Civil Society NGO Directory


-baza de date ONG-

Cautare avansata

INREGISTREAZA-TE IN
CATALOGUL SOCIETATII CIVILE

ONG

Articole pe pagina
pagina 1 din 1047
 1  2  3  4  5  6 

Cine ne protejeaz? ariile protejate
Proiectul „Capacitate și implicare pentru ariile naturale protejate din România”, în afara faptului că a stabilit Coaliției Natura2000 România rolul de stakeholder în procesul decizional pentru rețeaua Natura2000 din România, a contribuit și la conservarea biodiversității.
Prin SocioRoMap s-a realizat cartografierea sociografic? a comunit??ilor de romi din România
Cercetarea în ansamblul ei a urmărit o cartografiere a comunităţilor de romi segregate şi sărace la nivel național. În acest demers de colectare a datelor s-a colaborat cu diferitele reţele de specialişti locali, reţele alternative care să acopere localităţile la nivel naţional.
Pe scurt, Casa Verde, sau Centrul de instruire ?i consiliere energetic? Green Mogo
Felicia Ienculescu Popovici, unul dintre managerii proiectului Asociației Greenitiative, îmi spune că realizarea acestui centru a avut ca scop ajutarea oamenilor din toate categoriile sociale să aleagă soluții de construire care să aibă impact mai redus asupra mediului.
În Oradea, copiii cu deficien?e neuromotorii î?i revin în ap?
Copiii cu dizabilități neuromotorii din județul Bihor beneficiază, începând din luna februarie 2017, de ședințe de hidroterapie. Programul Hidroterapie pentru copii cu dizabilități neuromotorii asigură lunar 160 de şedinţe de terapie prin înot pentru 45 de copii care prezintă deficiențe de acest fel.
Greenpeace lanseaz? Praf de România, o campanie pentru îmbun?t??irea calit??ii aerului
Praf de România este o campanie pentru sănătate și mediu, care atrage atenția asupra calității aerului și asupra necesității dezvoltării și implementării unor planuri de acțiune pentru îmbunătățirea calității aerului din România.Greenpeace România a dezvoltat, împreună cu laboratorul de robotică Robotev din Bulgaria, o serie de dispozitive de monitorizare independentă a calității aerului.


Articole pe pagina
pagina 1 din 1047
 1  2  3  4  5  6 

Cine ne protejează ariile protejate Prin SocioRoMap s-a realizat cartografierea sociografică a comunităţilor de romi din România Pe scurt, Casa Verde, sau Centrul de instruire și consiliere energetică Green Mogo În Oradea, copiii cu deficiențe neuromotorii își revin în apă Greenpeace lansează Praf de România, o campanie pentru îmbunătățirea calității aerului De la pesimism la optimism este doar un drum al perspectivei În Bucovina Paștele se prelungește – lumina va ajunge de data asta pentru o perioadă mai lungă prin programul „Lumină pentru România” Femeile rup tăcerea Centru de recuperare pentru vârstnici din Vrancea Factura liberă și efortul EFOR de a spune lucrurile așa cum sunt