Civil Society NGO Directory


-baza de date ONG-

Cautare avansata

INREGISTREAZA-TE IN
CATALOGUL SOCIETATII CIVILE

ONG

Articole pe pagina
pagina 1 din 1057
 1  2  3  4  5  6 

Cum a ajuns un arbore – B?trânul Carpa?ilor - liant în comunitate
La aproximativ 70 km de Brașov este satul Mercheașa, un loc unde problemele macro pălesc în fața grijilor legate de vremea de afară, de animalele din curte sau de viața familiei. În satul unde autobuzul trece numai joia se află și cel mai bătrân arbore din România, un stejar care păstrează calmul și tihna tipic ardeleană de mai bine de 900 de ani.
Social Gym in the Park! Sport la firul ierbii la Roaba de Cultur?
Și anul acesta, Social Gym s-a alăturat proiectului Roaba de Cultură ce se va desfășura întreaga vară în parcul Herăstrău pe pajiștea Pescăruș. La fiecare sfârșit de săptămână, antrenorii Social Gym vă așteaptă să începeți weekend-ul împreună cu mișcare și relaxare în mijlocul naturii. Pentru a participa la activităţile din program nu aveţi nevoie decât de echipament sportiv şi bună dispoziţie.
Referendum pentru capital?, pentru cur??enie moral?
Grupurile de iniţiativă civică ”București Fără Ei”, ”#Rezistența”, ”Salvați Parcul Tineretului” și ”Giurgiului” anunță demararea campaniei pentru strângerea de semnături în vederea organizării unor referendumuri de demitere a primarului general – Gabriela Firea, a primarilor de sector și de dizolvare a Consiliului General al Municipiului București (CGMB).
Aplica?ie pentru joc ?i înv??are
Dupa 4 ani in care kit-ul a functionat drept principal suport in sedintele de terapie ale copiilor cu autism din intreaga tara, implementarea sub forma unei aplicatii mobile vine sa sporeasca atractivitatea acestui tip de activitate, dat fiind interesul manifestat de copiii cu autism pentru dispozitivele electronice.
 Hornbach admite c? a continuat afacerile cu Schweighofer
De-clic a publicat în data de 11 mai 2017 o investigație ce demonstrează ca lanțul de magazine Hornbach și-a mințit clienții privind încetarea relațiilor comerciale cu grupul Schweighofer. Publicăm dreptul la replică al Hornbach România, care a fost transmis la o săptămână după ce acesta le-a fost solicitat. Se impun însă următoarele precizări:


Articole pe pagina
pagina 1 din 1057
 1  2  3  4  5  6 

Cum a ajuns un arbore - Bătrânul Carpaților - liant în comunitate Social Gym in the Park! Sport la firul ierbii la Roaba de Cultură Referendum pentru capitală, pentru curățenie morală Aplicație pentru joc și învățare Hornbach admite că a continuat afacerile cu Schweighofer Noi ateliere digitale despre storytelling și WordPress Centrul de Resurse Juridice solicită clarificări privind arhiva SIPA Modul de creativity & problem solving, pentru a lucra cu persoanele cu dizabilități Tu ce faci cu 1 leu pe zi? De prin țară adunate, mișcările civice fac front comun în București