Civil Society NGO Directory


-baza de date ONG-

Cautare avansata

INREGISTREAZA-TE IN
CATALOGUL SOCIETATII CIVILE

ONG

Articole pe pagina
pagina 1 din 1023
 1  2  3  4  5  6 

Concordia lanseaza Scoala de Specialisti in Domeniul Social, aplica pana pe 15 martie
Prin intermediul acestui program de formare, Concordia alături de parteneri vin în întâmpinarea nevoii specialistului practician în domeniul social de corelare a teoriei cu practica, însoțită de reflectarea la nivel personal, în vederea gestionării eficiente și corecte a situațiilor concrete ale muncii cu oamenii aflați în situații precare/de vulnerabilitate socială.
Biohrana pentru toti, felul prin care persoane in dificultate se integreaza si bucurestienii mananca sanatos
Prin BTI s-a încercat combinarea celor două problematici, prin crearea unui model integrat de activităţi de incluziune socială a persoanelor vulnerabile, în speță adulții cu dizabilități mentale și tinerii care au părăsit centrele de plasament, cu activități de producţie, conservare şi distribuţie a produselor agricole ecologice, într-un cuvânt spus, „biohrană”.
Chestionar: cum se implică in advocacy ONG-ul tau
Asociaţia pentru Implicare Socială, Educaţie şi Cultură (AISEC) realizează un studiu care are drept scop identificarea nivelului de implicare a organizaţiilor non-guvernamentale din România în procesul de dezvoltare a politicilor publice. Cu ocazia aceasta, poți și tu să contribui la analiza felului în care ne implicăm în dezvoltarea societății.
Cartea Daliei si SAP se intorc la scoala unde vor preda programare
Organizația Cartea Daliei, împreună cu zece voluntari neobosiți din cadrul companiei SAP, organizează un club de programare la Școala Gimnazială ”Emil Isac” din Cluj-Napoca, pentru elevii clasei a IV-a A. Activitățile clubului se desfășoară săptămânal, pe durata semestrului al doilea al anului școlar 2016-2017. Cei 28 elevi înscriși în club vor învăța să facă mici animații și jocuri, prin care își vor dezvolta aptitudini necesare pentru piața muncii secolului 21.
Voteaza pentru cel mai bun asistent social
Astăzi, începând cu ora 10.00 s-a dat startul pentru votul online! Cei care vor să-și exprime votul pot accesa secțiunea Vot online existentă pe site-ul Galei Naționale a Excelenței în Asistență Socială.


Articole pe pagina
pagina 1 din 1023
 1  2  3  4  5  6 

Concordia lanseaza Scoala de Specialisti in Domeniul Social, aplica pana pe 15 martie Biohrana pentru toti, felul prin care persoane in dificultate se integreaza si bucurestienii mananca sanatos Chestionar: cum se implica in advocacy ONG-ul tau Cartea Daliei si SAP se intorc la scoala unde vor preda programare Voteaza pentru cel mai bun asistent social ARChimia, Fundraiserii romani intra in istorie Materiale pentru terapia copiilor cu autism disponibile acum si on-line CRJ pune reflectorul pe Maciuca, Valcea, unde abuzurile continua, si ia atitudine Informatii de interes public castigate in instanta, raport Populismul 2.0 si renasterea alternativelor la democratia liberala