Civil Society NGO Directory


-baza de date ONG-

Cautare avansata

INREGISTREAZA-TE IN
CATALOGUL SOCIETATII CIVILE

ONG

Articole pe pagina
pagina 1 din 844
 1  2  3  4  5  6 

Inscrieri deschise la webinarul "Management organizational - cum luam decizii?"
Miercuri, 10 februarie, intre orele 17 :00-19 :00, Fundatia pentru o societate deschisa organizeaza webinarul Management organizational - cum luam decizii?.
AIESEC Global Village, un mozaic de culturi la indemana studentilor
Global Village este un eveniment organizat de AIESEC Bucuresti, dedicat studentilor care isi doresc sa se implice intr-un program de voluntariat international, dar si celor care vor sa afle mai multe despre organizatie sau despre culturile lumii. Acesta va avea loc vineri, 19 februarie, in AFI Palace Cotroceni, incepand cu orele 19:00; accesul este liber.
14 romani alearga pe 14 februarie la Maratonul din Los Angeles pentru construirea campusului socio-medical de la Adunatii Copaceni al fundatiei HOSPICE Casa Sperantei
HOSPICE Casa Sperantei participa cu 14 alergatori la Maratonul din Los Angeles, care va avea loc pe 14 februarie 2016. Team HOSPICE alearga pentru a strange fonduri ce vor fi folosite la realizarea unui campus socio-medical destinat copiilor cu boli rare si limitatoare de viata, precum si familiilor acestora, la Adunatii Copaceni.
Centrul European pentru Drepturile Copiilor cu Dizabilitati (CEDCD) lanseaza astazi Proiectul DESCHIDETI SCOLILE SPECIALE
Centrul European pentru Drepturile Copiilor cu Dizabilitati (CEDCD) lanseaza astazi Proiectul DESCHIDETI SCOLILE SPECIALE - Pasi catre echitate in educatie (No Child Kept Apart - Steps toward Equity in Education), proiect finantat de Fundatia pentru o Societate Deschisa - Initiativa pentru Drepturile Omului.
Rosia Montana este propusa pentru Lista Patrimoniului Mondial UNESCO
Patrimoniul din Rosia Montana se bucura incepand de astazi de recunoasterea oficiala din partea statului roman a valorii sale exceptionale. Localitatea a fost inclusa pe Lista Indicativa a Romaniei pentru Patrimoniul Mondial UNESCO.


Articole pe pagina
pagina 1 din 844
 1  2  3  4  5  6 

Inscrieri deschise la webinarul "Management organizational - cum luam decizii?" AIESEC Global Village, un mozaic de culturi la indemana studentilor 14 romani alearga pe 14 februarie la Maratonul din Los Angeles pentru construirea campusului socio-medical de la Adunatii Copaceni al fundatiei HOSPICE Casa Sperantei Centrul European pentru Drepturile Copiilor cu Dizabilitati (CEDCD) lanseaza astazi Proiectul DESCHIDETI SCOLILE SPECIALE Rosia Montana este propusa pentru Lista Patrimoniului Mondial UNESCO Primul eveniment "Integrarea sociala a persoanelor defavorizate din zona rurala prin colectarea si procesarea plantelor medicinale intr-un mod sustenabil" a avut loc in Cluj-Napoca Workshop - Office 365 si SharePoint pentru ONG-uri Asociatia Fluens organizeaza workshopul "Cutia Pandorei - Provocari in terapia varstnicilor afectati de demente" S-a lansat Bursa de Excelenta Every Can Counts pentru studentii la facultatile de profil din toata tara Greenpeace Romania - Impreuna impotriva exproprierilor abuzive - Greenpeace, Bankwatch si localnicii din Runcurel au inaintat plangere prealabila pentru revocarea Hotararii de Guvern 960/2015