Civil Society NGO Directory


-baza de date ONG-

Cautare avansata

INREGISTREAZA-TE IN
CATALOGUL SOCIETATII CIVILE

ONG

Articole pe pagina
pagina 1 din 754
 1  2  3  4  5  6 

Romani si migranti spun deopotriva: SALUT - Suntem Acasa in Locul Unde Traim !
Fundatia ICAR, organizatie cu vasta expertiza in lucrul cu migrantii, si Muzeul National al Taranului Roman lanseaza astazi un proiect prin care vor construi noi punti de cunoastere intre romani si migrantii care traiesc in Romania.
„HEALTHY LIFESTYLE/STIL DE VIATA SANATOS" (Erasmus plus - Mobilitati de Tineret - Actiunea Cheie 1, Resita, Romania)
In perioada 04.08.2015 - 16.08.2015, Asociatia „Evolution" din Resita impreuna cu asociatia Tmelnik din Cehia, vor desfasura in localitatea Milcoveni, judetul Caras-Severin, un schimb de tineri organizat in cadrul proiectului "Healthy lifestyle/Stil de viata sanatos".
Let`s Do It, Danube! 2015: peste 20 400 de voluntari implicati in actiuni de curatenie si educare in judetele dunarene
In perioada martie-iunie, echipa "Let`s Do It, Romania!" a desfasurat cea de-a doua editie "Let's Do It, Danube!", creata cu scopul de a educa si responsabiliza cetatenii Romaniei in ceea ce priveste curatenia apelor si in special a Dunarii, cea mai importanta apa curgatoare din tara. Campania a inclus atat o componenta educativa, cat si 2 actiuni de curatenie organizate in toate judetele dunarene.
Inscrierile in Tabara Yuppi pentru copii cu boli oncologice si artrita idiopatica juvenila continua
Intre 22-29 august asteptam copii si adolescenti de 11-17 ani cu boli oncologice sau artrita idiopatica juvenila (AIJ) pentru a lua parte in experiente noi, a incerca si a trai succese impreuna cu alti tineri si voluntari selectati. Tabara va avea loc la Saulia, judetul Mures.
Rezolutia Cercetasilor in Parlamentul European
800 de tineri cu varste intre 14 si 17 ani, participanti in cadrul You're Up au fost deputati pentru o zi si au elaborat si adoptat o rezolutie pentru Europa de Maine in cadrul Parlamentului European de la Strasbourg. Printre temele abordate se regasesc: democratia, drepturile omului, solidaritatea, cultura si sustenabilitatea.


Articole pe pagina
pagina 1 din 754
 1  2  3  4  5  6 

Romani si migranti spun deopotriva: SALUT - Suntem Acasa in Locul Unde Traim ! „HEALTHY LIFESTYLE/STIL DE VIATA SANATOS" (Erasmus plus - Mobilitati de Tineret - Actiunea Cheie 1, Resita, Romania) Let`s Do It, Danube! 2015: peste 20 400 de voluntari implicati in actiuni de curatenie si educare in judetele dunarene Inscrierile in Tabara Yuppi pentru copii cu boli oncologice si artrita idiopatica juvenila continua Rezolutia Cercetasilor in Parlamentul European Vrei sa construiesti o casa pe structura de lemn? Iata ce avantaje si dezavantaje are acest tip de constructie Greenpeace recruteaza voluntari pentru campania de protejare a padurilor din Romania OSPV lanseaza primul numar al publicatiei culturale „Arta in Diversitate” S-a incheiat cea de-a patra editie a „Hai Acasa!” Inca o luna pentru inscrierea la concursul de materiale jurnalistice pe teme legate de viata privata si protectia datelor cu caracter personal - Privacy.apti.ro

Articole despre ONGFest 2015