Civil Society NGO Directory


-baza de date ONG-

Cautare avansata

INREGISTREAZA-TE IN
CATALOGUL SOCIETATII CIVILE

ONG

Articole pe pagina
pagina 1 din 720
 1  2  3  4  5  6 

Companie austriaca expusa recompensand lemn romanesc taiat ilegal
Environmental Investigation Agency (EIA), o organizatie de mediu cu birouri in Washington D.C. si Londra a dat publicitatii filmari care expun conducerea companiei Holzindustrie Schweighofer Romania, cel mai mare procesator de rasinoase din tara, acceptand cu buna stiinta si recompensand lemnul taiat ilegal printr-un sistem de bonificatie.
Reduceri si gratuitati la atelierele Revistei de Povestiri
Incepand de astazi, Revista de Povestiri ofera participarea gratuita sau la pret redus pe locurile ramase libere la atelierele fara preselectie pe care le organizeaza.
Prietenii din Spital - Inovatie in profesionalizarea voluntariatului
In aprilie 2015 Asociatia Spitalului de Psihiatrie Dr. Gh. Preda Sibiu (www.aspps.ro) si Asociatia ReGeneratia (www.regeneratia.ro) au lansat proiectul Prietenii din Spital - Serviciul de voluntariat al ASPPS - o remarcabila initiativa civica, cu impact pozitiv pentru semenii nostri aflati in suferinta psihica si emotionala.
Crearea unui traseu cultural de promovare a mestesugurilor in satul Malancrav
Proiectul Traseu cultural "Malancrav - patrimoniu multietnic viu", initiat de Fundatia Mihai Eminescu Trust a fost lansat la sfarsitul lunii martie si fructifica experienta recunoscuta la nivel international a fundatiei in valorizarea patrimoniului contribuind in mod inovativ la dezvoltarea comunitatii locale din Malancrav, in acord cu obiectivele programului PA16/RO12 "Conservarea si revitalizarea patrimoniului cultural si natural" finantat prin Mecanismul Financiar SEE 2009 - 2014.
Gradina din Carti, spatiu dedicat lecturii in Gradina Botanica Bucuresti
Asociatia Team Work a anuntat in data de 23 aprilie, de Ziua Internationala a Cartii, initierea proiectului Gradina din Carti, prin care va fi amenajat in Gradina Botanica Bucuresti un spatiu dedicat lecturii si studiului, un loc unde elevii si studentii pot veni sa citeasca, sa studieze pentru examene sau sa lucreze impreuna pentru proiectele in echipa.


Articole pe pagina
pagina 1 din 720
 1  2  3  4  5  6 

Companie austriaca expusa recompensand lemn romanesc taiat ilegal Reduceri si gratuitati la atelierele Revistei de Povestiri Prietenii din Spital - Inovatie in profesionalizarea voluntariatului Crearea unui traseu cultural de promovare a mestesugurilor in satul Malancrav Gradina din Carti, spatiu dedicat lecturii in Gradina Botanica Bucuresti Invitatie pentru Programul de pregatire complexa pentru tinerii activisti romi 2015 Din luna aprilie, Scoala de Joaca si In Fata Blocului lanseaza proiectul "Caravana de Joaca" OPRESTE BARBARIA, SALVEAZA CIOCARLIA! Societatea civila lanseaza o ampla campanie de oprire a masacrului pasarilor din Romania ONG-urile fac apel la institutiile publice sa actioneze impotriva violentei sexuale din Romania Start la educatie in Geoparc