Civil Society NGO Directory


-baza de date ONG-

Cautare avansata

INREGISTREAZA-TE IN
CATALOGUL SOCIETATII CIVILE

ONG

Articole pe pagina
pagina 1 din 1000
 1  2  3  4  5  6 

Democratia poate fi si sexy daca vorbesti cu cine trebuie
Sexy Democracy a apărut în urma nevoii de a aborda direct problema pasivității cetățenești. Ca orice obicei nefericit, este ușor să pici în capcana pasivității și foarte greu să îți revii. Scopul campaniei Sexy Democracy este tocmai de a promova ideea că cetățenia active este sexy și distractivă.
Monitorizare Vot, aplicatie pentru sesizarea neregulilor la alegerile parlamentare
Website-ul pentru cetățeni, www.monitorizarevot.ro, va permite românilor să sesizeze eventualele nereguli pe care le observă în ziua votului, în secția de votare sau în apropierea acesteia. Raportarea neregulilor se va face simplu și rapid, doar prin completarea detaliilor într-un formular, fără a fi nevoie de crearea unui cont. Platforma permite de asemenea încărcarea pe site de imagini care să însoțească sesizarea. Reclamațiile vor fi centralizate și afișate în timp real. Astfel, cetățenii pot urmări live sesizările și pot vedea cele mai frecvente situații din țară și diaspora, precum și alte statistici. Mai mult, jurnaliștii și experții electorali interesați pot studia repartizarea lor geografică și recurența lor.
Factual este primul site din România axat strict pe fact-checking ale politicilor și ale declarațiilor publice din România. Factual.ro împreună cu echipa de la Funky Citizens vă propun un sistem de discuție de tipul „fapte (demonstrabile), nu vorbe”. Platforma e întreținută voluntar de experți în politici publice, bună guvernare și comunicare.
Despre Romania care sprijina lumea intreaga
Gala Solidarității Internaționale creează ocazia singurului moment din an când implicarea în susţinerea solidarităţii internaţionale este recunoscută în România. Nouă premii au fost înmânate către reprezentanți din organizații neguvernamentale, instituții publice, mediul academic, precum și către tineri, activiști, jurnaliști și profesori care au promovat domeniul dezvoltării internaționale prin proiecte inovatoare de comunicare și creștere a conștientizării publice.
Liceenii romani au invatat de la elvetieni cum sa organizeze sesiuni  nonformale despre efectele discriminarii
În perioada 25-28 noiembrie, Asociația Semper Musica a organizat o tabără gratuită Elvețiano-Română, ocazie cu care 30 de liceeni din mai multe orașe și care activează în diferite licee au avut acces la metode de educație non formală folosite în Elveția pe care le vor putea folosi pentru organizarea de sesiuni adresate egalilor lor despre efectele discriminării asupra grupurilor vulnerabile.


Articole pe pagina
pagina 1 din 1000
 1  2  3  4  5  6 

Democratia poate fi si sexy daca vorbesti cu cine trebuie Monitorizare Vot, aplicatie pentru sesizarea neregulilor la alegerile parlamentare Facutal, prima platforma de fact-checking iti propune sa te informazi inainte de alegeri Despre Romania care sprijina lumea intreaga Liceenii romani au invatat de la elvetieni cum sa organizeze sesiuni nonformale despre efectele discriminarii O campanie despre oameni cu si fara HIV Un centru care va oferi terapie gratuita pentru copiii cu autism, din familii nevoiase, va fi deschis in Sectorul 4 Bilantul IPP - cel mai ineficient Parlament din istoria post-decembrista ALIAT Ro da startul AlcoLine 9335, primul helpline de informare si sprijin psihologic pentru persoanele dependente de alcool Peste 13.000 scrisori cu propuneri de imbunatatire a educatiei si sanatatii copiilor au fost trimise candidatilor la alegerile parlamentare viitoare