Civil Society NGO Directory


-baza de date ONG-

Cautare avansata

INREGISTREAZA-TE IN
CATALOGUL SOCIETATII CIVILE

ONG

Articole pe pagina
pagina 1 din 711
 1  2  3  4  5  6 

Lansare Campania ANTI-CORRUPTION FILM FESTIVAL 2015
Asociatia Pro Democratia, Directia Generala Anticoruptie din Ministerul Afacerilor Interne si Fundatia Hanns Seidel Romania lanseaza ANTI-CORRUPTION FILM FESTIVAL 2015, primul proiect cu tema „Educatie anticoruptie prin film".
8 caracteristici ale celui mai dezvoltat sistem social din lume versus 6 slabiciuni care caracterizeaza sistemul social din Romania
Joi, 26 Martie, Confederatia Caritas Romania a lansat raportul „Norvegia-Romania - analiza comparativa privind finantarea si furnizarea serviciilor sociale". Evenimentul face parte din cadrul proiectului „ONGuri mai puternice impreuna" si a reunit specialisti din domeniul serviciilor sociale si reprezentantati ai societatii civile din Romania si Norvegia. Acestia au abordat problema unei politici coerente de finantare a serviciilor sociale, in Romania.
„Bazinului Ciucului de Jos - traditie, natura si educatie"
Organizatia GeoEcologica ACCENT incepand cu data de 01/03/2015, a demarat proiectul cu titlul „Bazinului Ciucului de Jos - traditie, natura si educatie". Proiectul vizeaza Situl Natura 2000 - Bazinul Ciucului de Jos - SCI - ROSCI0007, aflat in custodia O.G. ACCENT.
ASR Principele Nicolae al Romaniei, tur ciclist caritabil
ASR Principele Nicolae al Romaniei va pedala peste 1.000 de kilometri alaturi de campionul national la ciclism, Alex Ciocan, in beneficiul proiectelor initiate de Asociatia Curtea Veche pentru promovarea lecturii la nivel national. Toate fondurile stranse vor fi directionate in scop caritabil si oricine doreste sa sustina initiativa poate contribui cu o donatie pe site-ul www.asociatiacurteaveche.ro/pebicicleta.
Asociatia M.A.M.E. lanseaza proiectul "Centrul Stelutelor - centru social de suport si recuperare destinat copiilor aflati in situatii de risc"
Asociatia M.A.M.E. anunta lansarea proiectului "Centrul Stelutelor - centru social de suport si recuperare destinat copiilor aflati in situatii de risc" finantat prin granturile SEE 2009 - 2014, in cadrul Fondului ONG in Romania, cu o finantare nerambursabila in valoare de 145.351,70 euro.


Articole pe pagina
pagina 1 din 711
 1  2  3  4  5  6 

Lansare Campania ANTI-CORRUPTION FILM FESTIVAL 2015 8 caracteristici ale celui mai dezvoltat sistem social din lume versus 6 slabiciuni care caracterizeaza sistemul social din Romania „Bazinului Ciucului de Jos - traditie, natura si educatie" ASR Principele Nicolae al Romaniei, tur ciclist caritabil Asociatia M.A.M.E. lanseaza proiectul "Centrul Stelutelor - centru social de suport si recuperare destinat copiilor aflati in situatii de risc" „Competent si ocupat pe piata muncii!”: Lansare structuri de economie sociala Asociatia Melikoleg deschide un centru de excelenta pentru pregatirea apicultorilor Film de promovare a voluntariatului realizat in proiectul "Managementul Voluntarilor de la A la Z" 25 de reprezentanti ONG din Romania vor primi expertiza in domeniul advocacy din partea unui trainer norvegian Peste 3800 elevi au participat la curatenia "Let`s Do It, Danube!" organizata cu ocazia Zilei Internationale a Apei