Civil Society NGO Directory


-baza de date ONG-

Cautare avansata

INREGISTREAZA-TE IN
CATALOGUL SOCIETATII CIVILE

Civic si influentarea politicilor

Articole pe pagina
pagina 1 din 34
 1  2  3  4  5  6 

Factura liber? ?i efortul EFOR de a spune lucrurile a?a cum sunt
Azi, liberalizarea pieței gazului, a cărei situație era incertă la final de 2014, s-a repus pe roate. ANRE are un website mai transparent, gândit cu responsabilitate față de consumatorii casnici. Peste 14.000 de oameni au semnat petiții, 15 consumatori s-au pus cu ochii pe decidenți, ca să se asigure că piața liberă o să fie liberă pe bune, iar Guvernul a înțeles că subvențiile nu-s pentru „băieții deștepți”, ci pentru cei care chiar au nevoie de ele.
Mecanism de monitorizare a politicilor publice pentru ONG-uri si partenerii sociali
serviciul Issue Monitoring – un instrument independent de monitorizarea a politicilor publice și oferă acces gratuit timp de 3 luni tuturor organizațiilor neguvernamentale, sindicatelor și patronatelor. Abonamentele disponibile sunt pentru domeniile: politici fiscale, justiție, social, educație, sănătate, protecția mediului și societate civilă.
Decizie judecatoreasca interzice construirea blocurilor in Parcul Tineretului
Instanţa a anulat avizele emise de Primăria Sectorului 4, pentru ridicarea unui ansamblu de locuinţe, pe un teren retrocedat. Societatea civilă vrea mai mult şi cere demolarea tuturor clădirilor ridicate deja. Dezvoltatorul imobiliar nu se lasă nici el şi ameninţă că va ataca decizia.
Timisoara alearga pentru a putea sari apoi la cosul de baschet
Jocul de baschet trebuie readus înapoi în viețile timișorenilor. Nu e așa de ușor, pentru că nu mai sunt terenuri adcvate deschise publicului din 2013. Dar pasiunea și plăcerea au rămas. Oameni de toate vârstele vor să joace, și prin proiectul "Rebound, Assist, Score!" avem o primă oportunitate să facem acest lucru.
Civism arhivat in poze. Protestele de acum si de atunci.
Ne uităm în urmă să vedem unde eram acum 10 ani și ne uităm unde am ajuns. De ce? Ca să mergem mai departe, bineînțeles. Împreună cu prietenii de la Documentaria, Funky Citizens vrea să realizeze o mărturie vizuală, cu o scurtă interpretare sociologică, a ultimilor 10 ani de proteste din România – un album cu cele mai importante și de impact fotografii de la proteste, cele care au făcut înconjurul lumii, realizate de fotografi profesioniști.


Articole pe pagina
pagina 1 din 34
 1  2  3  4  5  6 

Factura liberă și efortul EFOR de a spune lucrurile așa cum sunt Mecanism de monitorizare a politicilor publice pentru ONG-uri si partenerii sociali Decizie judecatoreasca interzice construirea blocurilor in Parcul Tineretului Timisoara alearga pentru a putea sari apoi la cosul de baschet Civism arhivat in poze. Protestele de acum si de atunci. Locul cetateanului in organismele colegiale. Permis de lege, descurajat de politicieni ONG vs institutii publice sau ONG + institutii publice APADOR-CH cere inlaturarea de urgenta a unei prevederi inumane din legea executarii pedepselor Respect Mama, respect viata ! Dezbaterea care a adus in prim plan nevoia garantiei sanatatii generatiilor viitoare Istoria OUG 13-14 si felul prin care vom putea iesi din blocaj, in analiza EFOR