Civil Society NGO Directory


-baza de date ONG-

Cautare avansata

INREGISTREAZA-TE IN
CATALOGUL SOCIETATII CIVILE

Cultura si Media

Articole pe pagina
pagina 1 din 75
 1  2  3  4  5  6 

Codette Traveler Grant, pentru pasionatele de IT&C
Ieri s-a lansat Codette Traveler Grant, primul grant din România dedicat româncelor cu proiecte sau experiență de lucru în domeniul tech, pentru a participa la conferința Grace Hopper Celebration for Women in Computing, care are loc între 4-6 octombrie în Orlando, Florida (SUA).
?i în România se discut? despre robotic? ?i inteligenta artificial?
think-tank-ul Digital Citizens România a organizat masa rotundă „Viitorul Roboticii şi al Inteligenței Artificiale”. Evenimentul a avut loc în contextul consultării publice lansate de Parlamentul European cu privire la modul în care ar trebui abordate provocările de ordin etic, economic, legal și social apărute în urma dezvoltării domeniului roboticii și a inteligenței artificiale.
Opening Opportunities la final de edi?ie 3.0 – ce proiecte zurlii de tehnologie au f?cut elevii
Cele 20 de echipe finaliste ale programului educațional creat de Asociația Techsoup și Microsoft România și-au prezentat rezultatele muncii de 6 luni alături de mentorii lor Microsoft. Finala a fost cel mai mare eveniment organizat în program, aducând împreună 130 elevi între 14-19 ani din Iași, Focșani, Suceava, Vaslui, Bârlad, Onești, Rădăuți, București și Râmnicu Vâlcea.
Primului Muzeu Viu din Romania, in Muntii Apuseni, ne readuce la origini
Asociația pentru Dezvoltare Durabilă GrooveON continuă și în acest an demersul de a construi primul Muzeu Viu din România. Lansat în 2014, proiectul La Origini își propune cercetarea și păstrarea valorilor care conturează istoria si specificul etnografic al țării prin reconstrucția, reproducerea și restaurarea satului Tecșești din Munții Apuseni.
Lansarea comunității Laboratorul de Arta aduce povesti cu artisti
Sâmbătă, 25 martie 2017, are loc la Bucureşti lansarea oficială a comunităţii Laboratorul de Artă, un proiect care îşi propune să construiască un mediu dedicat artei si culturii, într-un moment confuz în care societatea ne împinge către consum imediat si nepăsare.


Articole pe pagina
pagina 1 din 75
 1  2  3  4  5  6 

Codette Traveler Grant, pentru pasionatele de IT&C Și în România se discută despre robotică și inteligenta artificială Opening Opportunities la final de ediție 3.0 – ce proiecte zurlii de tehnologie au făcut elevii Primului Muzeu Viu din Romania, in Muntii Apuseni, ne readuce la origini Lansarea comunitatii Laboratorul de Arta aduce povesti cu artisti 3 minute despre solidaritate si sanatate prin sport Despre animale politice si demoni la One World Romania 10 A doua sesiune de formare a avocatilor cu privire la drepturile fundamentale ale cetatenilor si rezidentilor UE La One World Romania 10 continua programul de petitorie Civil Society Pitch Scoli in siguranta, kit-ul cu care copiii vor invata sa se descurce in cazuri extreme