Civil Society NGO Directory


-baza de date ONG-

Cautare avansata

INREGISTREAZA-TE IN
CATALOGUL SOCIETATII CIVILE

Ce vrei sa te faci cand o sa fii mare?

Data: 7-03-2017
Ce vrei sa te faci cand o sa fii mare?

Fiecare copil are un vis. De la piloți de avioane la medici, polițiști, bucătari, regăsim dorințele copilăriei. O parte dintre noi, chiar reușim să ne îndeplinim visele. Și apoi urmează munca.
Confucius spunea că „daca-ți place ceea ce faci, nu vei munci nicio singură zi din viața ta”. Însă, de multe ori, visele pe care le avem sunt departe de realitatea profesiei aleasă.

A.C.C.E.S. vă propune primul proiect: Biblioteca Vie a Profesiilor și a Ocupațiilor, care se va desfășura la Colegiul de Științe Grigore Antipa din Brașov, în 11 aprilie 2017.

Biblioteca Vie este un concept internațional (vezi www.humanlibrary.org), ce își propune să atragă atenția asupra diversității în toate formele ei și să stimuleze dialogul între oameni. 
Cărțile din Biblioteca Vie sunt persoane reale, aparținând unor categorii extrem de diverse și variate, despre care există anumite prejudecăți sau stereotipuri. 
La aceasta ediție, Cărțile Vii sunt voluntari care au acceptat să vină și să vorbească despre experiența lor profesională și despre anumite prejudecăți cu care s-au confruntat.

Cititorii elevi vor avea posibilitatea să se întâlnească direct și să discute cu un arhitect, psiholog, artist și mulți alții. Vor avea posibilitatea să se întâlnească față în față cu oameni care reprezintă o opțiune profesională.

În acest fel, vor putea alege o profesie, fiind mai informați și mai conștienți de drumul pe care urmează să pășească!


Pentru mai multe detalii legate de eveniment, contactați organizația la crimirica@yahoo.com

Aplicație pentru joc și învățare Investigații despre educație, pentru a scoate-o din paradigma învechită Caravana –Fii pregătit– se pune în mișcare pentru a preveni în cazul situațiilor de urgență Dialog intercultural între tineri cu deficienţe de auz Copiii și tinerii din România merită în școli și licee profesioniști în educație Laboratorul de Învățare Alternativă din Suceava transformă copii în „gânditori creativi” Burse de la Roma Education Fund pentru anul universitar 2017-2018 Din toamna, elevii de gimnaziu vor învăța despre Robia romilor și Holocaustul evreilor și romilor Educatie non-formala pentru liceenii din Busteni CRJ semnaleaza o nevoie imperativa de schimbare a paradigmei in educatia romaneasca!