Civil Society NGO Directory


-baza de date ONG-

Cautare avansata

INREGISTREAZA-TE IN
CATALOGUL SOCIETATII CIVILE

ONG

Articole pe pagina
pagina 1 din 898
 1  2  3  4  5  6 

 AJUTAM CETATENII LA ALEGERILE LOCALE DIN 5 IUNIE               CALL CENTER SI PLATFORMA ON-LINE PENTRU SESIZAREA NEREGULILOR
Expert Forum, cu sprijinul Funky Citizens va organiza un centru de informare si asistenta electorala pentru alegerile locale din 5 iunie 2016.
Bazinul Ciucului de Jos - traditie, natura si educatie
In perioada 01.03.2015 - 30.04.2016, Organizatia GeoEcologica ACCENT, a demarat proiectul cu titlul „Bazinul Ciucului de Jos - traditie, natura si educatie". Proiectul a vizat Situl Natura 2000 - Bazinul Ciucului de Jos - SCI - ROSCI0007, aflat in custodia O.G. ACCENT.
Scrisoare deschisa de sustinere a LGBT. Consilier din guvern, printre semnatari
Vlad Viski, presedintele asociatiei MozaiQ, transmite o scrisoare deschisa de sustinere a comunitatii LGBT. Scrisoarea a fost semnata de aproape 1000 de oameni printre care si cateva vedete, dar si un consilier din Guvern.
Zig Zag prin Romania
Zig Zag prin Romania
Data: 26-05-2016
O comunitate de 12,894 de "zig zagari" schimba in bine turismul si educatia din Romania! Rezultatele de pana acum: 12 judete parcurse, 16 hyperlapse-uri lansate, 22 carti scrise, 800+ de interviuri.
Fundatia SVASTA Bucuresti - a 100 bursa in cadrul programului Singur spre scoala
Acest program inceput in anul 2015, continua in anii urmatori. In conformitate cu deviza Fundatiei - alaturi de tine pe drumul spre scoala - alti copii si tineri ingreunati de absenta parintilor vor fi sprijiniti pentru a-si continua studiile.


Articole pe pagina
pagina 1 din 898
 1  2  3  4  5  6 

AJUTAM CETATENII LA ALEGERILE LOCALE DIN 5 IUNIE CALL CENTER SI PLATFORMA ON-LINE PENTRU SESIZAREA NEREGULILOR Bazinul Ciucului de Jos - traditie, natura si educatie Scrisoare deschisa de sustinere a LGBT Zig Zag prin Romania Fundatia SVASTA Bucuresti - a 100 bursa in cadrul programului Singur spre scoala Forumul diversitatii - Intalnirea candidatilor la alegerile locale cu grupurile discriminate din Bucuresti 24 de copii din CONCORDIA vor primi sprijinul Municipiului Ploiesti World Doctors Orchestra sustine in scop caritabil trei concerte in Romania Help Autism si Fundatia pentru SMURD - cei mai mari beneficiari ai redirectionarii a 2% din impozit in 2015 Seminarul National O ora pentru democratie a adus in prim plan rolul esential al educatiei in formarea unor cetateni implicati si responsabili