Civil Society NGO Directory


-baza de date ONG-

Cautare avansata

INREGISTREAZA-TE IN
CATALOGUL SOCIETATII CIVILE

Filantropie si Voluntariat

Articole pe pagina
pagina 1 din 82
 1  2  3  4  5  6 

Cum educ?m voluntarii?
Cum educăm voluntarii?
Data: 15-04-2017
„Pentru ca taberele noastre să fie într-adevăr terapeutice și revelatoare pentru participanți e nevoie de o atenție deosebită și individualizată oferită fiecărui copil, pe lângă asistența medicală permanentă. Acest lucru devine posibil prin conlucrarea cu un număr foarte mare de voluntari adulți deosebit de dedicați cauzei.”
Altetea Sa Regala Printul Charles al Marii Britanii i-a vizitat pe copiii ingrijiti de Fundatia FARA
În calitate de patron regal al Fundației FARA, Altețea Sa Regală Prințul Charles al Marii Britanii a vizitat două proiecte sociale: Casa de tip familial ”Sf. Gabriel”, pentru copii care nu se află în grija părinților și Centrul de Tranzit Foyer, pentru tineri în dificultate care învață viața îndependentă.
13 000 de elevi de gimnaziu din 5 judete au plantat 41 000 arbori la Ziua Buna! - Ziua Voluntarilor Mici
În cadrul proiectului Ziua Bună! - Ziua Voluntarilor Mici, aflat la a treia ediție, 13.000 de elevi din județele Bistrița-Năsăud, Cluj, Mureș, Maramureș și Sălaj au plantat 41.000 arbori pe o suprafață însumată de 10 ha, alături de voluntarii Asociației Tășuleasa Social și Die Johanniter.
Cu un efort mic, putem darui chiar si copilarie
Prin acest program asociația își propune să ofere celor 1 000 de copii din Corbeanca, Periș, Bălteni, Buriaș, Brătulești, Balotești, Otopeni(Ilfov), Ciocănari (Dâmbovița), Ograda(județul Ialomița), București, Daia (județul Giurgiu), Liveni( Botoșani) o primăvară plină de zâmbete, culoare și magie, un dar care să-i bucure și să le schimbe, măcar pentru o zi, chipul.
Chance for Life te cheamă să iei atitudine 2 ore pe saptamana
Prin activitățile pe care le derulează, Chance for Life implică voluntarii în activități creative care le dau încredere în puterile lor și îi re-conectează cu spiritul aventuros și tineresc, asigură traininguri de educație non-formală și de lucru cu persoanele defavorizate, creează echipe de voluntari români și străini pentru a asigura un mediu divers și interactiv. Nu în ultimul rând, Change for Life organizează și schimburi de tineret și traininguri naționale și internaționale prin programul Erasmus +.


Articole pe pagina
pagina 1 din 82
 1  2  3  4  5  6 

Cum educăm voluntarii? Altetea Sa Regala Printul Charles al Marii Britanii i-a vizitat pe copiii ingrijiti de Fundatia FARA 13 000 de elevi de gimnaziu din 5 judete au plantat 41 000 arbori la Ziua Buna! - Ziua Voluntarilor Mici Cu un efort mic, putem darui chiar si copilarie Chance for Life te cheama sa iei atitudine 2 ore pe saptamana Oradea se mobilizeaza pentru a insufleti Pastele celor navoiasi Overview la overtime. Cum au trecut cele 8 ore de voluntariat pentru o cauza buna 8 ore pentru comunitate sunt 8 ore castigate Sportul sustine educatia FCG te invita sa donezi din experienta ta unui ONG