Civil Society NGO Directory


-baza de date ONG-

Cautare avansata

INREGISTREAZA-TE IN
CATALOGUL SOCIETATII CIVILE

ONG

Articole pe pagina
pagina 1 din 747
 1  2  3  4  5  6 

Romania - printre cele mai active tari in arta argumentarii
Un raport al Societatii Academice Romane sublinia lipsa de legatura dintre ceea ce se preda in clasa si viata de zi cu zi a elevilor. In plus, potrivit unui studiu realizat de Fundatia Soros Romania, tinerii romani care apar ca fiind intoleranti si homofobi sunt expusi mai mult informatiilor negative, fiind incapabili sa aplice un model propriu de gandire.
Greenpeace lanseaza proiectul „Energie verde pentru viitor curat" la Scoala Gimnaziala nr. 1 Rovinari
Greenpeace Romania a inaugurat astazi panourile solare oferite scolii gimnaziale nr.1 din Rovinari, printr-un eveniment dedicat elevilor scolii si comunitatii locale. Proiectul solar face parte din campania Greenpeace de a sustine tranzitia catre un viitor energetic bazat pe resurse regenerabile, cu impact negativ redus asupra mediului, sanatatii si economiei, care in acelasi timp sa sprijine lupta impotriva schimbarilor climatice.
Fundatia „Inima de Copil” continua programul de tabere dedicat copiilor in risc de abandon scolar provenind din medii socio-economice dificile si copiilor cu dizabilitati
Fundatia „Inima de Copil" continua programul de tabere dedicat copiilor in risc de abandon scolar provenind din medii socio-economice dificile si copiilor cu dizabilitati. Vara aceasta taberele se vor desfasura in perioada 29 iunie - 09 august 2015 iar beneficiari vor fi peste 80 de copii din Galati si Pechea, de la la Centrele de Zi si Centrul de recuperare si reabilitare pentru copii cu dizabilitati, copii bursieri din programul „Un sat, un copil!", copii din programele de Scoala dupa Scoala ale organizatiei din Tecuci si Galati, Liesti si Frumusita.
Tinerii din rural provoaca schimbarea prin metode creative
Cafenea publica. Biblioteca Vie. Teatru Forum. Dezbateri publice. Acestea sunt metodele creative prin care tinerii din Spantov (Calarasi), Valea Corbului (Arges), Facaeni (Ialomita) si Gaujani (Giurgiu) aduna idei si solutii din comunitate, pentru nevoile lor. Ei va invita sa fiti alaturi de ei in Luna Interculturala, folosind metodele in 4 evenimente specifice, pentru a arata care sunt problemele cu care se confrunta si a identifica solutii alaturi de comunitatea lor.
Asociatia CEDDu: Descoperim comoara de langa noi
"Descoperim comoara de langa noi - Parcul National Cheile Bicazului - Hasmas" este proiectul Asociatiei Centrul de Educatie pentru Dezvoltare Durabila (CEDDU) care a avut drept scop cresterea vizibilitatii valorilor naturale prezente in aceasta arie protejata.


Articole pe pagina
pagina 1 din 747
 1  2  3  4  5  6 

Romania - printre cele mai active tari in arta argumentarii Greenpeace lanseaza proiectul „Energie verde pentru viitor curat" la Scoala Gimnaziala nr. 1 Rovinari Fundatia „Inima de Copil” continua programul de tabere dedicat copiilor in risc de abandon scolar provenind din medii socio-economice dificile si copiilor cu dizabilitati Tinerii din rural provoaca schimbarea prin metode creative Asociatia CEDDu: Descoperim comoara de langa noi Victor Kapra: Mama e doar in Spania Interventia timpurie - cheia viitorului copiilor cu deficiente senzoriale multiple 3000 de pacienti vor beneficia de ingrijire socio-medicala in cadrul celor 10 centre SanoHelp infiintate de Asociatia React Fundatia „Pentru Voi" promoveaza economia sociala la Deva Costesti - drumul de la saracie la implicare

Articole despre ONGFest 2015