Civil Society NGO Directory


-baza de date ONG-

Cautare avansata

INREGISTREAZA-TE IN
CATALOGUL SOCIETATII CIVILE

Realizarile Fondului ONG, prezentate in cadrul Conferintei Impartasim, Invatam, Sarbatorim

Data: 17-03-2017
Realizarile Fondului ONG, prezentate in cadrul Conferintei Impartasim, Invatam, Sarbatorim

Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile alături de Fundaţia pentru Parteneriat şi Centrul de Resurse pentru Comunităţile de Romi organizează Conferința finală a Fondului ONG în România. Realizările programului partea granturilor SEE 2009 - 2014 sunt prezentate pe 30 martie 2017, la Bucureşti.

Obiectivul principal al conferinței este de a face cunoscute realizările și impactul programului, precum și de a sublinia consolidarea relațiilor bilaterale cu statele donatoare - Norvegia, Islanda și Liechtenstein.

Programul conferinței este alcătuit din trei părți, astfel încât participanții să poată avea o imagine detaliată asupra Fondului ONG și a proiectelor finanțate. În prima parte (împărtășim), vor fi furnizate informații cu privire la o gamă largă de proiecte finanțate, într-un mod interactiv și într-un limbaj ușor de înțeles. În a doua parte a conferinței (învățăm) se vor organiza ateliere care vor aborda metodologii specifice puse în aplicare în proiecte finanțate în cadrul Fondului ONG. În partea a treia a evenimentului (sărbătorim), va fi subliniat și definit contextul Granturilor SEE în general și Fondul ONG din România în particular și va fi subliniat impactul programului pentru societatea civilă din România.

Pentru participarea la eveniment, înscrierile se fac prin completarea următorului formular de înscriere: https://goo.gl/AeoAen
Participarea se face doar în limita a celor 60 de locuri disponibile, pe principiul primul venit, primul servit. Pentru o acoperire cât mai largă, putem accepta maxim 2 persoane din cadrul aceleiași organizații.

Pentru persoanele interesate să participe la acest eveniment din afara Bucureștiului, menționăm că FDSC nu va acoperi costuri legate de deplasare.

Câte drepturi avem, atâtea instituții ni le parazitează. APADOR-CH le evaluează Meriți 1 serviciu MAI uman! Campania care ți-a deschis mail-ul spre răspunsuri În Bucovina Paștele se prelungește – lumina va ajunge de data asta pentru o perioadă mai lungă prin programul „Lumină pentru România” Femeile rup tăcerea Integrarea migranților dezbătută de autorități, universități și societatea civilă la Constanța Informare si educare despre drepturile sexuale si reproductive ale femeii la Sun Plaza Ciprian Marica se alatura campaniei nationale anti-bullying Bataia nu inseamna terapie, este 3 000 de persoane sustin petitiea pentru copii cu dizabilitati din scoli speciale Florin Buhuceanu (ACCEPT): undeva spre 10% din populatia Romaniei nu mai pot fi considerate familii Cand statului nu ii pasa, cei care lupta pentru drepturile copilului pun cap la cap un ghid de advocacy