Civil Society NGO Directory


-baza de date ONG-

Cautare avansata

INREGISTREAZA-TE IN
CATALOGUL SOCIETATII CIVILE

Realizarile Fondului ONG, prezentate in cadrul Conferintei Impartasim, Invatam, Sarbatorim

Data: 17-03-2017
Realizarile Fondului ONG, prezentate in cadrul Conferintei Impartasim, Invatam, Sarbatorim

Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile alături de Fundaţia pentru Parteneriat şi Centrul de Resurse pentru Comunităţile de Romi organizează Conferința finală a Fondului ONG în România. Realizările programului partea granturilor SEE 2009 - 2014 sunt prezentate pe 30 martie 2017, la Bucureşti.

Obiectivul principal al conferinței este de a face cunoscute realizările și impactul programului, precum și de a sublinia consolidarea relațiilor bilaterale cu statele donatoare - Norvegia, Islanda și Liechtenstein.

Programul conferinței este alcătuit din trei părți, astfel încât participanții să poată avea o imagine detaliată asupra Fondului ONG și a proiectelor finanțate. În prima parte (împărtășim), vor fi furnizate informații cu privire la o gamă largă de proiecte finanțate, într-un mod interactiv și într-un limbaj ușor de înțeles. În a doua parte a conferinței (învățăm) se vor organiza ateliere care vor aborda metodologii specifice puse în aplicare în proiecte finanțate în cadrul Fondului ONG. În partea a treia a evenimentului (sărbătorim), va fi subliniat și definit contextul Granturilor SEE în general și Fondul ONG din România în particular și va fi subliniat impactul programului pentru societatea civilă din România.

Pentru participarea la eveniment, înscrierile se fac prin completarea următorului formular de înscriere: https://goo.gl/AeoAen
Participarea se face doar în limita a celor 60 de locuri disponibile, pe principiul primul venit, primul servit. Pentru o acoperire cât mai largă, putem accepta maxim 2 persoane din cadrul aceleiași organizații.

Pentru persoanele interesate să participe la acest eveniment din afara Bucureștiului, menționăm că FDSC nu va acoperi costuri legate de deplasare.

Florin Buhuceanu (ACCEPT): undeva spre 10% din populatia Romaniei nu mai pot fi considerate familii Cand statului nu ii pasa, cei care lupta pentru drepturile copilului pun cap la cap un ghid de advocacy No Walking 4 Water, o strigare pentru milioane de femei si copii care colecteaza apa Atentionare CRJ - Gura Vaii este depozitul de fiinte umane Platforma de e-learning Fundamental Rights, actualizata si gata pentru suport juridic Practici europene pentru a promova un mediu fara ura Scrisoare deschisa: niciun agresor sa nu beneficieze de gratiere! Raportul Amnesty International pe 2016: Politicile de diabolizare alimenteaza frica si diviziunile CRJ pune reflectorul pe Maciuca, Valcea, unde abuzurile continua, si ia atitudine Populismul 2.0 si renasterea alternativelor la democratia liberala