Civil Society NGO Directory


-baza de date ONG-

Cautare avansata

INREGISTREAZA-TE IN
CATALOGUL SOCIETATII CIVILE

ONG

Articole pe pagina
pagina 1 din 790
 1  2  3  4  5  6 

Campania Consens a ajuns si la Targoviste in zilele de 29 si 30 septembrie 2015
In zilele de 29 si 30 septembrie 2015 a avut loc la Targoviste (Dambovita) un nou seminar de constientizare si sensibilizare a femeilor de etnie roma cu privire la riscurile si efectele negative ale violentei domestice, organizat in cadrul proiectului Consens.
SenioriNET trage un semnal de alarma cu privire la respectarea drepturilor varstnicilor din Romania
Cu ocazia Zilei Internationale a Varstnicului, SenioriNET - reteaua furnizorilor de ingrijire la domiciliu, trage un semnal de alarma privind accesul limitat al varstnicilor din Romania la servicii medico-sociale si implicit la o viata demna.
Asociatia Istoria Artei: 15 septembrie - 15 noiembrie, proiect cultural „Asezamintele Brancovenesti: 1835-2015"
In perioada 15 septembrie - 15 noiembrie Asociatia Istoria Artei desfasoara proiectul cultural „Asezamintele Brancovenesti: 1835-2015" co-finantat de Administratia Fondului Cultural National in sesiunea III/2015 Patrimoniu cultural material.
Ziua Internationala a Persoanelor Varstnice celebrata in 27 de orase
Pentru a celebra Ziua Internationala a Persoanelor Varstnice, sarbatorita pe 1 octombrie sub egida Natiunilor Unite, Fundatia Principesa Margareta a Romaniei mobilizeaza comunitati din toata tara in cadrul celei de-a patra editii a campaniei "Flori pentru suflet". Aproximativ 1.500.000 de varstnici din Romania sunt astazi afectati de singuratate intr-o mai mare sau mai mica masura, conform studiului realizat de GFK pentru Fundatia Principesa Margareta a Romaniei, in septembrie 2015.
80 de copii ramasi fara ingrijirea parintilor au un camin mai primitor in care sa se bucure de copilarie
Casele sociale din cadrul SOS Satul Copiilor Bucuresti au fost renovate si eficientizate energetic. 80 de copii aflati in grija organizatiei SOS Satele Copiilor Romania, programul din Bucuresti, au un camin mai bun in care sa invete si sa se bucure de copilarie. Cele 12 case in care locuiesc impreuna cu mamele sociale au fost renovate si eficientizate energetic, prin programul Totul incepe acasa!.


Articole pe pagina
pagina 1 din 790
 1  2  3  4  5  6 

Campania Consens a ajuns si la Targoviste in zilele de 29 si 30 septembrie 2015 SenioriNET trage un semnal de alarma cu privire la respectarea drepturilor varstnicilor din Romania Asociatia Istoria Artei: 15 septembrie - 15 noiembrie, proiect cultural „Asezamintele Brancovenesti: 1835-2015" Ziua Internationala a Persoanelor Varstnice celebrata in 27 de orase 80 de copii ramasi fara ingrijirea parintilor au un camin mai primitor in care sa se bucure de copilarie IVET-Venture. O abordare participativa pentru consolidarea competentelor-cheie ale elevilor "Poarta cu nasturi" a fost inaugurata Comanzi, mananci si donezi - Campania EatGood PROIECT "Preveniti, tratati, fiti sanatosi!" Greenpeace Romania prezinta avanpremiera filmului This Changes Everything - ecranizarea cartii omonime a autoarei Naomi Klein

Articole despre ONGFest 2015