Civil Society NGO Directory


-baza de date ONG-

Cautare avansata

INREGISTREAZA-TE IN
CATALOGUL SOCIETATII CIVILE

Data: 21-09-2010

Au mai ramas doar doua zile in care va puteti inscrie la conferinta „Sectorul neguvernamental dupa 20 de ani – realizari si provocari”, organizata de Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile (FDSC) in data de 7 octombrie 2010, la Hotelul Howard Johnson Grand Plaza, din Calea Dorobantilor 5-7, Bucuresti.

Evenimentul va reuni experti internationali, reprezentanti ai societatii civile, alaturi de membri ai mediului academic, administratiei publice, partidelor politice, mass media si va constitui totodata spatiul unui dialog deschis despre realizarile si provocarile sectorului neguvernamental romanesc.

In cadrul conferintei va fi lansat raportul „Romania 2010. Sectorul neguvernamental- profil, tendinte, provocari”, ce realizeaza un bilant al ultimilor douazeci de ani de dezvoltare a sectorului neguvernamental in Romania, oferind informatii structurate cu privire la acest subiect, alaturi de recomandari pentru consolidarea sectorului.

Cele mai importante aspecte ale raportului vor fi discutate in cadrul celor 8 seminarii organizate pe parcursul conferintei:

  • Sectorul neguvernamental in cifre,
  • Mobilizarea cetatenilor in actiunile societatii civile,
  • Donatori bilaterali – strategii si prioritati de sustinere a sectorului neguvernamental,
  • Implicarea sectorului ONG in procesul politicilor publice,
  • Sectorul neguvernamental – actor cheie al economiei sociale,
  • Tratamentul juridic si fiscal al donatiilor, sponsorizarilor si contributiilor pentru sectorul neguvernamental,
  • Imaginea sectorului neguvernamental,
  • Voluntariatul in Romania dupa 20 de ani: mai avem nevoie de promovare?

Pentru mai multe detalii, va rugam accesati agenda evenimentului si descrierea seminariilor. Participantii vor primi raportul in format tiparit, in cadrul conferintei de lansare.

Pentru a participa la acest eveniment, va rugam sa completati formularul de inscriere urmand instructiunile, pana cel tarziu la data de 1 octombrie 2010, ora 17:00.

Accesul la acest eveniment va fi gratuit si se va face strict pe baza inscrierii anterioare prin formular, in limita locurilor disponibile!


Persoana de contact pentru intrebari sau detalii suplimentare despre conferinta este Ruxandra Palade, Organizator Evenimente: ruxandra.palade@fdsc.ro, Tel: +4 021 3100181.   

Aprilie vine cu traininguri noi la ONG Online: Scoala Digitala pentru ONG-uri Natalia Budescu discuta cu EurActiv despre ultimii 10 ani, dezvoltarea globala si ajutorul reciproc ARChimia, Fundraiserii romani intra in istorie Surse de finantare pentru ONG-uri direct pe telefon, la o notificare si un swipe distanta Fundatia Comunitara Bucuresti se pregateste din nou de opt ore peste program pentru o cauza nobila Lansare Centru Civic, un instrument util pentru institutii si cetateni Educarea copilului fara violenta - Disciplina pozitiva - Seminar de formare a profesionistilor YES for Entrepreneurial Youth NGOs, YES for Millennials Changers Donatie brosuri si carti pentru ONG-uri Fundatia EGGER investeste in viitorul sucevenilor - Primul ONG al companiei este dezvoltat in Romania