Civil Society NGO Directory


-baza de date ONG-

Cautare avansata

INREGISTREAZA-TE IN
CATALOGUL SOCIETATII CIVILE

Filantropie si Voluntariat

Articole pe pagina
pagina 1 din 80
 1  2  3  4  5  6 

700 de oameni nevoiasi din capitala vor beneficia de o masa calda si de pachete cu ajutoare
Astăzi, de la ora 18:00, în cadrul campaniei „O şansă caldă”, Asociația Șansa Ta va împărţi celor nevoiaşi 700 de pachete cu ajutoare. Cu sprijinul partenerilor săi, Asociația Șansa Ta va oferi câte o porţie de mâncare caldă şi pachete oamenilor străzii şi celor care au nevoie de ajutor, atât în zona Gării de Nord, cât şi la Complexul "Sf. Ioan" din bulevardul Theodor Pallady.
Festivalul One World Romania cauta voluntari
Anul acesta One World ajunge la cea de-a 10-a ediție. După un an plin de evenimente care au atras atenția întregii lumi, Festivalul face retrospectiva prin filme documentare și discuții pe măsură. Între 13 și 19 martie la București ne înfruntăm împreună fricile cu documentarele #OWR10.
Campania -Bilet in asteptare- a adus peste 2000 de micuti la Opera Comica pentru Copii
Campania „Bilet în așteptare” continuă pe parcursul întregii stagiuni 2016-2017. Astfel, oricine poate oferi unui copil bucuria de a participa la un spectacol la Opera Comică pentru Copii, cumpărând un „bilet în așteptare” la prețul de 15 RON. La fiecare asemenea bilet, OCC oferă încă unul și astfel dăruim împreună copiilor instituționalizați sau cu probleme de sănătate ocazia de a veni la spectacole pe parcursul întregii stagiuni.
Cea de-a XI-a editie a Zilei Voluntarului Caritas
Cea de-a XI-a editie a Zilei Voluntarului Caritas, „Impreuna pentru o lume mai buna„ a avut loc joi, 26 ianuarie 2017 in sala festiva a Liceului Greco - Catolic „Iuliu Maniu" din Oradea, in cadrul careia au fost premiati voluntarii Asociatiei Caritas Eparhial Oradea, activi in anul 2016. Gazdele evenimentului au fost Denisa Here si Marcel Razvan Costea, voluntari Caritas Eparhial Oradea.
Putin cate putin, s-au strans alimente si bani pentru copii din centrele de zi
Asociația Caritas Eparhial Oradea a desfășurat Colecta de alimente de Crăciun pentru copiii din centrele de zi în perioada 2 - 23 decembrie 2016, în centrele comerciale Era Shopping Park și Selgros Cash & Carry.


Articole pe pagina
pagina 1 din 80
 1  2  3  4  5  6 

700 de oameni nevoiasi din capitala vor beneficia de o masa calda si de pachete cu ajutoare Festivalul One World Romania cauta voluntari Campania -Bilet in asteptare- a adus peste 2000 de micuti la Opera Comica pentru Copii Cea de-a XI-a editie a Zilei Voluntarului Caritas Putin cate putin, s-au strans alimente si bani pentru copii din centrele de zi Echipele de voluntari din anul 2017 au facut ca proiectele ONG-urilor sa fie de suflet Al 20-lea Craciun Pentru Voi Se lanseaza editia a 2-a a Pepinierei de Voluntari Asociatia Niciodata Singur, Prietenii Varstnicilor readuce atmosfera de sarbatoare in viata batranilor singuri Sute de ieseni, la Bradul Solidaritatii