Civil Society NGO Directory


-baza de date ONG-

Cautare avansata

INREGISTREAZA-TE IN
CATALOGUL SOCIETATII CIVILE

Drepturile Omului

Articole pe pagina
pagina 1 din 31
 1  2  3  4  5  6 

Cand statului nu ii pasa, luptatorii pentru drepturile copilului pun cap la cap un ghid de advocacy
When the State Doesn’t Care. A Guide to Accessing Justice for Violations of Children’s Rights in Care Institutions in Eastern and Southeastern Europe and the Caucasus este ghidul despre care va povestim. Scopul ghidului este să ofere practicienilor pentru drepturile copiilor instrumentele juridice pentru a aborda încălcările drepturilor fundamentale ale copiilor aflați în grija statului în instituții închise, pornind de la bune practici din alte țări.
No Walking 4 Water, o strigare pentru milioane de femei si copii care colecteaza apa
Fundația We are Water desfășoară și anul acesta campania #NoWalking4Water pentru a trage un semnal de alarmă în legătură cu orele petrecute de milioane de femei și copii pentru a colecta apă.
Realizarile Fondului ONG, prezentate in cadrul Conferintei Impartasim, Invatam, Sarbatorim
Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile alături de Fundaţia pentru Parteneriat şi Centrul de Resurse pentru Comunităţile de Romi organizează Conferința finală a Fondului ONG în România. Realizările programului partea granturilor SEE 2009 - 2014 sunt prezentate pe 30 martie 2017, la Bucureşti.
Atentionare CRJ - Gura Vaii este depozitul de fiinte umane
Centrul de Resurse Juridice a vizitat inopinat în 8 şi 14 martie Secţia de psihiatrie din Gura Văii, județul Mehedinţi şi a stabilit că cele 50 de persoane cu dizabilități intelectuale şi cu probleme de sănătate mintală închise în această secţie sunt lipsite de cele mai elementare condiţii de viaţă şi de tratament.
Platforma de e-learning Fundamental Rights, actualizata si gata pentru suport juridic
Platforma „Fundamental Rights” este disponibilă în trei limbi (română, bulgară și engleză) și a fost gândită ca instrument de e-learning pentru practicienii juridici mai puțin pregătiți în sfera drepturilor omului. Ea poate fi utilă în egală măsură oricui are preocupări în această arie.


Articole pe pagina
pagina 1 din 31
 1  2  3  4  5  6 

Cand statului nu ii pasa, cei care lupta pentru drepturile copilului pun cap la cap un ghid de advocacy No Walking 4 Water, o strigare pentru milioane de femei si copii care colecteaza apa Realizarile Fondului ONG, prezentate in cadrul Conferintei Impartasim, Invatam, Sarbatorim Atentionare CRJ - Gura Vaii este depozitul de fiinte umane Platforma de e-learning Fundamental Rights, actualizata si gata pentru suport juridic Practici europene pentru a promova un mediu fara ura Scrisoare deschisa: niciun agresor sa nu beneficieze de gratiere! Raportul Amnesty International pe 2016: Politicile de diabolizare alimenteaza frica si diviziunile CRJ pune reflectorul pe Maciuca, Valcea, unde abuzurile continua, si ia atitudine Populismul 2.0 si renasterea alternativelor la democratia liberala