Civil Society NGO Directory


-baza de date ONG-

Cautare avansata

INREGISTREAZA-TE IN
CATALOGUL SOCIETATII CIVILE

ONG

Articole pe pagina
pagina 1 din 929
 1  2  3  4  5  6 

In 5 ani numarul bolnavilor de cancer din Romania care impreuna cu familiile lor vor primi imediat dupa diagnosticare ingrijire paliativa de baza de la medicul lor de familie ar putea creste
In 5 ani numarul bolnavilor de cancer din Romania care impreuna cu familiile lor vor primi imediat dupa diagnosticare ingrijire paliativa de baza de la medicul lor de familie ar putea creste la 60.000 prin suplimentarea bugetului de asistenta medicala primara.
Cei mai buni voluntari, pregatiti sa devina Ambasadorii Geoparcului
Timp de cinci zile, pe teritoriul Geoparcului Dinozaurilor Tara Hategului - Geoparc International UNESCO, administrat de Universitatea din Bucuresti, 26 de voluntari pentru Geoparc au urmat un set de 5 cursuri in cadrul taberei de formare "Ambasadorii Geoparcului".
Fundatia Prieteni Pentru Tine a deschis in Bucuresti un Centru Multifunctional dedicat tinerilor care paresesc sistemul de protectie
Fundatia Prieteni Pentru Tine a deschis in Bucuresti un Centru Multifunctional dedicat tinerilor care paresesc sistemul de protectie.
Lansarea GlobalCool! Cresterea gradului de informare si implicare activa in randul tinerilor, cu privire la problemele de dezvoltare ale lumii actuale
„AUR"- Asociatia Nationala a Specialistilor in Resursele Umane (A.N.S.R.U) in parteneriat cu Asociatia Novapolis - Centrul de Analize si Initiative pentru Dezvoltare anunta lansarea proiectului „GlobalCool! Cresterea gradului de informare si implicare activa in randul tinerilor, cu privire la problemele de dezvoltare ale lumii actuale".
85 de laureati ai programului AsoclicK, din solidaritate pentru educatie
Ne face o mare bucurie sa anuntam castigatorii programului de donatii „AsoclicK, din solidaritate pentru educatie".


Articole pe pagina
pagina 1 din 929
 1  2  3  4  5  6 

In 5 ani numarul bolnavilor de cancer din Romania care impreuna cu familiile lor vor primi imediat dupa diagnosticare ingrijire paliativa de baza de la medicul lor de familie ar putea creste Cei mai buni voluntari, pregatiti sa devina Ambasadorii Geoparcului Fundatia Prieteni Pentru Tine a deschis in Bucuresti un Centru Multifunctional dedicat tinerilor care paresesc sistemul de protectie Lansarea GlobalCool! Cresterea gradului de informare si implicare activa in randul tinerilor, cu privire la problemele de dezvoltare ale lumii actuale 85 de laureati ai programului AsoclicK, din solidaritate pentru educatie Aventura cercetaseasca pe Valea Hartibaciului Managementul Deseurilor Urbane la un nou nivel - prin participarea la Proiectul European Urban_WINS Victorie in justitie - Deva Gold obligata sa suspende organizarea de santier la Certej Justitia mai asteapta - Romania se pregateste de un referendum care o va scoate din spatiul valorilor europene Vacantele turistilor de pe litoral devin mai responsabile datorita campaniei ExtravaCANza - Si mama recicleaza!