Civil Society NGO Directory


-baza de date ONG-

Cautare avansata

INREGISTREAZA-TE IN
CATALOGUL SOCIETATII CIVILE

Cultura si Media

Articole pe pagina
pagina 1 din 74
 1  2  3  4  5  6 

Despre animale politice și alți demoni la One World Romania 10
2017 a început cu lumea în stradă – atât în România, cât și în afara granițelor – cu frigul în oase și cu frica pe umăr. One World Romania vorbește prin documentarele selectate despre fricile oamenilor – ale celor care se baricadează în casă sau ale celor care se răzvrătesc, până la urmă ale noastre ale tuturor.
A doua sesiune de formare a avocatilor cu privire la drepturile fundamentale ale cetatenilor si rezidentilor UE
În perioada 9-12 februarie, Romani CRISS găzduiște la Sinaia a doua sesiune a cursului avocaților, în special celor aflați la început de carieră, menit să le extindă cunoașterea și înțelegerea asupra Cartei drepturilor fundamentale a Uniunii Europene.
La One World Romania 10 continua programul de petitorie Civil Society Pitch
Festivalul Internațional de Documentar și Drepturile Omului One World Romania continuă și în 2017 programul de pețitorie și invită organizațiile și persoanele care luptă pentru apărarea drepturilor omului, precum și documentariștii, regizorii, producătorii de filme și artiștii vizuali din România, să se înscrie la atelierul CIVIL SOCIETY PITCH ce va avea loc în perioada 18-19 martie la București, în cadrul celei de-a 10-a ediții a festivalului.
S-au lansat înscrierile pentru părinţii şi cadrele didactice care doresc să predea la clasă folosind noul material didactic De-a arhitectura „Şcolari în siguranţă”. Înscrierile vor fi deschise până pe 15 martie 2017, iar proiectul va putea fi implementat în anul şcolar 2016-2017, timp de 3 luni, între 15 martie şi 20 iunie 2017.
Cu ocazia Zilei Culturii Nationale, Asociatia Istoria Artei aduce in vizor proiectele lui Ion Mincu
Începând cu 15 ianuarie, marcând astfel „Ziua Culturii Naționale”, Asociația Istoria Artei au prezentat zilnic pe site-ul oficial o serie de documente referitoare la viața și activitatea arhitectului, rodul cercetării la Arhivele Naționale ale României, dar și în presa de epocă. Ei își propun astfel să facă accesibilă marea majoritatea a documentelor care ar putea fi utilizate în vederea elaborării unor studii sau chiar a unei atât de necesare monografii dedicate arhitectului.


Articole pe pagina
pagina 1 din 74
 1  2  3  4  5  6 

Despre animale politice si demoni la One World Romania 10 A doua sesiune de formare a avocatilor cu privire la drepturile fundamentale ale cetatenilor si rezidentilor UE La One World Romania 10 continua programul de petitorie Civil Society Pitch Scoli in siguranta, kit-ul cu care copiii vor invata sa se descurce in cazuri extreme Cu ocazia Zilei Culturii Nationale, Asociatia Istoria Artei aduce in vizor proiectele lui Ion Mincu Se deschide APOLLO111, cu o noua viziune despre teatrul pasager O privire catre Romania pe care nu o cunoastem, dar pe care o putem admira Laboratorul de Arta, locul unde din spectator devii protagonist, atat in sala de spectacol, cat si in propria viata FNTi4, perspective imbucuratoare pentru sectorul cultural independent din Romania Asociatia Istoria Artei se pregateste pentru o luna noiembrie plina de evenimente si oameni interesanti