Civil Society NGO Directory


-baza de date ONG-

Cautare avansata

INREGISTREAZA-TE IN
CATALOGUL SOCIETATII CIVILE

ONG

Articole pe pagina
pagina 1 din 701
 1  2  3  4  5  6 

CERCETARE: perceptia publica privind relatiile dintre autoritatile publice nationale si organizatiile societatii civile
AID-ONG in colaborare cu CENTRAS si Departamentul de Management, Facultatea de Economie si de Administrare a Afacerilor (FEAA), Universitatea de Vest, Timisoara si-au propus sa cerceteze perceptia publica privind relatiile dintre autoritatile publice nationale si organizatiile societatii civile (OSC), respectiv modul in care capacitatea organizationala a celor din urma afecteaza aceasta perceptie.
  IMPACT - model de educatie pentru cetatenie activa si implicare comunitara in randul copiilor si tinerilor
Apatia sociala este puternic prezenta in Romania, iar atitudinile civice si sociale ale romanilor inca trebuie dezvoltate. Stim ca educatia poate imbunanati aceasta situatie. Iar pentru aceasta este nevoie ca tinerii si copiii din Romania sa aiba suficiente oportunitati prin care sa isi dezvolte abilitati si atitudini civice, care sa ii ajute sa devina cetateni activi, implicati in comunitate.
Punti catre resurse - Program de consultanta in atragerea de fonduri
Programul "Punti catre Resurse" se adreseaza preponderent organizatiilor neguvernamentale active in Romania care doresc sa isi dezvolte sau sa isi imbunatateasca activitatile de atragere de fonduri de la donatorii individuali.
Centrul CAGI a creat un serviciu ce vizeaza ajutorul ONG-urilor care sosesc la Geneva pentru a participa la conferinta si reuniuni internationale
Centrul CAGI (Centre d'Accueil - Genève Internationale, www.cagi.ch) a fost infiintat in anul 1996 de catre Confederatia Elvetiana si cantonul Geneva, cu sprijinul entitatilor locale si nationale, atat publice, cat si private. Obiectivul sau este de a facilita integrarea in regiunea Geneva a persoanelor din randurile functionarilor publici internationali, a membrilor misiunilor permanente, consulare, a ONG-urilor, corporatiilor multinationale, impreuna cu familiilor lor. De asemenea, CAGI organizeaza si sprijina evenimentele culturale si sociale care promoveaza schimburile intre comunitatea locala si straini (mediul international).
Educatia non-formala promovata in Bucuresti cu ajutorul voluntarilor europeni
Asociatia Young Initiative lanseaza proiectul european Knowledge Builders 2, prin intermediul caruia 6 voluntari din Franta, Germania, Austria, Spania si Grecia vor desfasura un stagiu de voluntariat de 9 luni in Bucuresti, implicandu-se in activitati socio-educationale.


Articole pe pagina
pagina 1 din 701
 1  2  3  4  5  6 

CERCETARE: perceptia publica privind relatiile dintre autoritatile publice nationale si organizatiile societatii civile IMPACT - model de educatie pentru cetatenie activa si implicare comunitara in randul copiilor si tinerilor Punti catre resurse - Program de consultanta in atragerea de fonduri Centrul CAGI a creat un serviciu ce vizeaza ajutorul ONG-urilor care sosesc la Geneva pentru a participa la conferinte si reuniuni internationale Educatia non-formala promovata in Bucuresti cu ajutorul voluntarilor europeni Gradinita pentru copiii din familiile vulnerabile Let's Do It! la a sasea editie in Judetul Timis Primul spatiu dedicat reciclarii creative din Romania - Intrarea Violoncelului Deficientele sistemului serviciilor sociale: birocratia excesiva si lipsa de comunicare Aurelia Cristea, ministru delegat pentru Dialog Social, a convocat ONG-urile la discutii