Civil Society NGO Directory


-baza de date ONG-

Cautare avansata

INREGISTREAZA-TE IN
CATALOGUL SOCIETATII CIVILE

ONG

Articole pe pagina
pagina 1 din 772
 1  2  3  4  5  6 

Dupa 11 ore de interventie, Alex a facut primul pas catre noul sau chip
Alexandru Raul Botorea, in varsta de 2 ani si 5 luni, a fost operat miercuri, 26 august 2015, la Spitalul Acibadem din Bodrum (Turcia), de catre Prof. Dr. Mehmet Mutaf, specialist in Chirurgia Plastica, Estetica si Reconstructiva. Interventia pentru reconstructia pleoapelor, nasului si a gurii a fost reusita, iar pacientul, in urma vizitei postoperatorii are evolutie favorabila.
Sanatate la borcan, cu potential de business
Siropurile din plante sunt o sursa de sanatate si de venituri pentru Mioara Panait, in comuna Izvoarele, judetul Prahova. Proiectul „Anotimpuri la borcan", implementat de Asociatia React, urmareste dezvoltarea zonelor rurale prin pregatirea femeilor pentru piata muncii si incurajarea initiativelor antreprenoriale. 106 femei urmeaza, in prezent, cursurile de calificare in productia conservelor din fructe si legume, competente TIC si antreprenoriat organizate prin „Anotimpuri la borcan"
A.S.T.A. - Arta Stradala Talent Anonim, Primul concurs de arta stradala la Piatra-Neamt
Asociatia Pentru Dezvoltare si Inovare in Europa va desfasura in data de 29 august 2015, in parcarea Central Plaza Hotel (Piata Petrodava, nr. 1, Piatra Neamt), un concurs de arta stradala.
Vara la  „Pentru Voi"
Vara la „Pentru Voi"
Data: 27-08-2015
Centrele de zi ale Fundatiei „Pentru Voi" si-au reluat activitatea dupa perioada de vacanta. De saptamana aceasta toate cele trei centre de zi: „Impreuna", Ladislau Tacsi" si Orizonturi Noi" functioneaza dupa program normal. Perioada vacantei de vara a fost una bogata in activitati educativ-recreative, excursii si evenimente sportive care ne-au adus recunoastere si apreciere mondiala.
"Let`s Do It, Romania!" lanseaza prima aplicatie de mobil si platforma pentru raportarea deseurilor
Incepand cu 26 august, toti romanii care doresc sa contribuie la curatarea Romaniei de deseuri au la dispozitie aplicatia si platforma "Let`s Do It!". Cu ajutorul aplicatiei de mobil, voluntarii pot oricand sa marcheze deseurile intalnite in oras sau in natura pe Harta Deseurilor, pentru a fi apoi raportate catre autoritati si curatate in 30 de zile, conform legii. Fiecare voluntar va primi constant mesaje cu statusul sesizarii, pana cand zona este curatata.


Articole pe pagina
pagina 1 din 772
 1  2  3  4  5  6 

Dupa 11 ore de interventie, Alex a facut primul pas catre noul sau chip Sanatate la borcan, cu potential de business A.S.T.A. - Arta Stradala Talent Anonim, Primul concurs de arta stradala la Piatra-Neamt Vara la „Pentru Voi" "Let`s Do It, Romania!" lanseaza prima aplicatie de mobil si platforma pentru raportarea deseurilor Turistii, mai responsabili in vacanta pe litoral prin campania de constientizare organizata de Every Can Counts Romania Centrul European pentru Diversitate implementeaza proiectul 'Cultura prin traditii' Ceremonie de inmanare a cartilor in limba romana donate de Fundatia Dignitas bibliotecilor din Cirnateni si Zaim 29 de organizatii din societatea civila sustin candidatura presedintelui CTR pentru Consiliul Economic si Social FESTIVALULUI AMBASADELOR 'Open your Culture': o calatorie in jurul lumii din propriul oras, intre 1-5 Septembrie 2015

Articole despre ONGFest 2015