Civil Society NGO Directory


-baza de date ONG-

Cautare avansata

INREGISTREAZA-TE IN
CATALOGUL SOCIETATII CIVILE

ONG

Articole pe pagina
pagina 1 din 703
 1  2  3  4  5  6 

Studiu: asigurarea securitatii si respectarea drepturilor omului
Va invitam sa completati studiul realizat in cadrul SecurePART, ce urmareste dezvoltarea unei tehnologii pentru asigurarea securitatii cetatenilor in fata terorismului, dezastrelor naturale sau a criminalitatii. Implicarea organizatiilor neguvernamentale in acest stadiu este importanta pentru respectarea drepturilor fundamentale ale omului, inclusiv dreptul la intimidate. Termenul limita pentru completare: 30 ianuarie.
Proiectul „Retea de centre de educatie nonformala pentru viata in mediul rural din Dambovita” premiat la Gala de Tineret 2014
Dupa luni de munca, specialisti formati, multe evenimente, copii si tineri entuziasmati, a venit momentul ca echipa proiectului „Retea de centre de educatie nonformala pentru viata in mediul rural din judetul Dambovita" sa culeaga primele roade ale muncii. Activitatea lor a fost premiata in cadrul Galei de Tineret 2014 organizata de Fundatia Judeteana pentru Tineret cu sprijinul Primariei Targoviste.
JUSTITIE: INDEX-ul sustenabilitatii DNA
CRPE Policy Memo 58, Autori Cristian Ghinea, Bianca Toma. Centrul Roman de Politici Europene lansează Indexul Sustenabilitătii DNA – un raport care doreste să furnizeze societătii civile, institutiilor din sistemul judiciar si decidentilor, un instrument anual de evaluare si monitorizare eficientă a vulnerabilitătilor si amenintărilor la adresa activitătii de investigare a faptelor de coruptie.
Romania risca sa blocheze reducerea consumului de pungi de plastic in Europa
Reteaua Zero Waste Romania, Let's Do It, Romania, Coalitia pentru Mediu din Romania, alaturi de peste 70 de organizatii neguvernamentale solicita ministrului Mediului Korodi Atilla, printr-o scrisoare deschisa transmisa astazi sa sustina propunerea Parlamentului European de reducere drastica a consumului de pungi de plastic de unica folosinta cu 80%, pana în 2019 si interzicerea pungilor de plastic oxodegradabile.
Asociatia Greenitiative, ViitorPlus si WWF-Romania au lansat Platforma Scoli Verzi!
Asociatia Greenitiative, in parteneriat cu ViitorPlus - Asociatia pentru dezvoltare durabila si WWF-Romania, au lansat ieri un nou instrument destinat educatiei ecologice in scoli, care isi propune sa creasca interesul profesorilor pentru problemele de mediu si sa transforme elevii in cetateni activi si responsabili.


Articole pe pagina
pagina 1 din 703
 1  2  3  4  5  6 

Studiu: asigurarea securitatii si respectarea drepturilor omului Proiectul „Retea de centre de educatie nonformala pentru viata in mediul rural din Dambovita” premiat la Gala de Tineret 2014 JUSTITIE: INDEX-ul sustenabilitatii DNA Romania risca sa blocheze reducerea consumului de pungi de plastic in Europa Asociatia Greenitiative, ViitorPlus si WWF-Romania au lansat Platforma Scoli Verzi! ONG-urile critica acordul Consiliului European pe cadrul pentru Climat si Energie 2030 Romania si-ar putea atinge tinta de 27% a ponderii energiei regenerabile in consum inca din 2020 CERCETARE: perceptia publica privind relatiile dintre autoritatile publice nationale si organizatiile societatii civile IMPACT - model de educatie pentru cetatenie activa si implicare comunitara in randul copiilor si tinerilor Punti catre resurse - Program de consultanta in atragerea de fonduri