Civil Society NGO Directory


-baza de date ONG-

Cautare avansata

INREGISTREAZA-TE IN
CATALOGUL SOCIETATII CIVILE

Filantropie si Voluntariat

Articole pe pagina
pagina 1 din 82
 1  2  3  4  5  6 

Chance for Life te cheamă să iei atitudine 2 ore pe saptamana
Prin activitățile pe care le derulează, Chance for Life implică voluntarii în activități creative care le dau încredere în puterile lor și îi re-conectează cu spiritul aventuros și tineresc, asigură traininguri de educație non-formală și de lucru cu persoanele defavorizate, creează echipe de voluntari români și străini pentru a asigura un mediu divers și interactiv. Nu în ultimul rând, Change for Life organizează și schimburi de tineret și traininguri naționale și internaționale prin programul Erasmus +.
Oradea se mobilizeaza pentru a insufleti Pastele celor navoiasi
Asociația Caritas Eparhial Oradea organizează și în acest an Colecta de alimente de Paști. Colecta a debutat în prima duminică a Postului Mare în două biserici din Oradea și continuă în perioada 17 martie – 14 aprilie 2017 și în două centre comerciale orădene, Era Shopping Park şi Selgros Cash & Carry, zilnic, în intervalul orar 16.00-20.00.
Overview la overtime. Cum au trecut cele 8 ore de voluntariat pentru o cauza buna
Anul acesta au fost 12 proiecte înscrise și 66 de voluntari cu expertiză. În total, 84 de persoane au lucrat 8 ore după program la etajul 2 de la Impact Hub. Toate briefurile au atins zona de comunicare. Cele mai multe specializări au fost pe comunicare, marketing, social media, grafică, programare, copywriting.
8 ore pentru comunitate sunt 8 ore castigate
Fundația Comunitară București organizează evenimentul „8 ore peste program pentru o cauză bună”, o seară de lucru pentru profesioniști din domeniul comunicării. Evenimentul va fi pe 10 martie, la Impact Hub Bucharest. De la 19:00 la 3:00 dimineața, 66 de voluntari cu expertiză vor rezolva 13 briefuri pentru 13 ONG-uri din București.
Sportul sustine educatia
Sportul sustine educatia
Data: 1-03-2017
Luni, 27 februarie, la sala de sport “Mihai Viteazul”, voleibaliștii Clubului Sportiv al Armatei „Steaua” și cei ai Academiei de Studii Economice din București au organizat un meci caritabil pentru a susține dreptul la educație al copiilor defavorizați sprijiniți de Asociația Hermes București.


Articole pe pagina
pagina 1 din 82
 1  2  3  4  5  6 

Chance for Life te cheama sa iei atitudine 2 ore pe saptamana Oradea se mobilizeaza pentru a insufleti Pastele celor navoiasi Overview la overtime. Cum au trecut cele 8 ore de voluntariat pentru o cauza buna 8 ore pentru comunitate sunt 8 ore castigate Sportul sustine educatia FCG te invita sa donezi din experienta ta unui ONG 700 de oameni nevoiasi din capitala vor beneficia de o masa calda si de pachete cu ajutoare Festivalul One World Romania cauta voluntari Campania -Bilet in asteptare- a adus peste 2000 de micuti la Opera Comica pentru Copii Cea de-a XI-a editie a Zilei Voluntarului Caritas