Civil Society NGO Directory


-baza de date ONG-

Cautare avansata

INREGISTREAZA-TE IN
CATALOGUL SOCIETATII CIVILE

ONG

Articole pe pagina
pagina 1 din 818
 1  2  3  4  5  6 

Voteaza povestea de voluntariat preferata
Anul acesta, la Gala Nationala a Voluntarilor, pe langa proiectele de voluntariat, voluntarii, centrele de voluntariat si coordonatorii de voluntariat, sunt premiate si povestile voluntarilor. Pentru ca faptele nepovestite, raman neauzite si necitite. Si de lucrurile si oamenii de bine vrem sa auda toata lumea.
PROF21: Comunitatea cadrelor didactice care formeaza abilitati de viata in perspectiva dezvoltarii durabile
Autonomia, spiritul critic, viziunea, abordarea sistemica, gandirea creativa, clarificarea propriilor valori, cooperarea sunt abilitati de care tinerii au imperativ nevoie pentru a putea performa intr-o societate complexa si imprevizibila cum este cea de astazi. Comunitatea Prof21 reuneste cadre didactice ce si-au propus sa formeze aceasta paleta de abilitati in randul propriilor elevi.
Casa ta, amprenta in timp - campanie de informare si constientizare privind patrimoniul din judetul Brasov
Prin proiectul „TransylvaNET - Consolidarea societatii civile pentru dezvoltare prin promovarea patrimoniului" a fost infiintata federatia Transylvanet a organizatiilor care sprijina conservarea si promovarea patrimoniului atat in mediul urban si cat si rural.
Geoparcul Dinozaurilor Tara Hategului a devenit sit UNESCO
Cele 195 de state membre prezente la a 38-a Conferinta Generala UNESCO, desfasurata la Paris, au decis recunoasterea oficiala a geoparcurilor internationale ca geoparcuri UNESCO. Aceasta este o recunoastere, la nivel guvernamental, a importantei patrimoniului geologic si a siturilor geologice cu valoare deosebita, a necesitatii integrarii lor in activitatile de conservare a peisajelor, precum si a patrimoniului material si imaterial.
11 structuri de economie sociala pregatite sa aduca un impact pozitiv pentru comunitatile din judetele Arges, Brasov, Buzau, Ilfov si Bucuresti
Ieri a avut loc conferinta de inchidere a proiectului "S.E.S. - Sa Evoluam Sustenabil" prin care s-au creat 75 de noi locuri de munca pentru persoane din grupuri vulnerabile si s-au infiintat 11 structuri de economie sociala in regiunile Bucuresti-Ilfov, Sud-Est, Centru si Sud-Muntenia.


Articole pe pagina
pagina 1 din 818
 1  2  3  4  5  6 

Voteaza povestea de voluntariat preferata PROF21: Comunitatea cadrelor didactice care formeaza abilitati de viata in perspectiva dezvoltarii durabile Casa ta, amprenta in timp - campanie de informare si constientizare privind patrimoniul din judetul Brasov Geoparcul Dinozaurilor Tara Hategului a devenit sit UNESCO 11 structuri de economie sociala pregatite sa aduca un impact pozitiv pentru comunitatile din judetele Arges, Brasov, Buzau, Ilfov si Bucuresti Fundatia „Inima de Copil” marcheaza Ziua Internationala a Persoanelor cu Dizabilitati Echipa "Teatrul Naste Dialog" sarbatoreste Ziua Nationala in Norvegia 318 milioane de euro ar fi putut ajunge la ONG-uri in 2014 prin Legea sponsorizarii Greenpeace propune o viziune pentru padurile din Romania Cursuri gratuite de educatie financiara pentru 680 de liceeni