Civil Society NGO Directory


-baza de date ONG-

Cautare avansata

INREGISTREAZA-TE IN
CATALOGUL SOCIETATII CIVILE

ONG

Articole pe pagina
pagina 1 din 727
 1  2  3  4  5  6 

Nu rata ultimele 2 zile pentru a te inscrie in cursa pentru 25.000 de euro! 40 de planuri de afaceri vor fi finantate cu 25.000 de euro
Ultima ta sansa sa te inscrii in competitia „Fii T.A.Re! - Tineri Antreprenori Responsabili" ! Rezerva-ti un loc in cursa pentru 25.000 de euro pentru ideea ta de afacere! Daca nu te-ai decis pana acum sa participi, mai ai la dispozitie doar 2 zile pentru a te gandi la cea mai tare idee de business si a face primul pas spre premiul cel mare.
Artist cermist la inceput de drum ca antreprenor social
In cadrul intreprinderii sociale Cera4, vor fi create patru locuri de munca pentru persoane din grupuri vulnerabile. Aceste persoane vor contribui la procesele tehnologice de obtinere a produselor din ceramica create de designerul ceramist Alina Constantin.
Raport Greenpeace: UE trebuie sa impuna limite mult mai restrictive pentru emisiile poluante din arderea carbunelui
Raportul „Health and economic implications of alternative emission limits for coal-fired power plants in the EU" publicat de Greenpeace și Biroul European de Mediu [2] arata ca standardele deloc ambitioase pentru limitarea poluarii rezultate din arderea carbunelui, standarde pe care Uniunea Europeana le propune spre adoptare, ar putea provoca 71.000 de decese pe intreg cuprinsul Europei, in intervalul 2020 - 2029.
Habitat for Humanity Romania si Brioche Doree lanseaza Habitat for Humanity Menu - 50% din vanzarile meniului vor fi donate pentru sprijinirea locuirii decente
Habitat for Humanity Romania si Brioche Doree lanseaza Habitat for Humanity Menu, un meniu prin care lantul de cafenele sprijina viziunea asociatiei, o lume in care toti oamenii au posibilitatea sa locuiasca decent. 50% din vanzarile meniului Habitat for Humanity Menu din perioada 20 mai - 31 decembrie 2015 vor fi donate pentru constructia si renovarea locuintelor pentru familii sarace.
Tinerii romani, din ce in ce mai intoleranti fata de persoanele LGBT
Asociatia ACCEPT lanseaza proiectul „E timpul pentru combaterea discriminarii LGBT in liceele din Romania!", prin care va documenta atat situatiile de risc si de discriminare ce afecteaza tinerii LGBT (lesbiene, gay, bisexuali si trans) incadrati in invatamantul liceal, cat si atitudinile corpului didactic si nedidactic fata de tinerii LGBT.


Articole pe pagina
pagina 1 din 727
 1  2  3  4  5  6 

Nu rata ultimele 2 zile pentru a te inscrie in cursa pentru 25.000 de euro! 40 de planuri de afaceri vor fi finantate cu 25.000 de euro Artist cermist la inceput de drum ca antreprenor social Raport Greenpeace: UE trebuie sa impuna limite mult mai restrictive pentru emisiile poluante din arderea carbunelui Habitat for Humanity Romania si Brioche Doree lanseaza Habitat for Humanity Menu - 50% din vanzarile meniului vor fi donate pentru sprijinirea locuirii decente Tinerii romani, din ce in ce mai intoleranti fata de persoanele LGBT Afla despre „Lagarele de langa tine" si ia atitudine! Pe 22 si 23 mai, la Mall Coresi din Brasov DeltaCraft: mestesug + design contemporan Conferinta regionala: "10 femei de nota 10" Galati - 22 Mai 2015 Noaptea Culturala Ruseasca: 22 mai 2015, ora 19:00 Premiera de exceptie in Romania: transplant de celule stem la doar 7 luni

Articole despre ONGFest 2015