Civil Society NGO Directory


-baza de date ONG-

Cautare avansata

INREGISTREAZA-TE IN
CATALOGUL SOCIETATII CIVILE

Civic si influentarea politicilor

Articole pe pagina
pagina 1 din 33
 1  2  3  4  5  6 

ONG vs institutii publice  sau  ONG + institutii publice
Institutul de Politici Publice și Centras au dat startul unui proiect împreună, a căruit obiectiv este să sprijine lupta anti-corupție din România prin întărirea administrației publice în ceea ce privește identificarea situațiilor de conflic de interese. Prima fază este un chestionar pe care vă invităm să îl parcurgeți în 2-3 minute.
APADOR-CH cere inlaturarea de urgenta a unei prevederi inumane din legea executarii pedepselor
Învoirea deținuților în caz de deces în familie trebuie dată în mod obligatoriu și în timp util, iar verificarea veridicității situației trebuie să cadă în sarcina Administrației penitenciarelor, nu a deținuților.
Respect Mama, respect viața ! Dezbaterea care a adus in prim plan nevoia garantiei sanatatii generatiilor viitoare
Ziua Internațională a Femeii a fost marcată la Palatul Parlamentului prin dezbaterea “Respect Mama, respect viața !” care a avut ca principală temă sănătatea mamei ca o garanție a sănătații generației viitoare. Dezbaterea a fost organizată cu sprijinul Fundației World Vision.
Istoria OUG 13-14 si felul prin care vom putea iesi din blocaj, in analiza EFOR
Nu orice măsură controversată are conotații penale sau este neconstituțională, iar când Guvernul face lucruri inacceptabile, publicul trebuie să reacționeze. Ceea ce s-a și întâmplat – și a funcționat. EFOR face lumină în saga OUG 13-14 și propune o cale de ieșire din blocajul actual.
Raport SAR: Una din zece condamnari definitive pentru coruptie implica fonduri europene
Raportul Anual de Analiză și Prognoză SAR 2017 a fost lansat ieri, în cadrul unei conferințe. Acesta adresează marea întrebare: reușesc fondurile europene să ne europenizeze, cu alte cuvinte să ne dezvolte, sau nu? Riscuri au: deja se profilau peste zece la sută din totalul condamnărilor de corupție în relație cu fondurile UE după doar primii ani de mică absorbție, iar birocrația lor a devenit legendară. Dar dacă blestemul este clar, binecuvântarea există? Am căutat-o în educație, sănătate, infrastructură și mai peste tot, într-o colecție de date fără precedent. Rezultatul îl veți judeca singuri.


Articole pe pagina
pagina 1 din 33
 1  2  3  4  5  6 

ONG vs institutii publice sau ONG + institutii publice APADOR-CH cere inlaturarea de urgenta a unei prevederi inumane din legea executarii pedepselor Respect Mama, respect viata ! Dezbaterea care a adus in prim plan nevoia garantiei sanatatii generatiilor viitoare Istoria OUG 13-14 si felul prin care vom putea iesi din blocaj, in analiza EFOR Raport SAR: Una din zece condamnari definitive pentru coruptie implica fonduri europene Cum contribuie renovarea sustenabila a cladirilor la calitatea vietii noastre? Cere parlamentarilor sa pedepseasca furtul padurilor! Chestionar: cum se implica in advocacy ONG-ul tau Informatii de interes public castigate in instanta, raport APADOR-CH: seful politiei si IGPR, amendati de instanta pentru refuzul de a comunica informatii publice