Civil Society NGO Directory


-baza de date ONG-

Cautare avansata

INREGISTREAZA-TE IN
CATALOGUL SOCIETATII CIVILE

Educatie si Cercetare

Articole pe pagina
pagina 1 din 151
 1  2  3  4  5  6 

Laboratorul de Înv??are Alternativ? din Suceava transform? copii în „gânditori creativi”
Laboratorul funcționează cu sprijinul a zece profesori și a peste 50 de elevi-tutori, cu toții voluntari. Programul complex de învăţare alternativă are o durată de zece luni și este structurat după modele de mentorat profesori-elevi, de tutoriat elevi-elevi şi de coaching.
Burse de la Roma Education Fund pentru anul universitar 2017-2018
Programul de Burse Roma Education Fund anunță deschiderea ciclului anual de burse, pentru Anul Universitar 2017-2018, adresat exclusiv persoanelor de etnie romă.
Din toamna, elevii de gimnaziu vor înv??a despre Robia romilor ?i Holocaustul evreilor ?i romilor
În cadrul evenimentului „Lecția de istorie” pe care l-au organizat joi, 6 aprilie 2017, la Colegiul Național „Iulia Hașdeu”, reprezentanții Fundației Agenția de Dezvoltare Comunitară „Împreună” au prezentat eforturile de formare a 100 de profesori de istorie pentru a facilita predarea celor două lecții obligatorii introduse anul acesta în programa de gimnaziu.
5 Comentarii Data: 13-04-2017
Citeste intregul articol
Educatie non-formala pentru liceenii din Busteni
Asociatia ASK Yourself a implimentat in Busteni proiectul „I, the trainer”. Scopul acestui proiect este acela de a ajuta cei 25 lucratori de tineret din tarile participante sa isi dezvolte abilitatile de training, prin intermediul metodelor de educatie non-formala.
CRJ semnaleaza o nevoie imperativa de schimbare a paradigmei in educatia romaneasca!
CRJ considera ca sistemul educational romanesc per ansamblu exclude si discrimineaza. Punctele esentiale pentru a preveni si combate discriminarea fie lipsesc, fie dispun de resurse insuficiente. De asemenea, responsabilitatile nu sunt clare si deci nu sunt asumate.


Articole pe pagina
pagina 1 din 151
 1  2  3  4  5  6 

Laboratorul de Învățare Alternativă din Suceava transformă copii în „gânditori creativi” Burse de la Roma Education Fund pentru anul universitar 2017-2018 Din toamna, elevii de gimnaziu vor învăța despre Robia romilor și Holocaustul evreilor și romilor Educatie non-formala pentru liceenii din Busteni CRJ semnaleaza o nevoie imperativa de schimbare a paradigmei in educatia romaneasca! Ora de educatie rutiera conduce copii pe drumul cel bun Deschidem portile IT-ului studentilor din Iasi si Bacau Asociatia StartEvo lanseaza KIDIBOT in Romania Excluziunea educationala, vocile celor de pe teren 8.000 de copii traiesc inca in institutiile din Romania. Un studiu al HHC arata care sunt pasii catre inchiderea acestora