Civil Society NGO Directory


-baza de date ONG-

Cautare avansata

INREGISTREAZA-TE IN
CATALOGUL SOCIETATII CIVILE

ONG

Articole pe pagina
pagina 1 din 980
 1  2  3  4  5  6 

Acum I'Velo si in Bucuresti
Acum I'Velo si in Bucuresti
Data: 24-10-2016
Vocea biciclistilor bucuresteni este tot mai sonora, si se face auzita si de asociatia Green Revolution. Dintr-un murmur de trafic si claxoane apare proiectul pilot de bike-sharing cu 6 parcari, care ne face pe toti sa ne amintim de capitalele civilizate ale Europei.
Women into IT Initiative, un eveniment care deschide perspective
Daca ONG-urile s-au adaptat epocii tehnologiei, atunci credem ca si tinerii de la scoala trebuie sa aiba o sansa sa capete calificarile necesare pentru a ajunge la job-urile de top din viitor. Fie ca vor lucra in IT sau in alte domenii, suntem siguri ca tinerii de azi vor trebui sa stie limbajul elementar de programare, motiv pentru care initiativa Adfaber ne insufla speranta si bucurie.
Educarea copilului fara violenta - Disciplina pozitiva - Seminar de formare a profesionistilor
In perioada 20 - 22 octombrie 2016, la Hotel Ramada Iasi, judetul Iasi, Asociatia Salvati Copiii Iasi, in parteneriat cu Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia a Copilului Iasi, a organizat seminarul de formare a profesionistilor, „Educarea copilului fara violenta - Disciplina pozitiva".
DEMAIN - cel mai bun documentar al anului - deschide Festivalul Filmului Francez de la Timisoara
Documentarul Demain/Ziua de Maine, un film produs si regizat de Cyril Dion alaturi de Mélanie Laurent si recompensat cu Premiul César pentru cel mai bun film documentar, va deschide editia din acest an a Festivalului Filmului Francez de la Timisoara.


Articole pe pagina
pagina 1 din 980
 1  2  3  4  5  6 

Acum I'Velo si in Bucuresti Women into IT Initiative, un eveniment care deschide perspective Educarea copilului fara violenta - Disciplina pozitiva - Seminar de formare a profesionistilor DEMAIN - cel mai bun documentar al anului - deschide Festivalul Filmului Francez de la Timisoara Liceenii romani primesc burse de studiu in Marea Britanie. Inscrierile sunt inca deschise YES for Entrepreneurial Youth NGOs, YES for Millennials Changers Ziua internationala pentru eradicarea saraciei aduce cu ea dezbateri organizate de RENASIS Conferinta pentru finalizarea proiectului derulat in Sibiu de catre Asociatia SOS Satele Copiilor din Romania Agentia Impreuna a castigat premiul European Roma Spirit Award 2016. Felicitari! Antreprenori si persoane cu dizabilitati isi dau intalnire pentru a juca baschet in scaune rulante