implicare comunitara in randul copiilor si tinerilor Punti catre resurse - Program de consultanta in atragerea de fonduri Centrul CAGI a creat un serviciu ce vizeaza ajutorul ONG-urilor care sosesc la Geneva pentru a participa la conferinte si reuniuni internationale Educatia non-formala promovata in Bucuresti cu ajutorul voluntarilor europeni Gradinita pentru copiii din familiile vulnerabile Let's Do It! la a sasea editie in Judetul Timis