Civil Society NGO Directory


-baza de date ONG-

Cautare avansata

INREGISTREAZA-TE IN
CATALOGUL SOCIETATII CIVILE

ONG

Articole pe pagina
pagina 1 din 943
 1  2  3  4  5  6 

Repair Cafe la Clujana
Repair Cafe la Clujana
Data: 23-08-2016
Vrei sa gasesti o solutie pentru toate aceste obiecte si materiale? Nimic mai simplu, hai cu ele sambata pe Platforma Clujana, si impreuna cu cei de la Repair Cafe le dam de hac. Cele defecte le reparam impreuna, iar celorlalte le dam alta soarta: le reutilizam si refunctionalizam, recuperam tot ce se poate, iar ce ramane ducem la reciclat. Iar la sfarsit punem si de un picnic.
WWF Romania cere premierului masuri concrete pentru pedepsirea braconajului
Dupa 10 ani de activitate in teren si doua cazuri concrete de braconaj, documentate extensiv de WWF-Romania, am ajuns la concluzia ca fenomenul braconajului nu este tratat ca o prioritate de diversele organe ale Statului cu atributii de combatere in acest sens. Adesea nu exista o vointa reala din partea autoritatilor de a identifica si a trage la raspundere faptasii, chiar daca exista suficiente indicii sau probe. Mai mult, exista cazuri in care autoritatile pot fi suspectate chiar de complicitate in musamalizarea braconajului, fapt ce duce la cresterea si incurajarea fenomenului.
(P) Afacerile sociale, noul motor al economiei in Romania
In Romania, o importanta parte dintre solicitantii pentru finantari nerambursabile sunt parte din mediul ONG. De aici vin cele mai multe proiecte pentru dezvoltarea societatii civile, reeducare sau antreprenoriat social.
Asociatia Salveaza o inima a donat Spitalului Louis Turcanu trei aparate medicale pentru copii cu amiotrofie spinala, in valoare de 32.000 de Euro
Datorita donatiilor realizate in mediul online de catre peste 2.000 de persoane, Asociatia "Salveaza o inima" a reusit sa achizitioneze trei aparate medicale indispensabile pentru copii diagnosticati cu amiotrofie spinala Werding-Hoffmann (SMA). Dispozitivele, care le prelungesc viata micilor pacienti, ajutandu-i sa respire prin ventilatie mecanica, vor fi donate Spitalului Clinic de Urgenta pentru Copii "Louis Turcanu" din Timisoara si costa 32.000 de Euro.
42 de noi participanti in programul Teach for Romania s-au pregatit in aceasta vara sa devina dascali pentru copiii din comunitati vulnerabile
O noua generatie de profesori si invatatori au intrat oficial in programul Teach for Romania, unde vor activa timp de doi ani. Ei isi vor incepe activitatea la catedra in aceasta toamna, dupa ce au trecut prin cea mai puternica experienta transformationala de asumare de leadership si de formare didactica initiala din Romania.


Articole pe pagina
pagina 1 din 943
 1  2  3  4  5  6 

Repair Cafe la Clujana WWF Romania cere premierului masuri concrete pentru pedepsirea braconajului (P) Afacerile sociale, noul motor al economiei in Romania Asociatia Salveaza o inima a donat Spitalului Louis Turcanu trei aparate medicale pentru copii cu amiotrofie spinala, in valoare de 32.000 de Euro 42 de noi participanti in programul Teach for Romania s-au pregatit in aceasta vara sa devina dascali pentru copiii din comunitati vulnerabile Senzatie roz - Flamingo in Romania Proiectul Demnitate prin Cultura prezentat la Universitatea de Vara de la Izvoru Muresului 2016 SOS Locul de joaca, proiect participant la SemiMaraton Sibiu 2016 Fundatia Principesa Margareta a Romaniei anunta burse pentru invatarea unei meserii Fundatia ICAR primeste acreditare pentru formare in domeniul traumei