Civil Society NGO Directory


-baza de date ONG-

Cautare avansata

INREGISTREAZA-TE IN
CATALOGUL SOCIETATII CIVILE

Justitie

Articole pe pagina
pagina 1 din 15
 1  2  3  4  5  6 

Codru Vrabie, candidatul societatii civile pentru CSM, vrea sa creasca increderea romanilor in actul de justitie, prin transparentizarea sistemului fata de justitiabil. Candidatura sa este sustinuta de catre APADOR-CH si alte 19 organizatii neguvernamentale. Audierea in Comisia juridica din Senat urmeaza sa aiba loc in perioada urmatoare, insa fiind perioada electorala e dificil de estimat ce program isi vor face senatorii si ce prioritati vor avea in timpul ramas din mandat.
1 Comentarii Data: 13-11-2016
Citeste intregul articol
Intalnire cu reprezentantii din mediul ONG pentru colectarea de propuneri de amendare a O.G. 26/2000
Ieri, joi, 3 martie 2016 Incepand Intre orele 10.00-12.00, la sediul Centrului pentru Legislatie Nonprofit, din Str. Agricultori nr.128bis, București, organizatiile nonguvernamentale din Romania au fost invitate la dezbaterea pe tema "Propuneri de amendare a O.G. 26/2000, In contextul provocarilor sectorului ONG".
1 Comentarii Data: 9-03-2016
Citeste intregul articol
Dezbatere: Propuneri de amendare a O.G.26/2000 cu privire la asociatii si fundatii
Centrul pentru Legislatie Nonprofit va invita joi, 3 martie 2016 incepand cu ora 10.00, la dezbaterea pe tema "Propuneri de amendare a O.G. 26/2000, in contextul provocarilor sectorului ONG" la sediul sau din Str. Agricultori nr.128bis, Bucuresti.
Mentorat in cariera pentru copiii institutionalizati
Asociatia Create Yourself da startul mult asteptatului program de mentorat din cadrul proiectului Descopera - Deschide drumul cunoasterii!
A fost lansat primul manual de educatie juridica din Romania
Judecatorul Cristi Danilet a lansat online, duminica, primul manual de educatie juridica din Romania, intitulat Educatia juridica pentru liceeni. Ghid practic despre drepturi si justitie", potrivit blogului sau.


Articole pe pagina
pagina 1 din 15
 1  2  3  4  5  6 

Codru Vrabie, liantul dintre justitie si cetateni Intalnire cu reprezentantii din mediul ONG pentru colectarea de propuneri de amendare a O.G. 26/2000 Dezbatere: Propuneri de amendare a O.G.26/2000 cu privire la asociatii si fundatii Mentorat in cariera pentru copiii institutionalizati A fost lansat primul manual de educatie juridica din Romania Apel la candidaturi LIDERI PENTRU JUSTITIE 2016 - Program de leadership pentru tineri juristi din Romania JUSTITIE: INDEX-ul sustenabilitatii DNA Portalul onoratainstanta.ro prezinta starea justitiei pe intelesul cetatenilor Sprijinirea proiectelor transnationale in domeniul politicii antidrog a Uniunii Europene 2014 Mai multe ONG semnaleaza Consiliului Superior al Magistraturii necesitatea de a demara un proces de consultare transparent asupra Ghidului pentru relatia justitie-mass media