Civil Society NGO Directory


-baza de date ONG-

Cautare avansata

INREGISTREAZA-TE IN
CATALOGUL SOCIETATII CIVILE

Cultura si Media

Articole pe pagina
pagina 1 din 76
 1  2  3  4  5  6 

Make a Mark aplic? ultimul strat de culoare pe 27 mai
Temporarius este evenimentul Asociației Quantic prin care vor lansa Urban Art School, ghid de graffiti pentru începători. Intrarea este liberă.
Noi ateliere digitale despre storytelling ?i WordPress
De astăzi te poți înscrie la următoarele cursuri online din cadrul ediției a doua a ONG Online: Școala Digitală pentru ONG-uri. Înscrierea la webinarii este gratuită pentru organizațiile înscrise în Programul TechSoup România și se realizează prin completarea unui profil.
Wunderdesign te înva?? s? lucrezi cu mâinile ?i cu materialele uitate în beci
În perioada 1-9 iulie 2017, Asociația D’Avent te invită la Wunderdesign - un Curs de design și producție de obiect din materiale reciclate sau prietenoase cu mediul, adresat meșterilor și artizanilor care vor să-și exerseze creativitatea și să-și transforme pasiunea într-o meserie a cărei valoare este apreciată pe piață.
Proiectul „Improvizez?-?i viitorul” a început din Bârlad
La începutul lunii aprilie s-a desfășurat la Bârlad unicul proiect de improvizație din România, care se va ține în mai multe localități din țară, începând cu orașul Bârlad.
Codette Traveler Grant, pentru pasionatele de IT&C
Ieri s-a lansat Codette Traveler Grant, primul grant din România dedicat româncelor cu proiecte sau experiență de lucru în domeniul tech, pentru a participa la conferința Grace Hopper Celebration for Women in Computing, care are loc între 4-6 octombrie în Orlando, Florida (SUA).


Articole pe pagina
pagina 1 din 76
 1  2  3  4  5  6 

Make a Mark aplică ultimul strat de culoare pe 27 mai Noi ateliere digitale despre storytelling și WordPress Wunderdesign te învață să lucrezi cu mâinile și cu materialele uitate în beci Proiectul „Improvizeză-ți viitorul” a început din Bârlad Codette Traveler Grant, pentru pasionatele de IT&C Și în România se discută despre robotică și inteligenta artificială Opening Opportunities la final de ediție 3.0 – ce proiecte zurlii de tehnologie au făcut elevii Primului Muzeu Viu din Romania, in Muntii Apuseni, ne readuce la origini Lansarea comunitatii Laboratorul de Arta aduce povesti cu artisti 3 minute despre solidaritate si sanatate prin sport