Civil Society NGO Directory


-baza de date ONG-

Cautare avansata

INREGISTREAZA-TE IN
CATALOGUL SOCIETATII CIVILE

ONG

Articole pe pagina
pagina 1 din 689
 1  2  3  4  5  6 

29 de modele de afaceri au fost dezvoltate in cadrul acceleratorului 60 Day Challenge!
Impact Hub Bucharest si Business Models Inc. au finalizat cu success a doua editie a acceleratorului de afaceri "60 Day Challenge”.
World Vision a lansat Atelierul de Meserii
Fundatia World Vision Romania a lansat proiectul „Atelierul de meserii - Cooperare transnationala, servicii de consiliere in cariera, calificare si recalificare pentru angajatii din regiunile de dezvoltare Centru, Nord-Vest, Nord-Est, Sud–Vest, Sud–Est, Sud–Muntenia, Bucuresti si Ilfov”.
Povestea nespusa. O istorie orala a romilor din Romania
O echipa de cercetatori de la Universitatea “Babes-Bolyai” si de la Universitatea din Islanda a lansat, marti, la Cluj-Napoca, un proiect unic in Romania, in cadrul caruia va fi reconstituita istoria orala a populatiei rome, finantarea, in valoare de 750.000 de euro, fiind din fonduri norvegiene.
Eroii reciclarii au fost premiati
Campania „FII EROUL nostru! Recicleaza! ECOTIC SI RECOLAMP te premiaza!”, desfasurata in perioada 14 – 27 iulie 2014 impreuna cu magazinul Media Galaxy din incinta complexului comercial Auchan Militari si-a premiat „eroii reciclarii”.
Incep lucrarile de reconstructie ecologica la Mahmudia
Dupa doi ani de la demararea proiectului „Reconstructia ecologica a terenurilor apartinand domeniului public al Consiliului Local Mahmudia in cadrul incintei agricole Carasuhat din Delta Dunarii”, Consiliul Local Mahmudia, in parteneriat cu WWF-Romania si Administratia Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii, anunta inceperea lucrarilor de reconstructie ecologica in zona Carasuhat, Mahmudia.


Articole pe pagina
pagina 1 din 689
 1  2  3  4  5  6 

29 de modele de afaceri au fost dezvoltate in cadrul acceleratorului 60 Day Challenge! World Vision a lansat Atelierul de Meserii Povestea nespusa. O istorie orala a romilor din Romania Eroii reciclarii au fost premiati Incep lucrarile de reconstructie ecologica la Mahmudia Integrare, respect si solidaritate: Tabara pentru tineri cu dizabilitati locomotorii Situatia actuala a veniturilor maternitatilor si sectiilor de terapie intensiva neonatala din Romania si pericolul iminent de crestere a ratei mortalitatii infantile Educatie pentru sanatate” – tema propusa spre dezbatere de catre Departamentul pentru Egalitate de Sanse intre Femei si Barbati Expert Forum a deschis apelul de participare la o noua editie a Scolii pentru Democratie ARIPI CA IN CER, campania care a purtat pe varful Mont Blanc cauza nobila a copiilor bolnavi de cancer