Civil Society NGO Directory


-baza de date ONG-

Cautare avansata

INREGISTREAZA-TE IN
CATALOGUL SOCIETATII CIVILE

Dezvoltare ONG

Articole pe pagina
pagina 1 din 79
 1  2  3  4  5  6 

Natalia Budescu discuta cu EurActiv despre ultimii 10 ani, dezvoltarea globala si ajutorul reciproc
„În fapt, experiența ne-a arătat de multe ori că avem mereu de învățat de la acestea (alte țări) și că românii sunt mai deschiși la ceea ce se întâmplă și în alte țări, nu doar în cele din proximitatea geografică (Republica Moldova, Ucraina, Serbia, țările din bazinul Mării Negre), dar și în cele mai îndepărtate – Africa sub-sahariană, nordul Africii, America Latină, etc.” declară Natalia Budescu.
ARChimia, Fundraiserii romani intra in istorie
Asociația pentru Relații Comunitare anunță o reușită – introducerea în Codul Ocupațiilor din România (COR) a două profesii legate de atragerea de fonduri în România: Asistent atragere de fonduri Cod COR 333914 Manager atragere de fonduri Cod COR 243222
Surse de finantare pentru ONG-uri direct pe telefon, la o notificare si un swipe distanta
Asociaţia „Europa Digitală” şi HornetMobile.ro au lansat prima aplicaţie pentru smartphone dedicată sectorului ONG, care centralizează sursele de finanţare ale organizaţiilor și le ajută să eficientizeze procesul de atragere de fonduri din grant-uri naţionale şi internaţionale.
2 Comentarii Data: 21-03-2017
Citeste intregul articol
Fundatia Comunitara Bucuresti se pregateste din nou de opt ore peste program pentru o cauza nobila
„8 ore peste program pentru o cauză bună” este o întâlnire de lucru între profesioniști din diferite domenii și ONG-uri care au nevoie de suport și consiliere profesională pentru o mai bună desfășurare a activităților și pentru creșterea capacității organizației. În loc să cerem bani pentru cauzele din comunitate, cerem profesioniștilor să doneze o seară din timpul lor, cu ceea ce au mai de valoare – experiența profesională.
1 Comentarii Data: 23-01-2017
Citeste intregul articol
Lansare Centru Civic, un instrument util pentru institutii si cetateni
Code for Romania lansează CentruCivic, primul centralizator de aplicaţii civice dezvoltate de ONG-uri, instituţii şi cetăţeni, în România. Un app civic este o aplicaţie software care are scopul de a încuraja şi facilita implicarea utilizatorilor la dezvoltarea vieţii publice în societate şi comunităţi. Pe viitor, toate aplicaţiile abandonate (sau cele care au nevoie de finanţare sau susţinere pentru a fi continuate) vor putea cere ajutor din partea comunităţii.


Articole pe pagina
pagina 1 din 79
 1  2  3  4  5  6 

Natalia Budescu discuta cu EurActiv despre ultimii 10 ani, dezvoltarea globala si ajutorul reciproc ARChimia, Fundraiserii romani intra in istorie Surse de finantare pentru ONG-uri direct pe telefon, la o notificare si un swipe distanta Fundatia Comunitara Bucuresti se pregateste din nou de opt ore peste program pentru o cauza nobila Lansare Centru Civic, un instrument util pentru institutii si cetateni Educarea copilului fara violenta - Disciplina pozitiva - Seminar de formare a profesionistilor YES for Entrepreneurial Youth NGOs, YES for Millennials Changers Donatie brosuri si carti pentru ONG-uri Fundatia EGGER investeste in viitorul sucevenilor - Primul ONG al companiei este dezvoltat in Romania Fa-ti vocea auzita pe 1 noiembrie, la YouthSpeak Forum!