Civil Society NGO Directory


-baza de date ONG-

Cautare avansata

INREGISTREAZA-TE IN
CATALOGUL SOCIETATII CIVILE

Educatie si Cercetare

Articole pe pagina
pagina 1 din 148
 1  2  3  4  5  6 

Elitele fara oportunitati si elevii nemotivati gasesc sprijin in programele after school desfasurate in 14 locatii
Rata de abandon timpuriu al școlii în România este de 18%, în mediul rural fiind de circa două ori mai mare decât în mediul urban. Pentru a contribui la reducerea acestui fenomen, Fundatia eMAG a lansat programul educațional de centre afterschool Nouă ne Pasă (NNP), prin care le oferă elevilor din comunități defavorizate sprijinul necesar pentru a-și continua studiile.
Cartea Daliei si SAP se intorc la scoala unde vor preda programare
Organizația Cartea Daliei, împreună cu zece voluntari neobosiți din cadrul companiei SAP, organizează un club de programare la Școala Gimnazială ”Emil Isac” din Cluj-Napoca, pentru elevii clasei a IV-a A. Activitățile clubului se desfășoară săptămânal, pe durata semestrului al doilea al anului școlar 2016-2017. Cei 28 elevi înscriși în club vor învăța să facă mici animații și jocuri, prin care își vor dezvolta aptitudini necesare pentru piața muncii secolului 21.
Materiale pentru terapia copiilor cu autism disponibile acum si on-line
După 7 ani de experiență în lucrul individual cu copiii diagnosticați cu autism și familiile acestora, Asociația Help Autism face un nou pas în sprijinirea procesului de recuperare a copiilor cu tulburare de spectru autist prin lansarea aplicației inovative de suport psihoterapeutic - ABAKIT “Eu învăț despre lume prin imagini”.
Tinerii creatori de roboti din AutoVortex au inregistrat o performanta extraordinara la FTC Russia Open 2017
Echipa AutoVortex, formată din elevi de la mai multe licee din Bucureşti, a obţinut o performanţă extraordinară la competiţia internaţională de robotică FIRST Tech Challenge Russia Open 2017, care a avut loc între 3 și 5 februarie, la Sochi.
Programe educationale gratuite pentru 534 de tineri defavorizati din mediul rural
534 de copii și tineri aflați în dificultate din vestul țării beneficiază de acces gratuit la programe educaționale, prin proiectul dezvoltat de Fundația Serviciilor Sociale Bethany și finanțat de Fundația Vodafone România cu 216.000 lei. Programul se derulează până în mai 2017 în 12 comunități rurale din județele Arad, Caraș-Severin, Hunedoara, Mehedinți și Timiș.


Articole pe pagina
pagina 1 din 148
 1  2  3  4  5  6 

Elitele fara oportunitati si elevii nemotivati gasesc sprijin in programele after school desfasurate in 14 locatii Cartea Daliei si SAP se intorc la scoala unde vor preda programare Materiale pentru terapia copiilor cu autism disponibile acum si on-line Tinerii creatori de roboti din AutoVortex au inregistrat o performanta extraordinara la FTC Russia Open 2017 Programe educationale gratuite pentru 534 de tineri defavorizati din mediul rural Creatori de viitor-Champions United 2017 da startul pentru depunerea aplicatiilor Start la nonformal - cea de-a 17-a editie GROW se pregateste de numaratoarea inversa Filmele bune se cunosc din scoala Educatia face natia! IMPACT beneficiaza de ajutorul LIDL Opening Opportunities, ocazia cu care 2000 de liceeni se distreaza util cu tehnologia