Civil Society NGO Directory


-baza de date ONG-

Cautare avansata

INREGISTREAZA-TE IN
CATALOGUL SOCIETATII CIVILE

ONG

Articole pe pagina
pagina 1 din 699
 1  2  3  4  5  6 

Aurelia Cristea, ministru delegat pentru Dialog Social, a convocat ONG-urile la discutii
Aurelia Cristea, ministrul delegat pentru Dialog Social invita organizatiile neguvernamentale sa participe la cea de-a doua etapa a procesului consultativ pe tematici cu impact social pentru Romania.
  Comunitatea bunei guvernari: think tank deschis catre public
Proiectul "Comunitatea bunei guvernari: think tank deschis catre public" analizeaza si monitorizeaza 6 domenii de politici publice, mediatizeaza rezultatele si comunica prin instrumente inovative cu publicul larg si decidentii, domenii stabilite prin consultarea si contributia unei comunitati de stakeholderi (companii si persoane fizice) si a publicului larg.
Asociatia Mai Bine publica Ghidul pentru Participare Publica – Indrumare pentru un trai mai bun
Asociatia Mai Bine isi propune, prin intermediul acestui ghid, sa ofere informatii despre principiile si mecanismele implicarii cetatenilor, dar si metode practice de informare, consultare si participare, care sa vina atat in sprijinul autoritatilor, cat si al organizatiilor pentru a putea implica cetatenii in actul decizional.
Fundatia Romani CRISS ofera asistenta pentru scrierea de proiecte ONG-urilor care isi desfasoara activitatea in comunitatile de romi
„Suport pentru comunitatile de romi!", este o initiativa voluntara oferita de membrii Fundatiei Romani CRISS, in sprijinul unui numar de maxim 10 organizatii non-guvernamentale, care lucreaza direct cu comunitatile locale de romi.
Portalul onoratainstanta.ro prezinta starea justitiei pe intelesul cetatenilor
Miercuri, 17 septembrie a fost lansata platforma onoratainstanta.ro, ce vizeaza elaborarea unei metodologii de evaluare a predictibilitatii actului de justitie pe baza unor indicatori cantitativi si calitativi si a unei analize cu privire la relevanta datelor astfel obtinute in vederea formularii unor politici publice in domeniu. Platforma urmareste totodata sa contribuie la sporirea transparentei actului de justitie, aducandu-si astfel aportul si la cresterea increderii cetatenilor in sistemul de justitie in ansamblul sau.


Articole pe pagina
pagina 1 din 699
 1  2  3  4  5  6 

Aurelia Cristea, ministru delegat pentru Dialog Social, a convocat ONG-urile la discutii Comunitatea bunei guvernari: think tank deschis catre public Asociatia Mai Bine publica Ghidul pentru Participare Publica – Indrumare pentru un trai mai bun Fundatia Romani CRISS ofera asistenta pentru scrierea de proiecte ONG-urilor care isi desfasoara activitatea in comunitatile de romi Portalul onoratainstanta.ro prezinta starea justitiei pe intelesul cetatenilor Sprijinirea proiectelor transnationale in domeniul politicii antidrog a Uniunii Europene – 2014 Documente suport pentru aplicarea Legii Voluntariatului 78/2014 RestartEdu Camp 2014 - cine a fost? Partea intunecata a inceperii scolii: abandon, nescolarizare, costuri ascunse si subfinantare Unitatile protejate - sansa de incluziune!