Civil Society NGO Directory


-baza de date ONG-

Cautare avansata

INREGISTREAZA-TE IN
CATALOGUL SOCIETATII CIVILE

ONG

Articole pe pagina
pagina 1 din 1034
 1  2  3  4  5  6 

Excluziunea educationala, vocile celor de pe teren
Centrul de Resurse Juridice a organizat o trei dezbateri la Iași, Craiova și Cluj-Napoca, unde au discutat punctele principale ale unei hărți a excluziunii socio-educationale, cu identificarea problemelor și a soluțiilor propuse de specialiști din educație și domeniul social, atât din sectorul public, cât și neguvernamental, pornind de la o analiză a politicilor publice actuale, relevante pentru subiectul discutat.
Cand statului nu ii pasa, luptatorii pentru drepturile copilului pun cap la cap un ghid de advocacy
When the State Doesn’t Care. A Guide to Accessing Justice for Violations of Children’s Rights in Care Institutions in Eastern and Southeastern Europe and the Caucasus este ghidul despre care va povestim. Scopul ghidului este să ofere practicienilor pentru drepturile copiilor instrumentele juridice pentru a aborda încălcările drepturilor fundamentale ale copiilor aflați în grija statului în instituții închise, pornind de la bune practici din alte țări.
Ce inseamna sa fii consumator responsabil, de la Serge Latouche
Săptămâna aceasta, plimbându-se printr-un București însorit dar aglomerat, Serge Latouche a colidat săli de studiu și cafenele șic pentru a discuta cu românii interesați despre subiectul ultimei sale cărți legată de consumerism. La invitația Editurii Seneca, acesta a participat la 2 dezbateri unde a încercat să explice noțiuni precum obsolescența programată și uzura incorporată.
Gala Nationala a Excelentei in Asistenta Sociala a decernat premii celor mai iubiti sustinatori ai cauzelor sociale
Marți, 21 martie, în cadrul celei de a patra ediții a Galei Naţionale a Excelenţei în Asistenţa Socială au fost premiați asistenții sociali și personalitățile care susțin asistența socială. În cadrul Galei a avut loc și prezentarea Albumul Galei Naționale a Excelenței în Asistență socială 2014-2016.
Lansarea comunității Laboratorul de Arta aduce povesti cu artisti
Sâmbătă, 25 martie 2017, are loc la Bucureşti lansarea oficială a comunităţii Laboratorul de Artă, un proiect care îşi propune să construiască un mediu dedicat artei si culturii, într-un moment confuz în care societatea ne împinge către consum imediat si nepăsare.


Articole pe pagina
pagina 1 din 1034
 1  2  3  4  5  6 

Excluziunea educationala, vocile celor de pe teren Cand statului nu ii pasa, cei care lupta pentru drepturile copilului pun cap la cap un ghid de advocacy Ce inseamna sa fii consumator responsabil, de la Serge Latouche Gala Excelentei in Asistenta Sociala a decernat premii celor mai iubiti sustinatori ai cauzelor sociale Lansarea comunitatii Laboratorul de Arta aduce povesti cu artisti ONG vs institutii publice sau ONG + institutii publice Antreprenoriat pentru elevi si studenti la BizzFactory Sub umbrela GreenWeek 2017, elevi din tara vor afla ce inseamna o cariera in domeniul protectiei mediului APADOR-CH cere inlaturarea de urgenta a unei prevederi inumane din legea executarii pedepselor No Walking 4 Water, o strigare pentru milioane de femei si copii care colecteaza apa