Civil Society NGO Directory


-baza de date ONG-

Cautare avansata

INREGISTREAZA-TE IN
CATALOGUL SOCIETATII CIVILE

Chance for Life te cheama sa iei atitudine 2 ore pe saptamana

Data: 17-03-2017
Chance for Life te cheamă să iei atitudine 2 ore pe saptamana

Echipa Chance for Life se lărgește și cheamă voluntari noi care să descopere bucuria de a ajuta. Despre ce este vorba? Despre posibilitatea de a petrece măcar 2 ore pe săptămână în prezența unor copii din medii defavorizate, care vor să învețe, să se distreze și să descopere tainele diferitelor materii.

Fundația Chance for Life este un ONG care își dedică timpul dezvoltării comunităților din România prin intermediul copiilor și al tinerilor. Ei derulează campanii sociale și educaționale care provoacă participanții să gândească critic, să își pună întrebări. Echipa pune accentul și pe educația civică a românilor, astfel încercând să pună bazele unor comunități unite prin aferirea ajutorului emoțional și social.

Împreună cu echipa organizației, vei avea posibilitatea să te implici în diverse activități, contribuind la edicația unor copii speciali, entuziaști și minunați. Iată cum te poti implica:

 • organizarea de activitati in cadrul programului de Dezvoltare de abilitati de viata independenta cu tinerii beneficiari
 • confectionarea de felicitari, bijuterii si alte obiecte decorative si reprezentarea fundatiei la targuri si expozitii
 • dezvoltarea de activitati pe diverse materii scolare cu copii: chimie, biologie, matematica, limba romana, geografie, etc.
 • lectii de chitara, orga
 • ateliere de dezvoltare de abilitati pentru copii pe diverse teme
 • organizare de campanii si evenimente de fundraising
 • suport IT (calculatoare, retea, multifunctionale, ore de informatica cu beneficiarii)
 • activitati de PR (prezentari, site, pagina de facebook, fotografii, filmulete)
 • implicare in programe europene – lucru cu voluntari romani si straini

 

 


Mai multe informații despre oportunitate găsești la acest link!

Nu uita că alegând calea voluntariatului, vei avea ocazia de a te dezvolta personal!

Prin activitățile pe care le derulează, Chance for Life implică voluntarii în activități creative care le dau încredere în puterile lor și îi re-conectează cu spiritul aventuros și tineresc, asigură traininguri de educație non-formală și de lucru cu persoanele defavorizate, creează echipe de voluntari români și străini pentru a asigura un mediu divers și interactiv. Nu în ultimul rând, Change for Life organizează și schimburi de tineret și traininguri naționale și internaționale prin programul Erasmus +.

Termenul limită pentru a te înscrie este 29 martie 2017.

Activitățile în care voluntarii vor lua parte sunt:

 • organizarea de activități în cadrul programului de Dezvoltare de abilități de viață independentă cu tinerii beneficiari
 • confecționarea de felicitări, bijuterii și alte obiecte decorative și reprezentarea fundației la târguri și expozitii
 • dezvoltarea de activități pe diverse materii școlare cu copii: chimie, biologie, matematică, limba română, geografie, etc.
 • lecții de chitară, orgă
 • ateliere de dezvoltare de abilități pentru copii pe diverse teme
 • organizare de campanii și evenimente de fundraising
 • suport IT (calculatoare, rețea, multifuncționale, ore de informatică cu beneficiarii)
 • activități de PR (prezentări, site, pagina de facebook, fotografii, filmulețe)
 • implicare în programe europene – lucru cu voluntari români și străini

Vom semna un contract de voluntariat și poti primi adeverință de practică și Certificatul de competențe dobândite prin voluntariat. În plus, în urma aprobării noii legi a voluntariatului, stagiul tău va fi considerat experiență profesională.

Dacă ți-au atras atenția activitățile de mai sus și îți dorești să petreci în acest fel două ore pe săptămână, te invităm să trimiti CV-ul și motivatia ta la adresa voluntari@chanceforlife.ro până pe data de 29 martie 2017. Va urma o întâlnire introductivă pe 30 sau 31 martie, la ora 16.00 la care va trebui să participi alegând una din zile. Mai multe informații despre oportunitate găsești la acest link!

Te rugăm să ții cont că activitățile cu beneficiarii organizației se desfășoară între orele 10-17 de luni până vineri.

Om cu om, acțiune cu acțiune la Săptămâna Națională a Voluntariatului Un câștigător la Crosul Cetății Regale a Hațegului și-a donat premiul în scop caritabil Îmbrăcăminte, încălţăminte, jucării şi alimente pentru familii nevoiaşe din Nazarcea Contra cronometru, pentru timpul lor! Intră în Team HOSPICE și aleargă la Semimaratonul București 2017 Cum educăm voluntarii? Altetea Sa Regala Printul Charles al Marii Britanii i-a vizitat pe copiii ingrijiti de Fundatia FARA 13 000 de elevi de gimnaziu din 5 judete au plantat 41 000 arbori la Ziua Buna! - Ziua Voluntarilor Mici Cu un efort mic, putem darui chiar si copilarie Oradea se mobilizeaza pentru a insufleti Pastele celor navoiasi Overview la overtime. Cum au trecut cele 8 ore de voluntariat pentru o cauza buna