Civil Society NGO Directory


-baza de date ONG-

Cautare avansata

INREGISTREAZA-TE IN
CATALOGUL SOCIETATII CIVILE

Concert umanitar ,,Zambetul din cutie”

Data: 18-10-2012
Concert umanitar ,,Zambetul din cutie”

Asociatia SANSA TA si ROMEXPO, in parteneriat cu Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti si TVR, impreuna cu 16 scoli din capitala (peste 4500 de copii) vor organiza Joi, 29 noiembrie 2012, ora 17:00, concertul umanitar ,,Zambetul din cutie”.

Concertul se va desfasura la Romexpo si  se va bucura de extraordinara participare a artistilor scenei muzicale romanesti:  Mihai Constantinescu, Tenzi Romanitan, Andra si Razvan, semifinalistii de la Vocea Romaniei - Trupa Merci Band (Sebastian Muntean, Oana Bratu, Maximilian Muntean), copiii de la “Learn With Music”, cei de la scoala Olga Gudynn si de la formatia “Flori si Stele”, precum si britanicul David Bryan, care a reprezentat Romania la Eurovision 2011.  Invitat special: D.J. Robot.

Evenimentul se va desfasura in beneficiul copiilor saraci din cele 10 judete ale tarii (Vaslui, Iasi, Botosani, Valcea, Buzau, Hunedoara, Covasna, Ialomita, Ilfov si Bucuresti. Scopul aceastei campanii presupune colectarea unor cadouri de Craciun si distributia acestora  in perioada 10-16 decembrie 2012 la peste 5000 dintre copiii cei mai saraci din tara, care traiesc in 25 de sate si comune, selectate pentru anul 2012 de catre organizatori, cu ajutorul primariilor locale.

Institutiile scolare implicate in campania “Zambetul din cutie”, din Bucuresti si Ilfov sunt:  Scoala Europeana Bucuresti, American International School of Bucharest, Colegiul National “Mihai Viteazu”, Scoala Nr. 17 "Pia Bratianu", Colegiul  I.L. Caragiale, Colegiul  Teoretic “Nicolae Iorga”, Colegiul National “Octav Onicescu”, Colegiul National „Gheorghe Lazar”, Olga Gudynn International School, Scoala Nr. 11 "Ion Heliade Radulescu”, The Lauder-Reut Educational Complex, Scoala Nr. 45, Colegiul National "George Cosbuc”, Scoala “Jean Monet”,  Colegiul German “Goethe”, Gradinita “Learn With Music”.

Obiectivul concertului umanitar este de a motiva copiii cu posibilitati sa se uneasca pentru o cauza nobila, ce-i vizeaza pe colegii lor de generatie, defavorizati din punct de vedere social si material.

Cum educăm voluntarii? Altetea Sa Regala Printul Charles al Marii Britanii i-a vizitat pe copiii ingrijiti de Fundatia FARA 13 000 de elevi de gimnaziu din 5 judete au plantat 41 000 arbori la Ziua Buna! - Ziua Voluntarilor Mici Cu un efort mic, putem darui chiar si copilarie Chance for Life te cheama sa iei atitudine 2 ore pe saptamana Oradea se mobilizeaza pentru a insufleti Pastele celor navoiasi Overview la overtime. Cum au trecut cele 8 ore de voluntariat pentru o cauza buna 8 ore pentru comunitate sunt 8 ore castigate Sportul sustine educatia FCG te invita sa donezi din experienta ta unui ONG